Esimdeki tembellik

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.433
6.174
35
Merhaba hanımlar.
2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir bebeğim var.
Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Onun bir çok huyunu çok beğeniyorum. Ama bazı konularda artik çok bunaldim. Çözüm yoluda bulamıyorum.
Esim aşırı tembel. Her gün isten gelince 9a kadar uyur sonra uyanıp gece 1e 2 ye kadar mac yorumlarını vs dinler. Kendisini geliştirmek için hic birşey yapmaz. Mühendis ama aşırı rahat bir işte çalışıyor is yerinde film falan izliyorlar,ilçelere gezmelerde gidiyorlar o derece rahat yani.
Eşimin mac sevdası ve tembelliği bugün yine beni çileden çıkarttı. Evde onun yapması gereken islerin hic birini yapmadığı halde boş boş 30.kez ayni transfer yorumlarını izlemesine çıldırdım artik.
Bebeğimiz doğmadan önceki temizlikte yatagimizin bi yeri kırılmış gicirdayip duruyor tam 8 aydır. Alt komşum bana dedi gece bebek için kalktığında farkediyorum diye. Yerin dibine girdim. Her gün sürekli hallet hallet demekten bıktım son 2 aydır hic sesimi çıkartmadım yine değişen birşey yok. Her gece dua ediyorum alt komşunun kocası gelsinde bizimkine desin utanıp halletsin artik diye. Ama fazla iyi insanlarmış sabrediyorlar.
Ebeveyn banyosunun dusakabini kırıldı 8 aydır o da duruyor.
1 yildir taharet musluğu bozuk hala değiştirmedi.
Sıcak su kombisi bozulmuştu vura vura tamir etmeye çalıştı mühendis!adam. Yetkili servisini arayıp ben hallettim. Daha neler neler...
Artik bıktım bıktım bıktım. O yapsın bu isler benim üstüme kalmasın bir ömür diyorum ama fittircam.
Ne yapayım ben kızlar bi akil verin ya.
Uzun oldu kusura bakmayın ama çok dertliyim tembelliklerinden...

Not: Esim astım hastası bu fazla yorgunluk yapar mi?

Kaç yaşında?:110:

maça gitmesin yoruluyorsa:KK14:

Usta çağırmamak tembellik değil sorumsuzluk!:KK12:

Astımlı kişi astımlı olmayan kişiye göre daha çabuk bitkin düşer,bu doğru.
Ancak tembellik konusundaki teşhisiniz doğru bence de.

:) o düzelmez bunu da beklemeyin. kendiniz yapın usta çağırın gözünün önünde ben bu şekil yaşayamam deyin o yeşil sahaları sınırlandırın mesela ben televizyon paketini iptal ettirmiştim. bulursa sağda solda anca izliyor abarttığında sıkıldığınızı söyleyin başka bir kanala geçirin.

Dediğiniz sorunlar uzun zamandır varmış yani neden eşinizi beklediniz ki 2 ay geçmiş komşunuz söyleyeli.
Tuvalet 1 yıldır bozukmuş adamın huyunu biliyorsunuz boşuna beklemişsiniz.
Çağırın bir usta tamir etsin "hayatım ustanın parası verilecek kalkmana gerek yok oturduğun yerden" dersiniz olur biter.

Ayni sorun bendede var her yolu denedim kizdim cezalandirdim isi gucu bende biraktim olmadi konustum tamam diyo haklisin diyo yok her konuda yapariz hallederiz diyo devami gelmiyor 1 senedir balkona ampul bile takmadi her hafta yapcam der banyo deligine kapak alincak yapilcak 3 aydir her hafta soylerim hergun aksam ayakkabilerini iceri al derim almaz ben 7 senedir ugrasiyorum anladim ki can cikar huy cikmaz yildim artik

yapmıyorsa siz çağırın usta tamir ettirin..
adam cidden sorumsuz..
ama sizinde 1yıldır taharet musluğu tamir etmeyip kabullenmenize şaşırdım..

klasik erkek işte...benim eşimde eviyle ilgili işlerle hiç ilgilenmez..senin anlattkların çok hafif geldi bana düşün artık....
kendin çağır usta ver tonla para görsün gününü...

Nasıl gaz verebilirim ya. Arada birşeyler için aslansın hadi yaparsın sen filan diyorum ama onun oturduğu yersen kalkması mesele.

Benim için boyle isleri çözümlemek sorun değil hepsi bile bir gun de çözülür ama ben istiyorum ki sürekli bana kalmasın bu isler. Ona da güzelce kaç kez dedim. Her haftasonu yada iki haftada bir evin bir meselesini halletsen sorun kalmayacak dedim ama yine ayni yine ayni.

