eşimden boşanmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

bu erkekler demekki hep aynı yapıya sahip.madem aileniz b kdar kıymetliydi ne diye evlendiniz bizimle..kadınları köleleri gibi görüyorlar sanırım. ben bir keresinde hiç unutmam tatile gitmiştik ablam aradı oralar nasıl diye. bunun için 3 gün konuşmadı benimle.tatilide burnumdan getirmişti. ama çok şükür atlatıyorum bu sıkıntılarımı. canımbiz konuşma özürlüydük eğer siz konuşabiliyorsanız bunları aşabilirsiniz diye düşünüyorum.

ben ailem konusunda eşimle konuşmayı aştım artık...direk cırlıyorum böle bi konu açıldığında ya düselirsin ya düzelirsin madem böle bi karakterin vardı sözleşme yapsaydık bu konuda diyorum...oda artık bıktı sanırım diretmelerimden takmamamdan bişey demiyo artık çıkıyorum gidiyorum aileme...biz konuşma özürlü değiliz ama erkekler işlerine gelmeyen konularda anlama özürlü :)) baktım laftan anlamıyo bu konuda kesin tawrımı koydum sende anam babam gibi bana 23 sene bak sana bu konuda bi nebze hak weririm dedim :)) yeter artık ne yaparsan yap dedi ohhh bee ddim kuzum sen neden 5 ay bukadar zorladın kendini bak olan sana oldu aşkım benim ömrünü yedirdin bana dedim :)) şimdi herşey düzgün ailem konusunda tek sorunumuz buydu halloluya yawaş yawaş çok şükür darısı snin başına...

bunların aileleri pek kıymetleniyo evlenince..aman nolcak..aman nedediki...o niyetle söylemedi..flan hiç görmüyolar yanlışlarını..rabbime havale ettim ben onlarııııı

Ayn
göya bacanağınaymış, o varken benim gitmem çok mantıksızmış.o işin bahanesi... söz konusu gideceğim yer benim ailemde bir taraf olunca türlü bahaneler uydurmakta üzerine yok.ailemden birine gitmek isteyim izin verse bile dönüşte muhakkak kavga ederiz
aynı benim eşim benim ailemden biyere gidcek olursam yada olursak bahaneleri sıralar ,bahanede bulmzsa kavga cıkarır beni aglatr gitmyz sonuç olarak ama hele ki onun ailesnden biyer olsn bnde yok diyö kıyamet kopar nfrt edyrm ondan

ufacık şeylerden sıkıntı çıkıyor mesela dün ablam evkiralık ev bakmaya gideceği için beni çağırdı. zira çocukları hasta.sen çocuklarla ilgien bende ev bakıyım dedi.bende eşime bir soruyum dedim. ablam eşimi çok iyi tanıdığı için telefonu ona verde ben anlatıyım durumu dedi. bende eşime verdim.neyse eşim ablamla güzel güzel konuşuyo. gitme konusunda da kendisi bilir gitmek isterse gidebilir dedi. telefonu kaattıktan sonra sen ablana mı gştmek istiyorsun diye sordu. zira öyle bir soruyor ki sanki ben ablama dedikodu yapmaya laklak etmeye gidiyorum.bende ablam sana anlattı durumu çocuklara bakcam ablamda ev bakcak dedim. terts ters bakıp çocuk bakmaya gitcen ben böyle saçma bişey ne duydum ne gördüm. kocası ne güne duruyo o baksın çocuklara diyo.bende bunları bana diyene kadar ablama söyleseydin dedim. derken tartışma başladı.sonra bizimki aldı ceketini git 4-5 gün gelme orda kal dedi.bide para atıyo suratıma.çıktı gitti evden. yarım saat sonra geldi. bende gönlünü alıyım dedim.şakasına takıldım.konuşmaya başladım sen neden hep yanlış anlıyorsun beni diye sordum.oda sana birşey demiyrum kızgınlığım sana değil dedi. madem kızgınlığın bana değil ne bu afra tafra.ben alttan almaya çalıştım fakat bi noktadan sonra ipler koptu ağlamaya başladım. ben ağlayınca çok sinir oluyo.işte böyle ufacık birşeyden dolayı kavgalar çıkıyo bizim evde...

Ablaniza sirf sohbet etmeye de gidebilirsiniz. Ne gibi bir sakınca varmış bunda?

Kocan senı sevmıyor barız..Sen sevıyor demıssın ama seven ınsan bunları yapmaz,hatta kocan ınsan bıle degıl.

4 yıllık konuyu hortlaşmışsınız. konu bildirildiği ve eski olduğu için kapatılmıştır...

Back
X