Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genital bayan şeysi değil miydi yaa ben mi öyle biliyorum. Öncelikle nemli ic camasirlari mantar yapiyor. Tuvaletten sonra yeterince kurulamamak ya da temizlemmek nem yapar. Bunlar olmasa bile farkında olmadan terliyodur o yüzden sık sık ic camasirini degismesi lazım. Ic camasirinin pamuk olmasi lazım. Hatta eger usenmiyosaniz ic camasirini utulemeniz lazim . Temizligine kuruluguna ic çamaşırı degistirme sıklığına cok dikkatetsin ve hatta mumkunse ggeçene kadar bol ic çamaşırı giysin
O bolge icin mantar enfeksiyonuna da iyi gelen dezenfektanlar var gunluk yikama icin. Kremlerden once onlarla temizlense destek olur. Sonrasinda da devam edebilir tekrar olusumu engellemek icin. Nemli tutmamak sart. Bi de sirkeli suyla siliyolardi ama bi arastirin bakalim.
Canım sanada bulaşmış olabilir benimde başıma geldi çok zor eşimde mantar vardı banada bulaşınca kötü oldu doktorum banana verdiği kravazol diye bir krem çok iyi gelmişti bol bol su içmemızı söyledi ve kesinlikle iç çamaşırlarin her zaman kuru olmasına dikkat edin demişti. bu aralar ilişkiden de uzak durun derim ben .