• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

sen yeğenlerinin sesini duymadan yapabilirsin ama o kadın demekki böyle değil.bunun için karşı tarafı yargılayamassın kendi keyfi bilir.bende serin bir insanım çok aramam sevdiklerimi içten içe severim ama kızkardeşimi on gün aramadığım olur ne bileyim annemi öle sıık aramam oda söylenir.yapım bu.

Çok abartılı beklentileriniz var.Derdiniz yokken dert ediniyorsunuz.Babaanne 2-3 günde bir aramak zorunda değil.Sizde aramak zorunda değilsiniz.Eşinizde düşüncenizin saçma olduğunu bildiği için şaka yollu söylemiştir.Böyle herşeyi dert etmeyin gençliğinize yazık

Konuyu açarken lütfen beni rahatlatın demişsin ama buradaki yorumlarla iyice rahatsız oldun bence :)

Erkeğin ailesi hakkında istersen tek kelime et, yine artniyetli anlar erkek. Ara bozmak için yaptığın düşünülür, istersen çok çok iyi niyetli ol, bu değişmez.

Yok hiç rahatsız olmadım.Aksine cidden rahatladım.Bazen insan hata yaptığının farkına varamıyor 3. bir şahıs tarafından eleştireye maruz kalmayı seçiyor ya aynen öyle bir durumda olduğum için açtım bu konuyu.

Dışarıdan olayın nası bir boyut kazandığını görebildim.

cevabınız için çok teşekkürler

Kavgacı bir insan değilimdir.Evde de değilim ayrıca işteyim.
BU soruyu sormanın yanlış tarafı ne ne bileyim ben.
Zaten bu şekil olacağını bilsem sorarmıydım sizce?
Beklediğim cevap ortayı yumuşat ozaman ben böyle bir laf atmışım ortaya ne biliyim hayatım de geç benim yaptığım gibi yapsın .. düzelir ararlar ederler de geç

Karşı tarafı aramanın ne manası var.
Bakın siz de çalışıyormuşsunuz, iş stresinin ne demek olduğunu iyi bilirsiniz. Yani bu gibi ufak tefek sorunlar erkekler için kaale alınmaz hatta bazı kadınlar içinde. Eşiniz belli ki bir daha bu gibi durumları kendisine anlatmak yerine, annesiyle iletişime geçmenizi istemiş bariz mesajı vermiş hatta icraate geçmiş. Gün içinde zaten mesaj olarak gelince sorarız demiş ben bundan "bana sorma anneme sor" demek istediğini anlarım, baktı akşam siz yine konuyu açtınız o zaman gelmelerini beklemeyelim hadı arayıp soralım demiş adam işte, daha ne.

Esiniz hakli. Adamin basini yemissiniz resmen.

sende hatalısın eşinde ..eşin anneni arayacağına seninle konuşabilirdi bu durumu çok ayıp etmiş rezil etmiş resmen seni ben olsam ağz... ....neyse sende yoktan yere dert etmişsin herkes bir olmaz ki herkes aynı hissedemez aramak zorunda olduğunu nerden çıkardın zaten böle şeyler zorla olmazki içinden gelecek insanın..

Kesinlikle katılıyrum.

Teşekkür ederim

Birlikte aynı evde yaşamak sıkıntı ama. Öbür türlü kapını kapatınca dışarda kalıyor herkes ama birlikte yaşayınca başka oluyor. Beğenmediği huyların da eften püften olduğunu düşünmedim şimdi. Eğer bu huylar eşinizi etkiliyorsa söylenmekte haklı olabilir. Bilemedim şimdi.

Beğenmediği huy kadın kendi kendine konuşmasımı çok mu büyütülecek birşey sizce ?

Evimiz temizlenyor
çocuğumuza bakılıyor mis gibi
yemeğimiz pişiyor
kıyafetler ütülü

Daha ne yapsn kadın onun da kendine göre derdi kendini telkin etme yöntemi kendi kendine konuşması.