Futbol oynamaya eskiden giderdi artik gitmiyor ama her maçı yorumu izliyor. Evde fazla vakit kaybetmeyelim diye tv bile yok ki. Bilgisayardan tivibu dan izliyor. Geriye alıp izliyor,tekrar izliyor hepsi ayni şeyi söylüyor. Diyorum mac yorumlarını 30 kez izliyorsun demek ki kadınlar boşuna anlamanız için 30 kez söylemiyor.

Bu gece yatagimda yatmadım. İlk defa. Hep ne olursa olsun yatakta kırgınlık olmasın derdim. Ama yatak gicirdiyor sağdan sola döndükçe içimden küfrediyorum.

Ne yapayim ben bu adama ya. İse bile bi saat geç gitti. Ama küs olduğumuz için laf etmedim. Ben ise geç gitsem kirk laf eder ama...

Merhaba hanımlar.
Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Onun bir çok huyunu çok beğeniyorum. Ama bazı konularda artik çok bunaldim. Çözüm yoluda bulamıyorum.
Esim aşırı tembel. Her gün isten gelince 9a kadar uyur sonra uyanıp gece 1e 2 ye kadar mac yorumlarını vs dinler. Kendisini geliştirmek için hic birşey yapmaz. Mühendis ama aşırı rahat bir işte çalışıyor is yerinde film falan izliyorlar,ilçelere gezmelerde gidiyorlar o derece rahat yani.
Eşimin mac sevdası ve tembelliği bugün yine beni çileden çıkarttı. Evde onun yapması gereken islerin hic birini yapmadığı halde boş boş 30.kez ayni transfer yorumlarını izlemesine çıldırdım artik.
Bebeğimiz doğmadan önceki temizlikte yatagimizin bi yeri kırılmış gicirdayip duruyor tam 8 aydır. Alt komşum bana dedi gece bebek için kalktığında farkediyorum diye. Yerin dibine girdim. Her gün sürekli hallet hallet demekten bıktım son 2 aydır hic sesimi çıkartmadım yine değişen birşey yok. Her gece dua ediyorum alt komşunun kocası gelsinde bizimkine desin utanıp halletsin artik diye. Ama fazla iyi insanlarmış sabrediyorlar.
Sıcak su kombisi bozulmuştu vura vura tamir etmeye çalıştı mühendis!adam. Yetkili servisini arayıp ben hallettim. Daha neler neler...
Artik bıktım bıktım bıktım. O yapsın bu isler benim üstüme kalmasın bir ömür diyorum ama fittircam.

cogu boyle bu erkeklerın cagır bır tamırcı yaptır parasını d al esınden kendını yorduguna degmez valla..

bende astımım... yorgunluk oluyor. ilaç kullandığım için... ama mecbur kalkıp işlerimi hallediyorum...

uyku durumu; uyku apnesi vs. olmasın... nefesi gece kesiliyor mu?

ilaç kullanıyorsa onlarda yapar... antihistaminikler acayip uyku yapıyor. gece hapları... depresyona da sokar... ki yaşadım... şimdi hap kullanamıyorum. alerjik olduğu için onlarada alerjim oldu.

bende astımım... yorgunluk oluyor. ilaç kullandığım için... ama mecbur kalkıp işlerimi hallediyorum...

uyku durumu; uyku apnesi vs. olmasın... nefesi gece kesiliyor mu?

ilaç kullanıyorsa onlarda yapar... antihistaminikler acayip uyku yapıyor. gece hapları... depresyona da sokar... ki yaşadım... şimdi hap kullanamıyorum. alerjik olduğu için onlarada alerjim oldu.
Eşim hap kullanmıyor. Arada mor ve lacivert nefes acıcıdan kullanıyor. Gun de bir kez falan. Gece gündüz gayet güzel uyuyor apnesi olduğunu sanmam. Astim bu kadar tembel yapar mi insani ya :KK43:

Eşim hap kullanmıyor. Arada mor ve lacivert nefes acıcıdan kullanıyor. Gun de bir kez falan. Gece gündüz gayet güzel uyuyor apnesi olduğunu sanmam. Astim bu kadar tembel yapar mi insani ya :KK43:

mor; disk şeklindeyse sürekli kullanılan ilaç. evet yan etkisi çok. yorar ama tembellikte yapmaz... kalkar ne yapacaksan yaparsın... çok ağır atak geçirirsem o zaman yapamıyorum.

tembelliktir o... dürtmen lazım... yada en iyisi tvyi yok et :KK45:

Merhaba hanımlar.

annemde astım hastası ama maşşallah gayet hareketli sizin eşiniz tembel dogru tespit bence net bir şekide konusun ve yavas yavas düzene sokun hayatınızı

X