• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimdeki mantar sorunu

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
Eşimin genital bölgesinde mantar enfeksiyonu var doktora gitti ama kremler pek işe yaramıyor bir fikri olan var mı nasıl geçer

Eşimin genital bölgesinde mantar enfeksiyonu var doktora gitti ama kremler pek işe yaramıyor bir fikri olan var mı nasıl geçer

Genital bayan şeysi değil miydi yaa ben mi öyle biliyorum. Öncelikle nemli ic camasirlari mantar yapiyor. Tuvaletten sonra yeterince kurulamamak ya da temizlemmek nem yapar. Bunlar olmasa bile farkında olmadan terliyodur o yüzden sık sık ic camasirini degismesi lazım. Ic camasirinin pamuk olmasi lazım. Hatta eger usenmiyosaniz ic camasirini utulemeniz lazim . Temizligine kuruluguna ic çamaşırı degistirme sıklığına cok dikkatetsin ve hatta mumkunse ggeçene kadar bol ic çamaşırı giysin

O bolge icin mantar enfeksiyonuna da iyi gelen dezenfektanlar var gunluk yikama icin. Kremlerden once onlarla temizlense destek olur. Sonrasinda da devam edebilir tekrar olusumu engellemek icin. Nemli tutmamak sart. Bi de sirkeli suyla siliyolardi ama bi arastirin bakalim.

Eşinizin kullandığı kremleri sizde kullanmadıysanız geçmez tabi.
Sizden ona ondan size dolanır durur.

Canım sanada bulaşmış olabilir benimde başıma geldi çok zor eşimde mantar vardı banada bulaşınca kötü oldu doktorum banana verdiği kravazol diye bir krem çok iyi gelmişti bol bol su içmemızı söyledi ve kesinlikle iç çamaşırlarin her zaman kuru olmasına dikkat edin demişti. bu aralar ilişkiden de uzak durun derim ben .

Back
X