esimden ayriliyorum.icim ceset tarlasi

Artik dayanacak gucum kalmadi.curudum.öluyorum.hickimse anlamiyor.eski konularimi bilenler bilir.persembe gunu ben deli gibi is yetinde calisiyorum.biz kendi sirketimiz var.ikimiz de ordayiz.urun geldi bir kamyon.esim saat ikiye dogru ortadan kayboldu.arkadasinin calistigi is merkezine gitmis.bana ama hic soylemiyor.bu is merkezi de yakinimizda.ben saat altibucuk oldu cikicam aradim gelmiyormusun diye.yok gelmeyecegim.isim var bi yere gidecegim dedi .ertesi gun de yurtdisiba ucacak.ben eve geldim.icimde bir huzursuzkuk.saat srkize dogru aradim.nerdesin gec gelme valizini daha hazirlayacagiz diye.ben bir erkek arkadasimlayim dedi.arkadasini taniyorum .tamam dedim.saat onbir de geldi.sarhos.zaten her gece alkollu.hemen yatak odasina gidip yatti.niye yatiyorsun valizini hazirlayalim.bati ne istiyorsan bana soyke de benhazirlayayim dedim.o arada gazeteden arkadadi aradi.bana sen ac uyudu de dedi.neyse actim.adam esimi mereak etmis.gun icinde konusmuslar.adamin bana dedigi:bugun esinin morali cok bozuktu.arkadasi olmus .bende onu merak ettim dedim.hic bilgim yok abi dedim.uyuyor dedim.neyse .hayirdir kim olmus dedim .benimki cok uzgun.dedi ...... intihar etmis.ismini verdigi kisi bunun ben evlenmeden evvel yefi yil yasadigi kadin.eee olmusmu dedim.hastaneye gittim bana gostermediler dedi.snirim atti.senin nasil haberin oldu dedim.dedi komsusu aramis........ intihar etti demis.oyuna bak .kadin 6 yil evvel de kocama sahip olmak icin yuklu bir borc vermis kocama.bundanda iki yildir haberim vat.kadin bu borcu bahane edip hergun esimi ariyor.kadin artik her yolu denedi.gecen gun gece esimi yine aradi.mezarliktayim.hickimsem yok benim falan filan agliyor.yani duygu somurusu.hani esim desinki nerdesin tamam geliyorum.kizdi esim kapatti.tabi biz kavga ettik.ben yine öldum. Neyse o geceye doneyim.kadinin bir oyunu bu sen de hastaneye onu gormeye mi gittin dedim.bende ipler koptu.sinir krizi gecirdin.agzina geleni soyledim.bagirdim cagirdim .ben agir seyler sotleyince benim ustune yurudu.yine beni dovecek.oglum araya girdi.cantami aldim bir de oglumu hemen kactim evden .gecenin bir ortasi.sokaklarda aglayan ben.tesaduf ya kayinbiraderim de bizim evin yakinlarindaymis.sonra bizi alip evine goturdu.bizden esimin haberi yok.sabah onda bizi ariyor.ogleden sonrafa ucacak.adamin aklina anca sabah geldik.cunku anca sabah ayildi.

Iki gundur ev ariyorum.bir koleje de ogretmenolarak basvurdum.aslinda o gelmeden cikip gidecektim.sonra bu psikopat oldugu icin gelmesini bekleyecegim.dort koli esyami topladim.baska koli yoktu.kolileri gorunce kararli oldugumu anlar belki.ailem derseniz hep beni sucluyorlar.bu adam hep boyleydi falan filan.cok once bosanacaktin diyorkar.iti tamam ben b.k yemisim okuzmusum gormemisim salak misim bosanamamisim diyorum.simdi ayrilitirum diyoeum.bu sefer de ama o seni rahay birakmaz.seni yakar .oldurur falan filan.surekli agliyorum.belki yarin guc bulursam kendimde hastaneye gidip psikiyatri bolumune yatmak isteyecegim.artik aklima intihar geliyor.sonra duraksiyorum.oglumu dusunuyorum.hergun sevgimi diriltmeye calisiyorum.daha dece olmadan olduruyoeum.icim ceset tatlasi.artik oldurduklerimi gomecek yerim kalmadi.bittim.yok olmak istiyorum.onunla beraber yasayamiyorum.ayrilmak istiyorum .kimse bir guc vermiyor.bir destek yok.tam jendimi topluyorum ailem beni korkutuyor.en iyisi benim yok olmam

