• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden bunu beklemezdim...

Kadın ya da erkek yapmak istedikten sonra herşeyi yapar, kimse engel olamaz, ister sık, ister bırak..
Neyse konu bu değil..

Kadın ya da erkek yapmak istedikten sonra herşeyi yapar, kimse engel olamaz, ister sık, ister bırak..
Neyse konu bu değil..

çok baskı uygularsan da yapmak istemeye başlar işte benim kastettiğim buydu.haklı sebeptir demiyorum tabii.konu dışı olduğu için ben de huzursuz yazdım zaten o mesajı ama çağdaş olmamayı tavsiye eden bir mesaja da kayıtsız kalamadım affolaa.s..

konu sahibine de soruldu mu bilmiyorum ama çalışma imkanın yok mu arkadaşım? kimsen olmasa bile işin olduktan sonra eyvallah demek zorunda değilsin kimseye.

gidick yerim yok demissiniz kusura bakmayın ama ben bunu anlamıyorum nasıl kendinizi mecbur hissettiriyosunuz kocanıza eminim buda onun farkında yapmayın lütfen insan istediği zaman nelerin üstesinden gelmiyor...çalısıpta gül gibi geçinebilirsin çalısmanla nafakanla tazmnatla vs vs ama ömrünün sonuna kadar böyle mi yasıcaksın...bence çok iyi düsün derim...

Ben öyle eşine herşeyi yasaklayan, sağa bakma sola bakma diyen kadınlardan değilim malesef :( keşke öyle olabilsem... dolayısıyla da eski kız arkadaşı ile arkadaşlık çerçevesinde değil de iş çerçevesinde görüşmelerine ses çıkarmadım..

ama nerede bilirdim böyle olacağını.. herkesi kendim gibi zannediyorum işte...

Sağa sola bakmasına izin varsa bikinili hatta bikinisiz resimlere bakmasına da izin vermelisiniz. Birşey ya vardır ya yoktur. Yasak koymuyorsanız bu konuyu dert etmenize gerek yok..:1no2:

sinirlendim yorumları okuyamadım. eski kız arkadaşıyla nasıl konuşuyor nasıl müsade ettiniz :oklava:

bir kere bakmışsınız pc ye geri adım atmayın hesap sorun. bikinili foto :oklava:

ewlılıkte özel hayatınız vamış
EVLıLıK KENDı BAŞINA ÖZELDıR
Egerkı 5 sene once sızı seçtıyse daha oncekı sayfaları kapatması gereken eşiniz!
eski eskide kalmıstır egerki bu tarz konusmalara (iş için bile olsa ) izin vermenizde çok garip
ben sunuda anlamıyorum
Birçok insan;

herkesın kendı hayatı var modern çagdas yasıyoruz kocamızın bızden oncekılerle gorusmesı normal nıye?
çünki bizler modern dunyada çagdas uygar bireyeriz BUNA KATILMIYORUM

bunun arkdasına sıgınmak derim
siz bence bunu sineye çekin eşinizindaha beligin birseyini yakalayın 2009 gönderim tarihli foto için bellekte kalmıstı format attım oda yuklenmıs veya eskılerden bır hatıra deyıp sizi kandırabılır bu arada eşinize çalısmak ıstedıgınızı soyleyın 30 yasında ewlı bır kadını ışe alırlar o zaman eger birdaha olursa ki bence olacak sizinde bir işiniz olur
gururunuzu kurtarırsanız
bu benım şartlarımda olsa dırekt sorardım ama sizin sartlarınız okuyunca ve dusnce yapınızı bıraz anlayınca sanırı en ıyı cozum ış bulup sizin güçlenmeniz

Evet canlarım öncelikle şunu söyleyeyim; hayatta bazen öyle durumlar oluyor ki eski kız arkadaş ve eş iş için bir araya gelmek durumunda kalabiliyorlar ve bu konuda sizin yapabileceğiniz hiçbirşey olmayabiliyor... malesef.

6 senedir görüşmüyorlar - yüz yüze vs.. biliyorum çünkü kız yabancı zaten ve yurtdışında yaşıyor.. konuştularsa da ancak 1 ve ya 2 defadir onun haricinde konuşmadılar.

