- 3 Ekim 2022
- 26
- -6
- 1
- 27
- Konu Sahibi fatosss466
Merhabalar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık hamileyim.Eşimle evliliğimin başından beri sorunlarım var ama düzelir umuduyla devam ettim.Düğünüm olmadı ailesinin borçları yüzdünden sadece evden çıkışım oldu ve 1 hafta içinde bana takılan altınları kayınvalidem yalvararak geri istedi söz her sene yapacağım altınını diyerek ben de huzurum bozulmasın diye verdim zaten sorunlar da bu şekilde başladı .1 aylık evliyken annemlere gittim diye sorun yaşadım eve geldiğinde annemlere gittiğimi ögrenince beni evden kovdu bende babamı aradım ve herşeyi topladık annem ve babamla gittim. Aradan 1 gün bile geçmeden yalvararak bidaha yapmayacağım diyerek babamın evine geldi ben 2 gün boyunca direttim ve bu evliliğin biteceğini söyledim ailem de benim arkamdaydı ama ısrarları ve asla yapmayacağını söyleyerek eve tekrar döndüm. Ayrıca bunun yanı sıra nişanlıyken eşim ve kuzenim arasında kavga çıktı ve eşim beni amcam ve kuzenlerimle görüştürmüyor. Buna sebep olan ise kayınvalidem görüşürsen bende senle görüşmem evine gelirse buraya ayak basmam diyerek tehdit ediyor. Eşimde tam bir ana kuzusu. Öyle ya da böyle 2 yılım geçti tam bir geri kafalılar kayınvalidem annemin evine gidersem bu evden soguyacagımı ve oraya sık gitmemem gerektiğini söyleyip eşimide dolduruyor. Eşimde o verdiği sözü unutmuş gibi her annemgile gitmemde sorun yaşıyorum. Kendi annesine giderken hiç sorun yok oraları da aştım ama artık dayanamıyorum eşimin annesini sevmiyorum artık yüz yüze gelmeyi bırakın aynı ortamda bile olmak istemiyorum. Söz de hiç bişey yapmamış gibi gözüküyor ama herşeye alttan alttan karışıyor ayrıca yalanla ve ağlayarak ben bu evliliğin iki kişilik olduğunu düşünmüyorum artık. Daha bu yaşadıgım sorunların bir kısmı buraya bu kadar uzun yazmak istemiyorum ama kısaca böyle ve artık boşanmayı çok istiyorum ona da bana da yazık. Ama nasıl süreç ilerleyecek hiç bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.