Eşimdeki ve kv cesarete bakın !!!

quick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
145
1
66
Merhabalar. Hemen konuya geçeyim. Bizim evimizle kayınvalidemlerin evi 15 dk lım mesafe. Aramız 10 km. Dün eşimle ailesi biZim evin yakınında taziyeye gittiler.bende kardeşime gittim.dönüşte eşimde gelecekti. TaZiyeden çıkınca kv leri evine bırakacak eşim. Kv bebekte bizle gelsin yolda sevelim geri götür demiş tamam dedim bende. Eşim 5 aylık bebeğimi arabada oto koltuğu yokken 10 km lik yoldan ön koltukta getiriyor ( oto koltuğu evde kalmış). Ailesine diyemiyorki giderken kuvağınızda gidecekte dönüşü nasıl yapacam siz sevin arabada demiyor ya da yukarı kardeşime gelip sevmiyorlar . Hadi eşim onları kırmak istemedi yahı siz hayır olmaz niye demiyorsunuz. Çok sinirliyim ya bebeğime bişe oksaydı. Eşime çok şey söyledim ama kendince haklı. Asıl kv sinirliyim okadar ince düşünen kadın benim bebeğimi niye düşünmüyor acaba ??? Tlf açmayı çok düşündüm kv. Ama bu sinirle kalbini kırmak istemedim. Napardınız siz olsanız.

Sen hala sinirli misin bu konuda? Iki gun once de ayni konu yok muydu biryerlerde?

Orada herkes soyledi zaten diyecegini..

Evet hala sinirliyim çünkü olay çok taze 2 günlük değil dün akşam oldu. Konuyu açtım bugün sabah açtım fakat kaybettim konumu bulamadım )

Oto koltuğu var ona güvenerek gönderdim yoksa kesinlikle göndermezdim. Ama koltuğun evde olduğunu tamamiyle unutmuşum

tamm sen dusunemedın onlarda dusunemedı belki bukadar buyutme allahtan bebişine bişi olmadı bundan sonra dıkkat edersın olur bıter dert etme bukadar

Pardon ama siz 5 aylık bebeği niçin gönderdiniz ki
arabayla gidecekleri ve eşinizle bebeğinizin tek döneceğini bilmiyor muydunuz?
hadi onlar yukarı çıkıp görmemişler
keşke siz de gitseydiniz
bu saatten sonra bişey söyleseniz sorun çözülmeyecek ancak
bundan sonra daha temkinli davranırsınız

Oto koltuğu var zannetmişsiniz şimdi okudum
ben yine de güvenemezdim :S

Son düzenleme:
Bence ara kayinvalideni, hatta simdi ara sicagi sicagina. Ne kadar sinirlendigini goster!!

Hayirdir gelin ruyanda mi gordun beni derse, ne kadar sinirlendigimi anla anne dersin

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/579636-acil-cvp-verin-kizlar.html

konunuz burada...

yorumuma gelince;
Dikkatsiz davranmış eşiniz. olmuş bitmiş bir olay. şimdi bunu büyütüp tartışmayın.
başlangıçta düşünüp göndermemeniz gerekirdi.
bebeğinizi Allah korumuş, birşey olmamış. bundan sonra benzer durumlara izin vermeyin.
canınızı sıkmayın daha fazla.

gaz vermeyın aramasın arası acılmasın bıdaha bole yapma okdar yada cok aramak ıstıyosan kıbar ca konus

Tamamda siz 5 aylık bebeği nasıl yollayabildiniz ki bu havada hem eşinizin tek döneceği belli bir konu zaten ben olsa koltuk olsa dahi yollayamazdım. Bu olayda tek hatasız varlık bebeğiniz herkesin kendi çapında bir hatası var bence neyse ki bişey olmamış büyütmeye gerek yok bence.

Suçlu eşin ona kız. Dönüşte k.validen dönmeyeceği için düşünememiş olabilir. Madem oto koltuğu unutuldu eşin sevmek için onlara götürdüğünde dönerken annesini yada birini yanına alıp çocuğu onun kucağına emanet edecekti ve evinize getirecekti. Sonra da annesini geri götürecekti. Yaptığı git-gel ona ders olacak bir daha unutmayacaktı. Öyle bir tepki veriyorsun ki sanki k.validen torununun canına bilerek kastetmiş.

Kayinvalidenin gorevi oto koltugu yoksa bebegi kucaginda geri getirmek

Sen neden 5 aylık bebeği bu soğukta kv iki cici bici yapsın diye yolladın diye sorarlar adama
hayır ben bebeğimi araç koltuğu olsa bile göndermem tek başına dönecekse eşim. heleki trafikte bir dakika ayrılmam. neyse bebeğinize bişey olmamış zaten ne yapabilirsiniz ki artık olan olmuş

Kizlar cok tehlikeli sularda yuzmusuz. Konu sahibi diger konusuna cevap yazanlara acti agzini yumdu gozunu az once

Evet bana yazik, kayinvaliden dengemi bozdu. Aradiginda benim icinde cemkir pls.

Valla cocugu olanlarin yorumlarina da verdiginiz cevaplari gorduk.

Konuya bakayım dedim aynı konu.
Arkadaşım neden gerginsin sen bu kadar ?
Bu bence bu meseleyle alakalı değil dolmuşsun da patlıyor gibisin ? Başka bir sıkıntın mı var.
İnsanlar neden içerledi söyleyeyim sana , sanki bir tek senin evladın varmış gibi davranman .
Eşinle bunun için huzurunu bozma , ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…