Eşimden bunu beklemezdim...

yahu nedemek pc ye baktı dıye kızar demek..
ben takıldım o cümleye..istediğim yere bakarım allahalla...
bu kadar beslemeyın şu erkek egosunu yahu..
ezdırmeyın kendınızı...

onlar iş anlamında görüşüyorlardı bu yüzden konuşmalarına sesimi çıkarmamıştım. Hem söylesem bile beni dinlemez.Herkes özgür ya...!!!

Boşanmak isterdim evet...hatta 1 dakika durmazdım... ama nereye gideceğim...
ailemin yanına dönemem ben evlendikten sonra bazı düzenler değişti, annanemin yanında yer yok, senağlama annemle babam ayrı, babamın yanında yer yok, annem ise ona yük olacağımı söyler...çünkü gidersem iş bulamam...

yapacağı açıklamadan da korkuyorum.. ya evet seni sevmiyorum artık boşanalım derse...

tatlım sen ne diyorsun böyle?
ya sevmiyorum boşanalım derse ne yaparım diyorsun... inanılır gibi değil.
öyle derse gider davayı açar,sana hakkını verir ve boşanırsın.sırf bu sebepten aldatılsan bile kabul mü edeceksin?
hanımlar lütfen biraz güçlü olalım... ben de çok şey yaşadım ama aldatılma,sevilmeme...bunları yaşasam gider merdiven siler kendime bakar yine beni istemeyen bir adamla durmazdım!
karar senin tabii!

o değil de deniz güneşin dediğine takıldım ben.CADIARZU
ya hatun yollamadıysa eşiniz fesbuktan falan indirdiyse o fotoğrafı? kadının da boşuna günahını almayalım.
msnin alınan dosyalarım klasöründe mi buldunuz o kadının fotoğrafını ablam?

arkadaşım gerçökten çözemedim sizin evliliğinizi . . . ben bi insanla evlendysem elbette ben sen olmıyacak biz olucak . yeri gelicek ben onun bilgisayarına bakıcam yeri gelicek o benimkine. elbette evlendin diye özgürlüğün aşırı derecede kısıtlanmayacak . ama bekarken yaptığın rahat hareketleri evlendiğinde sergilemeyeceksin . ayrıca siz bu kadar boyun eğerseniz ileride yaptığı birçok hareketine maruz kalabilrisniz . unutmayınki VAZGEÇMEZSENıZ VAZGEÇıLMEZ OLAMAZSINIZ

Back
X