Iki gundur ev ariyorum.bir koleje de ogretmenolarak basvurdum.aslinda o gelmeden cikip gidecektim.sonra bu psikopat oldugu icin gelmesini bekleyecegim.dort koli esyami topladim.baska koli yoktu.kolileri gorunce kararli oldugumu anlar belki.ailem derseniz hep beni sucluyorlar.bu adam hep boyleydi falan filan.cok once bosanacaktin diyorkar.iti tamam ben b.k yemisim okuzmusum gormemisim salak misim bosanamamisim diyorum.simdi ayrilitirum diyoeum.bu sefer de ama o seni rahay birakmaz.seni yakar .oldurur falan filan.surekli agliyorum.belki yarin guc bulursam kendimde hastaneye gidip psikiyatri bolumune yatmak isteyecegim.artik aklima intihar geliyor.sonra duraksiyorum.oglumu dusunuyorum.hergun sevgimi diriltmeye calisiyorum.daha dece olmadan olduruyoeum.icim ceset tatlasi.artik oldurduklerimi gomecek yerim kalmadi.bittim.yok olmak istiyorum.onunla beraber yasayamiyorum.ayrilmak istiyorum .kimse bir guc vermiyor.bir destek yok.tam jendimi topluyorum ailem beni korkutuyor.en iyisi benim yok olmam
Çocuğun varken intiharı düşünmen bencillik değilmi öncelikli olarak onun için hayata tutunman lazım. Bırakmaz diye bir şey yok ya adam olacak ya arkandan bakakalacak bu kadar umutsuz olma vardır elbet bir çıkış kapısı

Biraz karisik yazmissiniz ama duygularinizi anlayabiliyorum. Gecmiste kalmis bir insanin hala bugun kocanin aklinda olmasi cok can SIKIci. 3. kisiler araya girdiginde iliski cok degisiyor ki anlattiginiza bakilirsa bu 3. kisi senelerdir zaten hayatinizdaymis. Esinizin borcu bitti mi bu hanima? Eger bitmediyse bir an once odeyip, o kadini hayatindan sonsuza dek cikarmasi gerekiyor, ya da bikmak da haklisiniz. En dogru karari yine siz verirsiniz de, once esinizle bir konusun derim.

Su koca sehir istanbulda tek basima kaldim.alti kilo verdim.iki ayda.basimi yastiktan kaldiramiyorum.bittim artik.cok yoruldum.birak korkma yaninda biz variz demiyor annemle kardesim.biz karismayiz sen karar ver diyorlar.ya daha karari mi kalmis bu isin.birak onun tekefonlaribi karistirna.kiminle konusursa konussun diyorlar esim icin.yani esim kadinlarla ruslarla konusacak ben de susacakmisim.ama susmazsan siddet goruyosun diyorlar.ee nasil susayim.

Su koca sehir istanbulda tek basima kaldim.alti kilo verdim.iki ayda.basimi yastiktan kaldiramiyorum.bittim artik.cok yoruldum.birak korkma yaninda biz variz demiyor annemle kardesim.biz karismayiz sen karar ver diyorlar.ya daha karari mi kalmis bu isin.birak onun tekefonlaribi karistirna.kiminle konusursa konussun diyorlar esim icin.yani esim kadinlarla ruslarla konusacak ben de susacakmisim.ama susmazsan siddet goruyosun diyorlar.ee nasil susayim.
Kimsenin arkanda olmasına ihtiyacın yok ki çocuğun var senin yanında. İş bulur yanlız başına gayet huzurlu da yaşarsın.

