Eşimden boşandım ama unutamıyorum

YETMEZMXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
49
0
86
36
Erzincan
Arkadaslar ben daha önce buraya bebeğim olmuyo die msj yazardım şimdiyse eşimden ayrıldım onun için canım çok sıkkın eşimi seviyordum ama ailesi yüzünden olmadı evliliğmiz yürümedi şimdiyse eşimden boşandım ama eşimi unutamıyorum hayatımabaşkaları girdi sevgiyi eşimden görmedim için şimdiyse bi başkasından arıyorum ama adm gibi bi insan çıkmıyo karsıma hep menfaat peşindeler sadece sizden yorum bekliyom...

Arkadaslar ben daha önce buraya bebeğim olmuyo die msj yazardım şimdiyse eşimden ayrıldım onun için canım çok sıkkın eşimi seviyordum ama ailesi yüzünden olmadı evliliğmiz yürümedi şimdiyse eşimden boşandım ama eşimi unutamıyorum hayatımabaşkaları girdi sevgiyi eşimden görmedim için şimdiyse bi başkasından arıyorum ama adm gibi bi insan çıkmıyo karsıma hep menfaat peşindeler sadece sizden yorum bekliyom...

Neden hayatınıza illa birileri girsin istiyorsunuz ki?
Boşanmak ve boşanma sonrası zaten çok zor,bir de hayatınıza yanlış insanlar sokarak neden daha fazla acı çekmeye çalışıyorsunuz?
Biraz dinlenin,kafanızı toplayın,doğru kişiyle elbet bir gün karşılaşacaksınız.

cnm benim boşanmakta biz insanlar için olmadıysa olmamıştır...tahmin ediiyorum ki şuan bir boşlukta olduğun için bir başka sevgiye sığınmaya çalışıyorsun...
insan en büyük hataları bu anların da yaparlar...kendini toparlamadan bi ilişki düşünme derim..bu sadece bi öneri arkadaşım.

Neden hayatınıza illa birileri girsin istiyorsunuz ki?
Boşanmak ve boşanma sonrası zaten çok zor,bir de hayatınıza yanlış insanlar sokarak neden daha fazla acı çekmeye çalışıyorsunuz?
Biraz dinlenin,kafanızı toplayın,doğru kişiyle elbet bir gün karşılaşacaksınız.

Kesinlikle katılıyorum..
Kendinle mutlu olmayı öğrenmeden başka birini alma hayatına. Doğru adam olsa bile bu ona da sana da haksızlık..

diğer yorumlara aynen katılıyorum
daha kendini toparlamadan düzgün bir ruh haline bürünmeden başkalarında teselliyi aramak ancak sana zarar verir
kendine biraz zaman ver acele etme:31:

çivi çiviyi söker diye düşünüyorsun ama böyle dönemlerde keskin sirke küpüne zarar...
karşına doğru insan çıksa bile şu dönemde bence doğruyu yanlışı ayırt etmek çok zor...
eşini unutmanın yolu hayatına bir başkasının girmesi değil, artık onun olmadığını kabullenmen....
biraz kendini dinle hayırlı olan gelip seni bulur nasılsa...
biraz sabır...

biraz ön yargılı olabilir yorumum ama erkekler zaten boşanan bayanlara en başta çıkar için ihtiyaçlar için yaklaşıyor.. eğer gerçekten aşk varsa da çekiniyorlar zaten. önce kendine zaman ayır. kendini yeniden yetiştir yeniden tanı. eşini unutamadığını söylüyorsun ya bence sana öyle geliyor. o kadar sevsen boşanamazdın bir düşün. sadece biraz ilgiye şefkate sevgiye ihtiyacın var. ama arayıştan bir kurtul. kesinlikle kurtul.

hersey için tsk edrim arkadaslar haklısınız hepiniz hayatıma baska birini sokrak onlarda haksızlık etmiş olurum doru söylüyosunuz.

Back
X