Selam arkadaşlar gecenin bu saatinde canım çok sıkkın ve paylaşabileceğim tek yerde burası. Eşim görümcemle yani ablasıyla uzun zamandır dargın ve görüşmüyoruz açıkçası bende hiç sevmem kendisini ama bu akşam k.validemin kapısında karşılaştık. Bana neden kırıldığımızı söyledi bende, benden kaynaklanan bir sorun olmadığını eşime sormasını söyledim sonra eşim geldi görümcem ona sordu ama eşim hiç birşey demeden arabayı çalıştırdı kadını yolun ortasında bıraktı geldi. Bende söylendim ama bana kızdı. aradan 1 saat falan geçti kapı zili çaldı. Eşim açmadı kapıyı saat akşamın dokuzbuçuğu görümcem yalnız, kapıda hem telden hem kapıdan sürekli çaldırıyor ama eşim hem bana hemde çocuklara açmayın dedi ve bana çok kötü yemin verererk eğer açarsam beni boşayacağını söyledi. üstelik ölmüş anneme küfür etti. Hatta daha ileri giderek beni döveceğin söyledi.Saatlerdir ağlıyorum. Arkadaşlar her ne kadar görümcemi sevmesemde eşimin yaptığı hareket beni şok etti. Üstelik son 2yıldan bu yana eşimle aramda hiç sorun yoktu. Eşimi ikna etmeye çalışmakla hata mı yaptım sizce.