Eşimden bunu hiç beklemezdim.

Eşinizin size kötü laf söylendi diye tepki göstermesi hoş bir davranış.
Ama aynı adamın size daha beter laf söylemesi,annenize küfretmesi,boşanmayla,
dayakla tehdit etmesi..Kendisiyle çelişiyor resmen.Ben istediğim gibi hakaret ederim
kimse edemez diye düşünüyor sanırım.

Ben böyleyim işte arkadaşlar kapıma kadar gelen birine kötülük düşünemiyorum. Evet bazı arkaşlarında dediği gibi bu eşimin kırılma noktasıydı. Ben bazı konularda kendim ceza vermek yerine Allah'a havale ediyorum. O yüzden kırgınlıklarımı içimde yaşıyordum. Görümcemin eşide engelli ama o isteyerek evlenmdiği için eşini hep külfet görüyor ve istiyorki eşimde öyle olsun. O gittikten sonra eşim gönlümü almaya çalıştı ama çok kırıldım. Neredeyse beni dövecekti.

Selam arkadaşlar gecenin bu saatinde canım çok sıkkın ve paylaşabileceğim tek yerde burası. Eşim görümcemle yani ablasıyla uzun zamandır dargın ve görüşmüyoruz açıkçası bende hiç sevmem kendisini ama bu akşam k.validemin kapısında karşılaştık. Bana neden kırıldığımızı söyledi bende, benden kaynaklanan bir sorun olmadığını eşime sormasını söyledim sonra eşim geldi görümcem ona sordu ama eşim hiç birşey demeden arabayı çalıştırdı kadını yolun ortasında bıraktı geldi. Bende söylendim ama bana kızdı. aradan 1 saat falan geçti kapı zili çaldı. Eşim açmadı kapıyı saat akşamın dokuzbuçuğu görümcem yalnız, kapıda hem telden hem kapıdan sürekli çaldırıyor ama eşim hem bana hemde çocuklara açmayın dedi ve bana çok kötü yemin verererk eğer açarsam beni boşayacağını söyledi. üstelik ölmüş anneme küfür etti. Hatta daha ileri giderek beni döveceğin söyledi.Saatlerdir ağlıyorum. Arkadaşlar her ne kadar görümcemi sevmesemde eşimin yaptığı hareket beni şok etti. Üstelik son 2yıldan bu yana eşimle aramda hiç sorun yoktu. Eşimi ikna etmeye çalışmakla hata mı yaptım sizce.

bence eşinizin ölmüş annenize küfür etmesi yapabileceği en kötü şey olmuş :47:
bu küfürü ettikten sonra size ağır şeyler söylese ne olur, sizi dövse ne olur

Selam arkadaşlar gecenin bu saatinde canım çok sıkkın ve paylaşabileceğim tek yerde burası. Eşim görümcemle yani ablasıyla uzun zamandır dargın ve görüşmüyoruz açıkçası bende hiç sevmem kendisini ama bu akşam k.validemin kapısında karşılaştık. Bana neden kırıldığımızı söyledi bende, benden kaynaklanan bir sorun olmadığını eşime sormasını söyledim sonra eşim geldi görümcem ona sordu ama eşim hiç birşey demeden arabayı çalıştırdı kadını yolun ortasında bıraktı geldi. Bende söylendim ama bana kızdı. aradan 1 saat falan geçti kapı zili çaldı. Eşim açmadı kapıyı saat akşamın dokuzbuçuğu görümcem yalnız, kapıda hem telden hem kapıdan sürekli çaldırıyor ama eşim hem bana hemde çocuklara açmayın dedi ve bana çok kötü yemin verererk eğer açarsam beni boşayacağını söyledi. üstelik ölmüş anneme küfür etti. Hatta daha ileri giderek beni döveceğin söyledi.Saatlerdir ağlıyorum. Arkadaşlar her ne kadar görümcemi sevmesemde eşimin yaptığı hareket beni şok etti. Üstelik son 2yıldan bu yana eşimle aramda hiç sorun yoktu. Eşimi ikna etmeye çalışmakla hata mı yaptım sizce.

ne olursa olsun onlar kardeş sen bence fazla dahil olmamaya calıs demekki görümcenin bir şeyini görmüş ki görüşmek istemiyor..sen üstüne gidincede çileden cıkmıs talihsız seyler söylemiş ..üsteleme en güzeli

hata etmissin hemde cok büyük bir hata. küsen küssün sana ne ki.

esimle kardeslerinin hepsi küstü. neredeyse nedenler ayni. evliligimize karistilar birsürü kavga cikarttilar, kardeslerinden biri vefat etti. sanki herkes bunu bekliyormus gibi kenetlendiler. ne mi oldu dedigin gibi kardesiyle telefonla konustugum icin bosanmayla tehdit eden canim kocam, simdi ablasi arayinca uykusundan kalkip ario. bense 6 senedir yedigim laflari, agladigim geceleri sindirmeye calisiyorum.

onlar kardes eninde sonunda birbirini bulurlar. olan sana olur, üzüldügünle kalirsin. günler gecer bir bakmissin ki onlar hicbisey olmamis gibi kardesliklerine devam ediyorlar. sense bir kenardan bakip seni üzdükleri icin hepsinden igrenirsin. aslinda yaptigin insanca ama bu zamanin insanlarina yapilmaz. sakin karisma, izle bakalim neler neler oluyo.

Back
X