Önemli olan adamı sizin de dediğiniz gibi yularından tutmamak.. bence bir adam bir kadını seviyorsa zaten böyle şeylere ihtiyaç duymayacaktır.

Neyse bakalım, şimdi işe gitti, ben merak ediyorum bilgisayarına bakacağım.. daha başka birşeyler bulursam yazarım... :(

evlilikte özel hayat vardır tabi ona diyeceğim bir şey yok. ben eşimin sebepsiz yere telefonumu, bilgisayarımı kurcalamasını, mektuplarımı (fatura da olsa) açmasını , kapıyı vurmadan içeri girmesini istemem. ama sizin dediğiniz durum farklı.

madem tesadüfen gördünüz dürüstçe nasıl gördüğünüzü anlatın. onun kabahati daha büyük

yazmıcaktım tutamadım kendimi,arkadaşlar söylenmesi gerekenlerin çoğunu söylemişler zaten.ben sana bişey sormak istiyorum.sen eski sevgilinle sadece iş için görüşüyor olsaydın ona bikinili fotoğraf yollaqrmıydın?ben olsam yollamazdım .benim eski sevgilimle arammda bişey yoksa benim bikinili fotoğrafımında onda işi yok.bende aldatıldım ve ,benimkinin sevgilisi kilometrelerce uzaktaydı,

kendini kandırma,eğer 30 yaşındada iş bulamam diyorsan 40 yaşında hiç bulamazsın.,neden hemen iş aramaya başlamıyorsun?önce işini bul,kendi güvenini topla sonra ayrılmak istersen ayrıl!

Sağa sola bakmasına izin varsa bikinili hatta bikinisiz resimlere bakmasına da izin vermelisiniz. Birşey ya vardır ya yoktur. Yasak koymuyorsanız bu konuyu dert etmenize gerek yok..:1no2:

Yaaaa aynı şeymi Allahını seversen gözünü oyarım ben onun ama birden de at gözlüğü takacak halim yok ya. Erkeğin ipini elindn bırakmican ama çota sıkma canım anlaştık hadi byyeeoo

Daha açamadım konuyu ama o bilgisayar başındayken sık sık yanına gittim yanında oturdum ne yapıyor diye baktım... elbet bir gün konuşulacak bu yanına kalmayacak.
Ama ben o kızı da anlamıyorum... biliyor eşimin evli olduğunu... evli erkeğe bikinili fotoğrafını ne diye yollarsın. Bu ne biçim birşeydir, amacın ne senin...
Düşünüyorum aralarında nasıl bir konuşma geçti o an ki o kız o fotografı yolladı ona....pek birşey uyduramıyorum.. belki uydurmak ta istemiyorum...

Hayır bir de 6 senedir yüzünü görmediğin adama o kadar zamandan sonra iki kez internetten konuştun diye aşık mı oldun... bu ne biçim birşey... üstelik eşim anlatmıştı bana o kızı, onlar çıkmaya başladıktan sonra erkek arkadaşı olduğunu ve ayrılmak istediğini söylemiş eşime... şimdi de vardır erkek arkadaşı belli mi olur...
belki de kafadan sakat kimbilir. Olmasın böyle kadınlar...daha beddua etmiyorum ama edersem tutar çünkü "Allah ile mazlum arasında perde yoktur" diye bir hadis var...

ya bir de evlilikte senin benim ayrımı yok tabi ki aynı evi aynı yatağı paylaşiyoruz ama benim fikrime göre aynı hayat paylaşilsa bile gene de herkesin bir özel sahası olmalıdır. Ama insanlar arasında özel saha olması bunu suistimal etmek gerektiği anlamına gelmiyor. Tam aksine ben ona saygı gösteriyorsam o da bana bu saygının hakkını vermek zorunda ötesi yok. Yani ben bugün onun bilgisayarını karıştırdım evet, ama bu aslında yanlış birşey, onunda benim bilgisayarımı karıştırmasını istemem. Birşey bulacağından değil, eylem çirkin sadece... Ben başka çok alakasız birşeye bakmak için açmıştım onun bilgisayarını ve o resmi de tesadüfen gördüm bu da ayrı. Ama ortak hayat paylaşan insanların arasında asıl olmaması gereken şey başka kadın ve ya erkeklerin fotografları ve haddini aşan konuşmalarıdır.. Yoksa ayrı bilgisayarlar olması ve eşlerin bunlara bakıp bakmamaları değil...hatta dediğim gibi bakılmaması gerekir...
biraz karışık oldu ama umarım düşüncelerimi anlatabildim.

