esimden ayrilmak istemiyorum..

Sinirlendiğinde başka bir odaya geç.
Sakinleşince halledersiniz sorununuzu.
Derin derin nefes alıp on'a kadar saymak da bir derece işe yarıyor.

senin hatan ne biliyomusun?
eskiden kocanin ailesi seni doldurmus olur olmaz yalanlarda kocana karsi
ve sen ofkeni kocandan cikarmissin hep.
sen o zamanlar aynen soyle dusunmen gerekti
" ben sadece kocamin agzindan cikanlarin hsabini isterim kocamdan,baskalarinin soylediklerini kaale alip kocamdan hesap sormam'
keske boyle yapsaydin basta cunku kocanin bu durumu bence tamamen o eskilerden kaynaklaniyo

senin hatan ne biliyomusun?
eskiden kocanin ailesi seni doldurmus olur olmaz yalanlarda kocana karsi
ve sen ofkeni kocandan cikarmissin hep.
sen o zamanlar aynen soyle dusunmen gerekti
" ben sadece kocamin agzindan cikanlarin hsabini isterim kocamdan,baskalarinin soylediklerini kaale alip kocamdan hesap sormam'
keske boyle yapsaydin basta cunku kocanin bu durumu bence tamamen o eskilerden kaynaklaniyo

aslinda cok haklisin.sence ne yapablirim ben ...sürekli sen bana cok cektirdin diyr üzerime gelior cünkü.ben herseyi düzeltmek icin ne yapabilirim

offf ya ne yapmalyim

son zamanlarda esimle kücücük seylerden kavga cikiyor.ve biz konuyu topladik ve olmamasi icin ugrasmayi deneyecegiz ikimizde cok hassasiz.ama ben tekrar herseyin bozulmasini istemiyorum.fakat cok sinirli biri oldum esime karsi hic sabrim yok hep ona karsi kendimi savunma geregi duyuyorum.esimde herseye bie yorumu olan birisi.onu cok seviyorum aslinda ama kalbim bile cok yorgun iliskimizin oturmasini bir düzene girmesini istiyorum.buda kavga etmeyerek olur.ben bu sinirimi yenmem lazim cünkü esimin kendi aile ve is yeriylede sorunlari cok benim kücücük bir tepk ive ya söz veya tenkin yada sucalamami kaldiramiyor sizde ne yapmaliyim.biraz daha oldun sakin davranmak icin yardimci olun
psikolojik destek al yada açık havada bol yürüyüş yap, bir hobi edin onunla uğraş veya sakinleştici bitki çayları iç sarı kantaron gibi. kendini ibadete yoğunlaştırabilirsin çok rahatlık iç huzur verir. umarım herşey yoluna girer.

o sinirliyken sen çok üstüne gitme,sakinleştikten sonra tatlı tatlı anlat,şundan hoşlanmıyorum bu şekilde davranmazsan ben daha mutlu olurum diye..

aslinda cok haklisin.sence ne yapablirim ben ...sürekli sen bana cok cektirdin diyr üzerime gelior cünkü.ben herseyi düzeltmek icin ne yapabilirim

bence yapman gereken en iyi sey alttan almak olur.
zamaninda kocan sana arda cikmis ailesinden korumus.
simdide senin ona sevgini gostermen gerek, senin icin aglayan bi erkegin hakki bu bence.
sen onun suyuna gitmen gerek bunca olandan sonra cunku yorulmus artik

bence sinirlerine hakim olmayı öğren .bir kadına yakışmıyor sinirli asabi hareketler .alttan al sürekli demiyorum ama sinirini bağırrarak değil de suskunluğunla belli et .hem daha dikkat çekici olur hemde sana saygısını yitirmez .

son zamanlarda esimle kücücük seylerden kavga cikiyor.ve biz konuyu topladik ve olmamasi icin ugrasmayi deneyecegiz ikimizde cok hassasiz.ama ben tekrar herseyin bozulmasini istemiyorum.fakat cok sinirli biri oldum esime karsi hic sabrim yok hep ona karsi kendimi savunma geregi duyuyorum.esimde herseye bie yorumu olan birisi.onu cok seviyorum aslinda ama kalbim bile cok yorgun iliskimizin oturmasini bir düzene girmesini istiyorum.buda kavga etmeyerek olur.ben bu sinirimi yenmem lazim cünkü esimin kendi aile ve is yeriylede sorunlari cok benim kücücük bir tepk ive ya söz veya tenkin yada sucalamami kaldiramiyor sizde ne yapmaliyim.biraz daha oldun sakin davranmak icin yardimci olun

yorgunsun ve deşarj olmaya ihtiyacın var. mesela hava güzel olsa şöyle sakin bir ormanda kendini dinlesen topraklasan kendini gibi... asında aranızda sorun yok gibi ve eşinin her şeye bir cevabının olması şu an için seni sinirlendiriyor. aslında eskiden bu kadar sorun olmuyordu değil mi?
mümkün mü bilmiyorum ama küçük bir tatil iyi gelebilir. mesela Abant tarafı falan..ctsi pazar bile olur..

Back
X