• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak mı istiyor yardım edin Allah için

Telefonu şifreli bakamıyorum ev asla almıyor ne yaptıysam tık yok çok çakal çünkü annesinede yönlendiriyor.. Aynen öyle yapacağım

Şu an boşanmayacaksanız ki yakın zamanda düşünmüyorsunuz belliki,boşanma lafını etmeden biraz birikim yapın. Siz kötü davranıp (haklı olarak)boşanacağım dediğiniz için ,muhtemelen ev ,araba vs üzerine almıyor. Hiç umursamayın,boşvermiş gibi ,alışmış/kabullenmiş gibi yapın,bebeğinizle ilgilenin,diğer yandan ufak ufak birikim yapın,hazır hissettiğinizde,maddi ve manevi anlamda tak sepeti koluna herkes kendi yoluna,der yürürsünüz.

Sonradan görme erkek, para yiyen arkadaşlar. Gece hayatı ve zengin erkek Avcısı kızlar..

Bu çemberde senin işin çok zor. Eşin başına bir iş gelmeden ne bı hayattan ne bu arkadaslardan kopar. Onlara da toz kondurmaz.

Çok zor...

B

ende babasız büyüdüm inan en son isteyeceğim şeydir babasız büyütmek kızımı
Arkadasim oncelikle Allah yardimcin olsun...
Ben de benzer durumlar yasadim bu yuzden yazmak istedim.
Simdi senin evladin baba ile mi buyuyor saniyorsun??
Belki, babasi cocuguma duskun vs. Diyeceksin ama inanasim gelmez.

Cocuguna duskun birisi gece cluplarinda fink atmaz, dost tutmaz, o cocugu doguran anneye bunlari yasatmaz.
Biliyorum maddi acidan cok zorlanacaksin, ben de zorlandim ama devlet bize bir cok imkan sunuyor.

Alo 183 u ara ve ordan destek al, en azindan psikolojik destek al.

Cocugun su an da birseyleri anlayacak cagda degil, peki ya sen??

Madden cocugunu rahat buyuteceksin diye, sen o adamin (!) Bu pisliklerine tahammul edecek misin?

Silkelen ve kendine gel lutfen! Sen su an da, sana atilan bir iftiranin mahkumiyetini yatiyor gibisin. Gunun dolunca cikacaksin. Peki ya ugradigin haksizlik? Ozgurlukten yoksun, kimsesiz kalislarin, o cocugu, o cezaevine mecbur birakisin ne olcak arkadasim?

Ucakta bile basinc degisikliginde cikacak olan maskeyi, cocugunuzdan once kendinize takin denir.

Neden? Cunku sen nefes alamazsan cocuguna yardim edemezsin!

Her insan bir hata yapacagi zaman, oncesinde vicdanini rahatlatacak bahaneler bulurmus.

Bunu yapma LUTFEN!

Esin daha olgunlasmamiz ve cocuga hazir degilmis keske yapmaymissiniz. Eşini umursama. Bosanmak istiyorum deyip kiskirtma da eve para biraksin. Kendini toparlayanilecek duruma geldiginde de hic konusmadan davaninac.

Böyle durumlarda aile büyükleri araya girer benim bildiğim kocana ailesi tarafından bi uyari yapilmiyor mu çok merak ettim çoluklu çocuklu adam ergen gibi davraniyor Allah sana sabir versin.
Boşanma konusunda hemen harekete gecmiyeceksen bu konuyu dillendirme hatta sakin kal bu aralar. ufaktan para biriktir.
Çocuğun masraflari için daha sık para iste bi kismini mutlaka biriktir
Adam dışarda para harcıyor parasi boldur sık sık iste.
Bu arada dışarda gezmeleri ile ilgili fotoğraf video varsa kayda al ileride boşanacak olursan kullanirsin

