Eşimden ayrılmaya kesin karar verdim

Eeee biraz zor olmuş haliyle..
Burada kim tanımadığı birine maddi destek olur ki?

yaa arkadaşım iyice okumadan ne maddi desteği ben kimseden bişey beklemiyorum. kafana göre yorum yazmışsın. hayret yaa ben hayatımdan bahsediyorum yardımcı olun die hemen maddi destek diosunuz. offfffff

Allah yardımcın olsun ama internet üzerinden hemde 2 kız çocuğuyle tek başınayken yardım istemek riskli bir iş...

tabiki riskli insan reel hayatta kimseye güvenemiyorki. ben bana msj atıp gel sana iş buldum diyene heraldeki koşmam. ama en azından fikir alırım. tşk ederim arkadaşım ilgine

hemen yargısız infaz yapın ya pes arkadaşlar.kadıncağız maddi yardım istememişki.iş istemiş.net üzerinden iş istemek bulmak riskli ama ne yapsın zor durumda belliki.Allah yardımcın olsun arkadaşım ama biz insanlar böyle yargısız infaz yaptığımız sürece müslüman müslümana yardım etmeli sözünde duramayız

Konu sahibinin maddi yardım istediğini düşünmüyorum ki zaten böyle bir şeye forumda izin veremeyiz.
Yorumlarınız manevi destek ve neler yapabileceği konusunda fikir vermek yönünde olsun lütfen.

cnm tşk ederim ilgine ama hala maddi destek diolar. yaa ben sağlıklı bir insanım elden ayaktan çok şükür düşmedim. şu bana maddi destek yazanlara sinir oluyorum. yaa korkmayın kimseden 1 lira beklemiyorum. ben onlara ayakkabılarımın resmini çekseydim yada bugün şurdan şunu aldım yada saçımın rengi nasıl die foto koysaydım eminim çok yazan olurdu. boş şeyler yazmıyorum en azından.

hemen yargısız infaz yapın ya pes arkadaşlar.kadıncağız maddi yardım istememişki.iş istemiş.net üzerinden iş istemek bulmak riskli ama ne yapsın zor durumda belliki.Allah yardımcın olsun arkadaşım ama biz insanlar böyle yargısız infaz yaptığımız sürece müslüman müslümana yardım etmeli sözünde duramayız

aynen cnm türk kadını yardımseverdir derler birde. bir kuyumu kazmadıkları kaldı yaa.. tşk ederim ilgine

o nasıl bir baslıktır öyle köstek olmayın. istediğiniz cevaplar verilmek zorunda değil. eğer öyle ise konu açmayın yada uslubunuza dikkat edin

arkadaşım yazmak zorunda diilsin ben uslupsüzüm evet neden cvp veriyosun. usluplu mesajlara cvp yaz o güzel vaktini başka konularda değerlendir..

Konu sahibinin maddi yardım istediğini düşünmüyorum ki zaten böyle bir şeye forumda izin veremeyiz.
Yorumlarınız manevi destek ve neler yapabileceği konusunda fikir vermek yönünde olsun lütfen.

cnm tşk ederim ilgine demekki aramızda anlayanlarda varmış ..

arkadaşlar benim konumla ilgili lütfen olumlu cvp yazın. BEN MADDİ DESTEK beklemiyorum ltf. konuyu okumadan cvp yazmayın. yazmak zorundada diilsiniz. nerden çıktı maddiyat yaaa. insanlar ne konular açıyor burda ben anlamıyorum hayatımdan bahsediyorum herkes farklı yorum yapıyor. herkesin derdi farklı farklı burda insanlara yol göstermek varken bazı yazan kişiler köstek oluyor. benim aklım başımda cahil biri diilim sadece paylaşmak istedim. kimsenin kocasına aşık olmadım kimsenin evini eleştirmedim kimseye hakaret etmedim ltfn yaa

eskiden yazdığın konulara şöyle bi göz gezdirdim. gerçekten çok zor allah yardımcın olsun. bu devirde kimsesiz olmak özellikle iki çocukla gerçekten çok zor. ama ne bilim bu yaşınıza kadar akraba olmasa bile hiç mi dost edinmediniz belki burdan değilde onlardan yardım isteseniz.. birde profilinizde yüksek lisans mezunu falan yazıyo. eğer eğitimiz varsa iş bulmanız daha kolay. ki insan istedikten sonra bilmiyorum gerçekten isteyene iş çok. belki istediğiniz iş olmaz ama aç kalmazsınız.bende su an istemediğim bi işi yapıyorum ama yine de memnunum mesela ve biliyorum. burası olmasa başka yer nerde olsam ekmeğimi kazanırım. bence önce kendinize güvenin. çocuklarınıuz kaç yaşında su an bilmiyorum ama. allahın izniyle herşeyin üstesinen gelirsiniz. burda, ya da başka bi yerden internetten gelecek yardıma, yakınlığa güvenme sakın.. allah yardımcın olsun. :5:

bu dünyada insanın kendisinden başka güveneceği kimse yok. kardeş akraba hepsi boş. onlar kendilerine akıl versinler hayatımın tamamını burda yazsam eminim benimle tanışmak yada yüzyüze görüşmek isteyenler olur. sanal burası evet ama insan öyle şeyler öyle anlar yaşıyorki bilemezsin. kapın kapandığında kimse senin evde neler yaşadığını bilmiyor. herkes için geçerli bu inanın başvurmadığım yer kalmadı. sığınma evine başvurdum bana eşinden dayak yiyenleri alıyoruz dediler tek o kalmıştı zaten yemediğim. herkesin bana söylediği allah yardımcın olsun evet allah görüyor belkide zamanı var herşeyin bilmiyorum. kendimi çok güçsüz sahipsiz hissediyorum. ben eşimden boşanmaya kalktım babamın evine dönmek için bu sadece babama söylediğim birşeydi henüz ayrılma evi terk etme bile yokken öz babam beni başkasına satmaya kalktı. daha yazmadığım yazamadığım neler var. sorumsuz beş para etmez bir kocam var. hayatım yaprak dökümündeki leyla gibi inanın. kendimi asla acındırmak dilenmek gibi bir niyetim yok kimseye muhtaç etmesin allah. ben sadece paylaşmak istedim beni dört duvarı kapalı çıkışı olmayan biri düşünün...

Anladığım kadarıyla sağlısın . çoçuklarını kanatlarının altına alıp buyutecek azme ve güce erişebilirsin. Evet kimseden fayda yok sadece kendimiz üstesinden gelebileceğimize inanırsak önümüzde kimse duramaz . Yeterki çalışıp kendi ayaklarımız üzerinde durabilelim. Şu anki halimle (bir çok sağlık sıkıntılarından sonra) diyorumki ; önce ben ve çoçuklarım. Onlar benim , ben onların yanında oldukdan sonra dünyanın tüm engelleri bir bir aşılır.
Kendinize ve çoçuklarınıza sağlıkla bakın

Anladığım kadarıyla sağlısın . çoçuklarını kanatlarının altına alıp buyutecek azme ve güce erişebilirsin. Evet kimseden fayda yok sadece kendimiz üstesinden gelebileceğimize inanırsak önümüzde kimse duramaz . Yeterki çalışıp kendi ayaklarımız üzerinde durabilelim. Şu anki halimle (bir çok sağlık sıkıntılarından sonra) diyorumki ; önce ben ve çoçuklarım. Onlar benim , ben onların yanında oldukdan sonra dünyanın tüm engelleri bir bir aşılır.

tşk ederim evet zaten herşey onlar için.

herşey onlar için zaten tşk ederim saol

bu dünyada insanın kendisinden başka güveneceği kimse yok. Kardeş akraba hepsi boş. Onlar kendilerine akıl versinler hayatımın tamamını burda yazsam eminim benimle tanışmak yada yüzyüze görüşmek isteyenler olur. Sanal burası evet ama insan öyle şeyler öyle anlar yaşıyorki bilemezsin. Kapın kapandığında kimse senin evde neler yaşadığını bilmiyor. Herkes için geçerli bu inanın başvurmadığım yer kalmadı. Sığınma evine başvurdum bana eşinden dayak yiyenleri alıyoruz dediler tek o kalmıştı zaten yemediğim. Herkesin bana söylediği allah yardımcın olsun evet allah görüyor belkide zamanı var herşeyin bilmiyorum. Kendimi çok güçsüz sahipsiz hissediyorum. Ben eşimden boşanmaya kalktım babamın evine dönmek için bu sadece babama söylediğim birşeydi henüz ayrılma evi terk etme bile yokken öz babam beni başkasına satmaya kalktı. Daha yazmadığım yazamadığım neler var. Sorumsuz beş para etmez bir kocam var. Hayatım yaprak dökümündeki leyla gibi inanın. Kendimi asla acındırmak dilenmek gibi bir niyetim yok kimseye muhtaç etmesin allah. Ben sadece paylaşmak istedim beni dört duvarı kapalı çıkışı olmayan biri düşünün...

seni çok iyi anlıyorum canım.. Bol bol dua et allahıma.. Inşallah doğru insanlarla karşılaşır yavrularınla huzurla yaşarsın artık.. Keşke elimden bişey gelse ama gelmiyo :50:

Back
X