Ama tabi böyle bir olaydan sonra yakın takipteyim artık...kusura bakmasın...yarın işe gitsin maillerini de karıştırıcam...

Yaşadığınız şey büyük bir haksızlık.. Eşiniz kimbilebilirki belki daha çok vukuatı olmuştur nerden bileceksinizki pc ye bakmamışsınız daha önceden..
Burda söylediniğiz sözler tuhaf! yani modern olmak için eşinizin özel hayatımı olcak ne özeli yaw evlendikten sonra aynı nefesi alıyorsun, hem herşeyini bilmelisin ki sonradan böyle soru işaretleriyle yaşanmaz.. Ben ayrıca sizi kendine güvensiz gördüm zaten biz kadınların en büyük hatalarından biride bu güvensizlik.. Gidecek yeriniz yokmuş gibi davranıyorsunuz eşinize de bunu hissetdirirseniz herşey daha zorlaşır.. Yerinizde olsam hiç dolandırmadan bu resimler ne iş derdim aldığım cevabın durumuna göre ne yapacağıma kararverirdim...

Eşi varken ne diye başka bir kızla konuşur bu bir;

Siz de buna ne diye göz yumarsınız bu da iki...

Aynı şeyi siz yapsanız eşiniz de göz yumar mıydı acaba ?

Lütfen erkeklere bu kadar rahat olma olanağı vermeyin , böyle başlar , bikinili resim yollamaya kadar gider bu..

ayyy ınanamıorum.olur musun oldurur musun dıe buna dıolar her halde.gercekten ya ne ısı olur kı eskıyle adı ustunde eskı bıtmıs gıtmıs.ama senın esın hala konusuo ve sen musamma gosterıosun sımdı bıkınıye taktın oyle mı?valla konustugu kız aynı fotograftakı aynı ıhale bıkının uzerınde kaldı desenıze :jeyyar: ne dıyecegımı bılemedım acıkcası

Ben eşimin facebookta eski kız arkadaşıyla yıllar önce çektirdiği fotoğrafı gördüğümde delirmiştim. Hatta o eklememiş eski ortak bir erkek arkadaşı eklemişti fotoğrafları, sonuçta kim eklerse eklesin sildirmesi gerekiyordu. Ben mecburmuyum onların sarmaş dolaş fotoğraflarını görmeye.. Kim ne hakla benim eşimin fotoğraflarını ekleyebilir. O arkadaşını arattım ağlatarak benden özür dilettim. Eşimede dünyayı zindan ettim.

arkadaşım iyimisin sen yahu:kızgın:
ne demek neden bilgisayarımı karıştırdın diyecek sen onun eşisin bu senin en doğal hakkınbenneyaptımki
ortada bi suçlu varsa bu sen değilsin
git hesap sor:1closedeyes:

pardonda ne işi var eşinın eskı sevgılısıyle konusuyor!!artı resım var dıyorsun nasıl sorarım dıyosun karıstırdığını söleyecek dıye soramayacağım dıyorsun...
arkadaşım kusura bakma ben öyle adamın ağzından gırer burnundan çıkarım nedemek ex aşkla konuşmak...
daha fazla yazardım ama üzülmenı ıstemem...

arkadaşım iyimisin sen yahu:kızgın:
ne demek neden bilgisayarımı karıştırdın diyecek sen onun eşisin bu senin en doğal hakkınbenneyaptımki
ortada bi suçlu varsa bu sen değilsin
git hesap sor:1closedeyes:

işin ilginç yanı konusmalarına müsade vermen..!! sen neci oluyorsun peki..
????????????:delphin:

bence senin üzerinde bir baskı yapmış eşin...suçluluk duygusu hissediyorsun bilgisayarına baktım diye kızar fln die...
yerinde olsam ortalığı yıkardım..eski kız arkadaşına çok meraklıysa mutluluklar dilerdim ikisinede
bizde giden gitmiştir lafı bile geçmez

Back
X