Şu yak yık çarp kapıyı çık vs yazanlar çok enteresansınız,hayat tek kişilik bir oyun değil sorumlu olduğumuz kişiler var,kapıyı çarpıp gitmeyi herkes bilir siz bunu ayakları üstünde durmakmı sanıyorsunuz,üç kuruşa iş bulup çalışınca bağımsızmı olmuş oluyorsunuz,çocukları alıp sizi istemeyen ailenize çökünce güçlü kadınmı olmuş oluyorsunuz,herşeyin bir adabı,düzeni,sırası var,ha yokmu bunu yapan var elbetteki çoluğu çocuğu kendi evinden alıp annesine atıp çalışacam ben deyip maaşının yarısını yol parası yapıp sevgili bulup gezen,peki ya çocuklar?kendi evlerinde değiller,istediklerini yiyemiyorlar,şımaramıyorlar,babalarını sınırlı görüyorlar,annelerini sınırlı görüyorlar,onları istemeyen bir evde sığıntı gibi yaşıyorlar,sırf siz ilgi göremediniz sinirlendiz yeni hayat kurup yeni eş bulacaksınız diye kendi çocuklarınızın maruz kalacağı bu psikolojik zorbalık çıkmaz dahamı iyi,bu akıllı bir kadının değil aptal bir kadının yapacağı hareket olur,öncelikle kimse yalnızlıktan ölmez korkmayın biraz fedakarlık ve sabır size birşey kaybettirmez,tamam çocuğunuza bakacak kimse yok ve eşiniz sıkıntılı o zaman bu durumda çocuklarımın düzenini bozmak istemiyorum,senide görsünler istiyorum,standartları dışında bir hayat ile onları madur etmek istemiyorum ama evliliğmizde yolunda gitmiyor,boşanalım yakınımızda bir yerde ev tut çocuk okula başlayınca bende iş bulurum demek en mantıklısı,siz ve çocuğunuz değil eşiniz gidecek,bunun için zamana ve sabra ihtiyaç var,sizi istemeyen bir aileye çöküp bakacaaaağnızzz bize demekten daha stabil daha konforlu,her olayı çirkefe bağlamaktan ziyade sakin ve olgun düşünmek planlı programlı çizginizi bozmadan hareket emtek yüzgöz olmadan işin içinden çıkmak kişilerin elinde,dolduruşa gelip fevri hareket etmeyin insanlar yaşamadığı sınanmadığı hayatın tavsiyesini mangalda kül bırakmadan verirler,kendi başlarına gelse öldüm ben diye sürünürler,çalışan kadın değil hayatı ile ilgili kararları kendi insiyatifinde verebilen kendini madur etmeden acındırmadan ayakları üzerinde durabilen gerektiğinde hayatındakilere set çekebilen kadın bağımsızdır,iş dediğin nedir bulunur bugün git ara ertesi gün çalışırsın ama sağlam karakter ve zeka herkeste yok o bulunmaz,gaza gelmeyin.