Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben de muzdaribim aynı sıkıntıdan . Şu an hamileyim , fitil kullanıyorum . Sonrasında akıntı yapıyor . İyice tahriş oldu şişti sizin de dediğiniz gibi. Keşke daha önceden ameliyat olsaydım dedim kendi kendime
Merhaba ben de muzdaribim aynı sıkıntıdan . Şu an hamileyim , fitil kullanıyorum . Sonrasında akıntı yapıyor . İyice tahriş oldu şişti sizin de dediğiniz gibi. Keşke daha önceden ameliyat olsaydım dedim kendi kendime
Merhaba hamilelikte sanırım normalmiş ama ben evli bile değilim mantardan olabilir yazıyor ama kaşıntı ve akıntı semptomları yok galiba sadece sıcaktan terden tahriş oldu henüz iyileşmiş değil ama ilk zanlı kadar da şiş değil çok şükür siz doktora gorunurseniz buradan dönüş yapar mısınız merak ediyorum neden olmuş olabileceğini
Merhaba benim ergenlikte olmuştu mantarmış çok şükür daha da olmadı, acayip şişmişti iç çanaşırınızı ütüleyin ıslak bırakmayın en kısa zamanda doktora gidin bana krem vermişti inşallah sizinde hemen geçer