Yok borcunu odemedi.cunku batti.hala da debeleniyor.bana diyor ki.benim onunla duygusal bir iliskim yok.parasini da aldim odeyemiyorum.annesi babasi kardesi de ölmüs.eee ben bu kadini ölene kadar hayatimin icinde mi gorecegim.mesela masada yemek yiyoruz kadin ariyor.esim acmiyor.sonra yine ariyor yine acmiyor.teli kapatiyor.ama benim moralim bozuluyor.iki gun acmazsa ucuncu gun konusuyor.simdi bir zaaf yakaladi ya kadin hep ariyor para istiyor.ozellikle her pazar ariyor.acmamakla olmaz ki telefonu diyorum.sen bu kadina bir ayar vereceksin.sen borc aldim hepsini odeyemedim ama borcum borc.sen bwni kafana estigi vakit arayamazsin diyecek yok demiyor.dese atayamaz zaten.eee bu ne ya .ben kabul etmiyorum.eski yasadigi kadinla sebep ne olursa olsun hala gorusuyor.ilka cinsellik mi olmasi lazim.ben rahatsiz oluyorum.adamin umrunda degil .ben evlendikten sonra da evimi yillarca arafi beni taciz etti.ve bunlara sebebiyet veren benim kocam.tek bu degil ki afrikaya gitti.iki ay kaldi.ruslarla skypeden wharsapptan konusmus.gorusmus.kiz buna resimler atmis.herhalde eski beraber oldugu kizlar.ben birsey yapmadim diyor.yani illa yataktami yakalamam lazim bir sey olmadi icin.ruslarin numarasini davut diye kaydetmis.sinsi ya.beni kari yerine koymuyor.evde temizlikci ben.

Kimseyi istemiyorum yanimda zateb.ama bana huzur vermez.oyle medeni bir sekilde ayrilamayiz biz .kirar doker.oldururum diyor.benden ayrilmakmi.ayrilacagini mi dusunuyorsun diyor.belki annem kardesim evime glse.sen kizimi sahipsiz mi sandin.arkasinda biz variz.artik onu bu evde birakmiycam deseler belki boyle olmayacak.gecen kavgamizda annemi aradi gel kizini ak gotur dedi.annem ne desin bana.sen onun telefonunu niye kurcaliyorsun .girmeyecekmisim gorustugu kadinlari.sen adama bunu dersen tabi sahipsiz sanir.anne niye oyle dedin diyorum korktum birsey dersem size bir sey yapa diye.ben nadil cikicam bu isin icinden bilmiyorum.

Oncelikle intihari cikar aklindan yatarak tedavi olmayida cikar.destek alabilirsin ama oglun icin ayakta durmak zorundasin.oyle anneye oyle kardese zaten ihtiyacin yok birak al oglunu gerekirse sehir degistir.istedikten sonra yapilamiyacak hicbisey yok.mutsuz oldugun yerde ne kendin dur ne cocugunu tut.babasi annesini dovmesin diye araya giren cocuk ne kadar mutlu olabilir.silkelen lutfen

Uff ne bicim insanlar var ya bence kesinlikle ayril sana hicbir yardimi olmayan insanlar akil vermeyi cok iyi biliyorlar bi tek o beles tovbe tovbe ayril kizzz ayril

Ohaaa ya sacmalamasin bittiyse bitsin bu ne be

Kuzum önce sakin ol. Otur planını yap. Kimseye şimdiye kadar ayrıl demedim. Ama sen AYRIL. Bu ne mübarek evcilik gibi. Hemen işine dön, evini tut. Hiçbir halt yapamaz sana. Azıcık aşın, kaygısız başın. Ailenin yanına sakın dönme. Anladım ki onlar köstek! ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. Sinek küçük mide bulandırır. O sinek yıllardır varmış zaten.

kadın belki de verdiği parayı istiyordur sadece altı yıldır insan yemez içmez yine öder o parayı

Cok üzüldüm kurtulursun ondan insallah. Yeni bir sehirde yeni bir hayat kuramaz misin.
Bu erkekler ne evliyken rahat birakiyolar ne bosandiktan sonra illa hayati cehenneme cevirecekler :KK62:

Ne kadar gurursuz kadinlar var , adam evlenmis barklanmis cocugu olmus hala ariyor hala pesinde pesss...
Seni cok iyi anliyorum , sen az bile yapmissin ve cok dayanmissin inan bana ben 1. Aramasinda o evi basina yikardim ne demek eski sevgilisi aricak.

Aileninde arkanda durmamasi cok aci birsey , neyse ozaman kendine ve ogluna bakacaksin kimseye ihtiyacin olmadigini ispatlicaksin kendi ayaklarinin ustunde durarak oglun icin bile olsa hayata dort ele sarilman gerek.

Daha ne duruyorsunn..cabuk siginma evine.orada sana is bulurlar.seninde cocugunun da hatlyati kurtulur.kac ,kaccccc.daha ne bekliyorsun.mor catilar var.kurtullll..ailene de pesssss...

Back
X