Yarabbi sabır!
Yaw bu kadının rahmi yok mu, yumurtalığı yok mu, yumurtlamıyor mu? Akıl mantık var diyecem de yok işte, böyle bir ihtimalin olduğunu bilmek için medyum olmaya gerek yok, doktor zor olur demiş tedaviyle olur demiş bik bik bik…..millet iki yöntemle korunuyor yine de gebe kalan oluyor, uzayda mı yaşıyorsunuz? İnsan hiç mi temkinli olmaz ya, al ondan sonra karnımdaki sevmediğim adamdan diye onu da sevmiyorum, bravo iyi halt ediyorsun, yok zorluk yaşamış yok psikolojisi bozulmuş yok kocasından soğumuş yok boğazda düğün maldivlerde balayısı olmamış, eeee bu bebeğin günahı ne biri bana bunu açıklasın, benim sevdiğim adamdan yaptığım bebekle o bebeğin ne farkı var? Kadına acıdığınızın zerresi kadar o bebe umurunuzda değil yazıklar olsun be, kazık kadar insanlar hayatlarının içine ediyorlar ona üzülüp sabi sübyanın hayatının içine edince bilerek mi böyle davranıyosuuuuun, tabiki bile isteye aklımla vicdanımla Allah korkumla böyle davranıyorum. Doğumuna bir ay kalmış bebeği aldırmadım diye pişmanım ne demek ya, çürük diş mi bu? Aklınızı başınıza toplayın insanı delirtmeyin, zevkine sevişirken oh çok güzel canım kocam hamile kalınca bu bebek onların kanından, onların kanından olan bebek senin rahminde senin canında değil mi zorla mı soktular onu oraya