Merhabalar uzun zamandır portalı ziyaret etmiyorum sizinde düşüncelerini merak ediyorum. Eşimle evliliğimiz nisan ayında 2 yılı dolduracak ve dünya tatlısı 4 aylık kızımız var. Sorun eşimin yalancı ve gece cluplerine olan ilgisi bugün tam 3 gündür eve gelmiyor arkadaşlarının sosyal hesaplarından takip ediyorum gece cluplerine dolaşıyor hiçbirşeyimi eksik etmiyor fakat biriktirebileceğim kadarsa para vermiyor kaç kez boşanmanın eşiğinde geldik bu yüzden ama hala vazgeçmiyor çok severek evlendik hep böyleydi ben kördüm ama artık dayanamıyorum bebeğimin 40 annemde çıkardım ayrı kaldık 15 gün beni hamileliğimde de doğumumda da hep yanlız bıraktı annesiyle doğum yaptığım gün karşı karşıya getirdi ve tartıştık çok anlayışsız beni eskisi gibi sevmediğinin farkındayım ama bebeğim için katlanıyorum evlenene kadar cebinde 5 kuruş yoktu ve evlendik patron oldu iyi para kazanıyor parasızken ben vardım yanında karnım aç minibüsle eve giderdim ama şimdi altında son model araba var ama yanlız bekar arkadaşlarıyla takılıyor ve para yediriyor ne yapacağımı şaşırdım boşanmak istesem ailem arkamda ve durumları biliyorlar ama Bebek var diye birşey söylemiyorlar boşanıp anneme gitsem ailemde maddi anlamda Zor durumda ve bebeğime orda iyi bakamam ev soğuk ve kalabalık ayrı eve çıksam Bebeğim çok küçük bana ihtiyacı var çalışamam ne yapacağım daha 25 yaşındayım çocukla tek başımayım hayatımın en güzel çağlarını hep mutsuzlukla geçiriyorum ne olur bir akıl verin..
Ufak tefek bir sorun olsa bekle duzelir yuvani yikmaya degmez diyecegim ama yeni evli genc bir erkegin gece kluplerinde ne isi var ustelik bekar arkadaslariyla?
Hem cocuguna hem de esine annelik ediyorsun farkinda misin?
Bence sen yolun basindayken esini ailesine henuz olgunlasmamis diye geri iade et gencligine yazik.

Boşanmaya kararliysan eğer bebeğin için birikim yap. Sürekli ihtiyaçları bahane edip para biriktir, onlarla da altın al derim. Bunun dışında aklına girip bir ev almasını saglayabilirsen eğer sana ne mutlu. Tabi bu arada onunla alakalı mesajları ne bileyim facebook yazılarını felan da sakla kanıt olarak. Eğer seviyorum boşanmak istemiyorum deseydin başka şeyler soyleyecektim. Bir de güleryüzlü sallamaz ol. Madem kullanıyorsun tam oyna. Bebek biraz daha buyuyugunce madem durumu çok iyi bakıcı felan tut. Sonra sen ise başla. Ordaki yerini sağlamlaştır, sonra bosarsin.

Valla okuduklarımda en mantıklı cevap buydu canım. Ayyy mücadele et kocanı kazan kıskandır bunlar hikaye. Hem zaten har vurup harman savuruyormuş. Parası bitmeden sen de birikimini yap. Not: Altın alacaksan haberi olmasın, para biriktireceksen annenin üstüne falan olsun hesap ;)

varya biraz vicdansız olacaksın bu çocuğu ben tek başımamı yaptım deyip çocuğu bırakıp gideceksin. o zaman görür o.
ama işte anne yüreği yapamayız.
seni kesin aldatıyor. yani tahmınımce amiyane bir tabir olacak ama ortam kızlarıyla gününü gün ediyordur.
senin durumunda zor. işte kadının kendi ayakları üzerınde durmasının önemi.
konu açanlar var,çalışmak istemiyorum diye. gelip de okusunlar.hayat bu insana ne zaman ne oyunlar hazırladığını bilemeyiz.

Üzüldüm arkadaşım senin adına bazı insanlar bu kadar bencil ve de nankörler hepsi değil tabi ama genelde erkekler parayı bulunca ohh ne güzel evdeki karısınıda unuturr 4 aylık bebeğinide nede olsa eve gelince yemeği yapılıyo temizliği yapılıyo bu tür adamlar çevremizde artk çok fazla ne deyim arkadaşım Allah yardımcın olsun inş. O küçük meleği size bağşlasın da eşinizede hidayet versin :KK51:

ödeyeceğim nafakaya eşiniz karar vermiyor yalnız. Siz belirli bir miktar talep edersiniz hakim de sizin ve eşinizin maddi durumlarınızı değerlendirerek bir karar verir.