Evet ;

Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.

Lütfen beni rahatlatın..

Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.

Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.

Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.

Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..

Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.

Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?

Offfff içim sıkılıyor.

İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
böyle olacağına sen arayıverseydin, kızın çok özlediyse babannesini de konuşturuverseydin keşke.

Evet ;

Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.

Lütfen beni rahatlatın..

Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.

Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.

Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.

Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..

Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.

Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?

Offfff içim sıkılıyor.

İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler

Eşinin yaptığı hoş değil ama senin yaptığın da yanlış. Ben olsam eşim benimle dertleşiyor diye düşünmezdim. Eşim beni anneme karşı doldurmaya çalışıyor diye düşünürdüm. Sen yeğenlerinin sesini iki gün duymazsan olmazmış, doğrudur ama o sensin. Herkes aynı olmak zorunda değil. Önce eşinden ve annesinden özür dile daha sonra da yaptığı harekete çok üzüldüğünü, bir daha rahatsız olduğu bir konu olduğunda böyle davranmak yerine sana direk söylemesi gerektiğini belirt.

ben hak verdım size
ne bileyim hak verdim işte
tamam arkadasların dedıklerı gıbı siz bıraz buna sitem etmişsiniz ve siteminizi de eşinize belli etmek istemişsiniz
ama eşiniz keşke sizi böyle küçük düşürmke yerine sizinle kavga etseydi anneme ne demek istiyorsun falan diye bence daha az yaralayıcı olurdu
annesini yüceltti ama karısını batırdı adam

devamında ne oldu pekşi annesi tel de ne dedi
daha sonra siz ne yaptınız
ben olsam uzunca bir süre eşimle konuşmam
ben kırılırdım size de yüzde yüz demiyorum ama haklısınız

Evet yerin dibine girdim hemde annesiyle telefonda konuşurken annesi duymuşken.Aynen bana bağır çağır
kavga et ama telefonda onu yapmasaydın keşke.
Duymasalardı.
Ben onun her hareketını kımseye duyurmuyorum kı.
Onu neden kçük düşüreyim koskoca adam bir gururu var neticede.

Kırıldım aynen.KOnuşmadım başka ne yapabilirim ki.

Amaciniz neydi anlamadim
Babaannesi torununu aramak zorunda degil ki icinden gelirse arar zaten
Siz cocugunuzla ilgilensin istemissiniz sanirim her anne ister bunu ama haksizsiniz
Esiniz bir sey yapmamis ki..

ne biliyim hayatım de geç benim yaptığım gibi yapsın .. düzelir ararlar ederler de geç

Karşı tarafı aramanın ne manası var.

O da zaten gelince sorarız diye geçiştirmeye çalışmış ama konu benim için kapanmadı diyip ısrarla siz sormuşsunuz.
Karşı tarafı araması cidden yersiz. Ama öğrenmiş oldunuz. Çok darlanınca eşinizin sağı solu belli olmuyor.

Evet yerin dibine girdim hemde annesiyle telefonda konuşurken annesi duymuşken.Aynen bana bağır çağır
kavga et ama telefonda onu yapmasaydın keşke.
Duymasalardı.
Ben onun her hareketını kımseye duyurmuyorum kı.
Onu neden kçük düşüreyim koskoca adam bir gururu var neticede.

Kırıldım aynen.KOnuşmadım başka ne yapabilirim ki.

Bence konuyu uzatma. Kocanla rolleri değiştirsen kocanın yaptığının milyon katı ağır taktikler verirdik sana.
Sakinleş, oldu bitti.

Kayınvalidem ben aramazsam asla aramaz beni.
1 yıldır da arayıp torununu bana sormuş insan degil
Açıkçası lazım da degil arayıp aramamaları
Eşime de demem çünkü gerçekten umursamıyorum,bıraktım artık

Back
X