- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Neden ayriliyosunuz? Icerik yazarsaniz daha anlamli yorumlar gelirBu defa kararliyim.esimden ayrilacagim.yetti artik
Çocuğun varken intiharı düşünmen bencillik değilmi öncelikli olarak onun için hayata tutunman lazım. Bırakmaz diye bir şey yok ya adam olacak ya arkandan bakakalacak bu kadar umutsuz olma vardır elbet bir çıkış kapısıIki gundur ev ariyorum.bir koleje de ogretmenolarak basvurdum.aslinda o gelmeden cikip gidecektim.sonra bu psikopat oldugu icin gelmesini bekleyecegim.dort koli esyami topladim.baska koli yoktu.kolileri gorunce kararli oldugumu anlar belki.ailem derseniz hep beni sucluyorlar.bu adam hep boyleydi falan filan.cok once bosanacaktin diyorkar.iti tamam ben b.k yemisim okuzmusum gormemisim salak misim bosanamamisim diyorum.simdi ayrilitirum diyoeum.bu sefer de ama o seni rahay birakmaz.seni yakar .oldurur falan filan.surekli agliyorum.belki yarin guc bulursam kendimde hastaneye gidip psikiyatri bolumune yatmak isteyecegim.artik aklima intihar geliyor.sonra duraksiyorum.oglumu dusunuyorum.hergun sevgimi diriltmeye calisiyorum.daha dece olmadan olduruyoeum.icim ceset tatlasi.artik oldurduklerimi gomecek yerim kalmadi.bittim.yok olmak istiyorum.onunla beraber yasayamiyorum.ayrilmak istiyorum .kimse bir guc vermiyor.bir destek yok.tam jendimi topluyorum ailem beni korkutuyor.en iyisi benim yok olmam
Kimsenin arkanda olmasına ihtiyacın yok ki çocuğun var senin yanında. İş bulur yanlız başına gayet huzurlu da yaşarsın.Su koca sehir istanbulda tek basima kaldim.alti kilo verdim.iki ayda.basimi yastiktan kaldiramiyorum.bittim artik.cok yoruldum.birak korkma yaninda biz variz demiyor annemle kardesim.biz karismayiz sen karar ver diyorlar.ya daha karari mi kalmis bu isin.birak onun tekefonlaribi karistirna.kiminle konusursa konussun diyorlar esim icin.yani esim kadinlarla ruslarla konusacak ben de susacakmisim.ama susmazsan siddet goruyosun diyorlar.ee nasil susayim.
Ohaaa ya sacmalamasin bittiyse bitsin bu ne beSu koca sehir istanbulda tek basima kaldim.alti kilo verdim.iki ayda.basimi yastiktan kaldiramiyorum.bittim artik.cok yoruldum.birak korkma yaninda biz variz demiyor annemle kardesim.biz karismayiz sen karar ver diyorlar.ya daha karari mi kalmis bu isin.birak onun tekefonlaribi karistirna.kiminle konusursa konussun diyorlar esim icin.yani esim kadinlarla ruslarla konusacak ben de susacakmisim.ama susmazsan siddet goruyosun diyorlar.ee nasil susayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?