Aynısı bir arkadaşımın başına geldi birebir aynısı hem de. Arkadaşım Bebek yüzünden çalışamadı adam barlarda gezdi. Çok zengindi ama üzerine kayıtlı bi tl yoktu adamın. Arabası lükstü ama filodan kiralıktı, lüks sitede oturuyorlardı ama adam kirasını ödediği müddetçe. Adamın tüm birikimi ailesinin üzerineydi. Neyse yıllarca süründü evlilik ama arkadaşım bu arada özel bi Ünv. De yüksek lisans yaptı. Çocukla hayat zor diyip orta halli bir araba aldırdı. Sonranadamı eve almadı. Adam boşanmak isteyince de çocuk için bir daire aldırdı ve öyle boşandı. Ha daire öyle harika değil giriş kat ucuz bi semt ve krediyle alınmış ama olsun. Velhasıl arkadaşım boşanıp milyonlarca liralık tazminat nafaka vs kazansa bile icra ile bir kuruş bile alamayacakken adamdan , önce isteklerini yerine getirtip anlaşmalı boşandı

Ne ekersen onu biçersin sen simdi hic sesini cikarma yukarda Allah görüyor onada imkan verecektir. Esin karisina ve çocuğuna sahip cikmadi mi bosandiktan sora sikinti cektiginde sana gelirse hic affetmezsin. Bi daha evlenirse karisi ona sahip cikmaz. Bu bir ders olsun inşallah

Eşinizin gidişatı böyle olursa yakın zamanda batar, biter.. Etrafımda çok gördüm, en yakında kendi eniştem böyleydi.. Allah hakkınızda hayırlısını versin sizin ve yavrunuz için.. İşin kötü tarafı bu tip eşler kendi başlarına gereksiz insanla parayı ezerler, ama işleri kötü gidincede eşlerinden destek beklerler.. Kendiniz ve çocuğunuzu sağlama alın yada bir işe girin ailenizden işe girerseniz çocuğu emanet etmek bakımından destek isteyebilirsiniz. Yaşınız geçmeden kendinizi ve çocuğunuzu düşünün.. Kpss yada özel sektörde ne bulursanız eğitiminize göre iş alternatifleri değerlendirin.. Eşinizin gittiği yol yol değil :KK43:

Boşan demeyeceğim . Boşanman gerektiğinin farkındasın sadece çocuğu düşünüyorsun anladığım kadarıyla . Eşini eve almamanı tavsiye ederim ama yine de sen bilirsin . :KK12: Teli şifreli diyorsun . Şifreli olmasa ne olacak konu sahibi . 3 gün bekar arkadaşının evinde kalıyorsa devamlı gece kulüplerinde . Başka birisi yazsa böyle bir konu sen ne düşünürsün . :KK14:

Aynısı bir arkadaşımın başına geldi birebir aynısı hem de. Arkadaşım Bebek yüzünden çalışamadı adam barlarda gezdi. Çok zengindi ama üzerine kayıtlı bi tl yoktu adamın. Arabası lükstü ama filodan kiralıktı, lüks sitede oturuyorlardı ama adam kirasını ödediği müddetçe. Adamın tüm birikimi ailesinin üzerineydi. Neyse yıllarca süründü evlilik ama arkadaşım bu arada özel bi Ünv. De yüksek lisans yaptı. Çocukla hayat zor diyip orta halli bir araba aldırdı. Sonranadamı eve almadı. Adam boşanmak isteyince de çocuk için bir daire aldırdı ve öyle boşandı. Ha daire öyle harika değil giriş kat ucuz bi semt ve krediyle alınmış ama olsun. Velhasıl arkadaşım boşanıp milyonlarca liralık tazminat nafaka vs kazansa bile icra ile bir kuruş bile alamayacakken adamdan , önce isteklerini yerine getirtip anlaşmalı boşandı
Bizimki asla böyle birşey yapamaz annemin kapısına götürdü bebeğim 20 günlükken boşanma durumunda yine aynı şey olacak zaten ben hiçbirzaman şimdi oturduğumuz eve sahiplenmedim müsade etmedi..

aslında olacaklar belliymiş. sizde daha önceden onunla aynı ortamlara takılıyormuşsunuz. bebek olunca o alışkanlıklarına devam etmiş. ne bekliyordunuz ki. adamın kafasına sihirli değnek değecek ve sizinle mi oturacaktı...

Back
X