Eşimden ayrılma düşüncesi

Asil korkum ailesinin kötü olması çocuğumu aldığında onların yanına götürecek ve orada uyusturucu kullanan yigeni var

Şimdi ailesine gitmiyormusunuz? Ne uyusturcu kullaniyor yigen?

Avukat ile tedbir aldirabilirsin. Durumu hakeme açiklayabilirsin.

Ve diyorsun ya "borc bitsin boşancam". Ee borç bitince o aile ve yiğen halen orda olmayacakmi? Ne değişiyor?

Şimdi ailesine gitmiyormusunuz? Ne uyusturcu kullaniyor yigen?

Avukat ile tedbir aldirabilirsin. Durumu hakeme açiklayabilirsin.

Ve diyorsun ya "borc bitsin boşancam". Ee borç bitince o aile ve yiğen halen orda olmayacakmi? Ne değişiyor?
Çocuğum en azından aklını başına alır ve bende başka şehire gider kızımla yeni hayat kurarım diye düşünüyorum su an küçük ona zarar verilse diyemez anlamaz aklı başına gelse anlar kendini korur . Su an gitmiyorum zaten ben ayda bir gidersem o da gidincede çocuğumu yanımdan ayirmiyorum

Çocuğum en azından aklını başına alır ve bende başka şehire gider kızımla yeni hayat kurarım diye düşünüyorum su an küçük ona zarar verilse diyemez anlamaz aklı başına gelse anlar kendini korur . Su an gitmiyorum zaten ben ayda bir gidersem o da gidincede çocuğumu yanımdan ayirmiyorum

Hii yani 6 yaşinda istismar olursa sorun değilmi diyorsun? Bu nasil bir kafa??

6 yaşindaki çocukta kendini koruyamaz. Korunmasi gerektiğini düsündügün bir yere çocuk kaç yaşinda olsa dahi, asla yollanmamali!

Ilerde şehir değistirebilirsen, şimdide değistirebilirsin. Sizinki hep bahane. Belli ki boşanmak istemiyorsun. Cocuk küfürlü, hakaretli evdz yasamasina devam yani :işsiz:

6 yaşindaki çocukta kendini koruyamaz. Korunmasi gerektiğini düsündügün bir yere çocuk kaç yaşinda olsa dahi, asla yollanmamali!

Ilerde şehir değistirebilirsen, şimdide değistirebilirsin. Sizinki hep bahane. Belli ki boşanmak istemiyorsun. Cocuk küfürlü, hakaretli evdz yasamasina devam yani :işsiz:
Allah aşkına bunu mu anladiniz çocuklar her yerde tehlikedeler o zaman hiç okula göndermeyelim istismara uğrar oynamasın parkta istismara uğrar benim görevim çocuğuma eğitim vermek korumak kollamak onun kendi bedenini korumasına yardımcı olmak eğitmek

Gerçekten sizin gibi insanlarla anlaşamayacağım boşanmak istemiyorum demedim ben bu ortamı sağlayacak durumu ortadan kaldırma derdindeyim boşverin at gözlüğünüz ile hayatta takılmaya devam

Evlenmeye karar verildiğinde kıstas 'cok asıgım cok mucadele verdık' olmamalı.
Bu adamdan baba koca olur mu, aılesı aıle mı nasil insanlar. Ömür gececek sonucta.
Hayırlısı

Su evlenir evlenmez kredi cekenlere hayret ediyorum. Neyinize güveniyorsunuz ? Ortada birikim yok bir sey yok. Cogu kisi demis zaten borç ortaktır diye üzerine de nafaka tazminat vs.. alirsiniz.Hatta ev satilirsa borcun tamamı kapanır. 4 sene daha sevmediginiz birine katlanabilir misiniz ? Sizin psikolojiniz iyi olmazsa cocugunuz mutlu olur mu zannediyorsunuz ? Ayrıca ne kadar kötü olursa olsun eğer babasi cocugunuza fiziksel/psikolojik şiddet uygulamıyorsa o da onu koruyabilir. Uyuşturucu kullanan yeğeniymiş adamın kendisi değil o da bir seylerin farkındadır. Cocugunuzda olumsuz bir değisiklik farkederseniz de mahkemeye sunarsiniz.

Bosanirken mal bölündüğü gibi borçta bölünüyor. Uyuşturucu bağımlılığını da kanıtlarsanız soru işaretiniz kalmayacak.

Back
X