Şimdi hepsi olmasa da bi çok erkek böyle şeyleri seviyor yatakta .. Güçlü olmayı ve herşeyi mükemmel yaptıklarını duymak istiyorlar.. Benim eşim normalde hiç argo konuşmaz mesela ama yatakta konuşur ama ors... diyemez asla dese gebertirim onu .. Onun dışında şu kalçaya vurma bizdede var ama canımı yakmaz .. Geçenlerde yanlışlıkla saçıma bastı canım yanınca çok üzüldü ve herşeyi bıraktı .. yani sizdeki ler normal ama derecesi yüksek bi de kullandığı kelimelere dikkat etmeliben bu sitede yine benzer yazilar okudum insanlar normal karşılamislar benim daha once ne sevgilim ne flortum oldu herseyimin ilki eşim ondan dolayi hicbirsey bilmiyorum acaba normali bu mu erkekler bunu yaparken kotu davranmayi mi seviyor diye ama küfür ediyor bana kotu geliyor bazen bir erkek karisina neden orospum der yada kalcasina tokat atar ellerini sikar canını yakar offf cok seviyorum ama keske bir gunde degisse çünkü yatakta cok şiddet yapiyor ve allah içimi biliyor cok korkuyorum yemin ederim birgun benimle birlikte olurken beni öldürücek diye
ben bu sitede yine benzer yazilar okudum insanlar normal karşılamislar benim daha once ne sevgilim ne flortum oldu herseyimin ilki eşim ondan dolayi hicbirsey bilmiyorum acaba normali bu mu erkekler bunu yaparken kotu davranmayi mi seviyor diye ama küfür ediyor bana kotu geliyor bazen bir erkek karisina neden orospum der yada kalcasina tokat atar ellerini sikar canını yakar offf cok seviyorum ama keske bir gunde degisse çünkü yatakta cok şiddet yapiyor ve allah içimi biliyor cok korkuyorum yemin ederim birgun benimle birlikte olurken beni öldürücek diye
Agzim doluyken derken? Zorla oral mi yaptiriyor sana?herkese merhaba bu hafta googleden yaşadığım sorunu arastirirken onlarca kez karsima cikti sayfa bi cok ablanin yazisini okudum burdan bende yazmak istedim ama cekindim hep ama artik gercekten tak etti
hepiniz benden buyuksunuzdur muhtemelen lutfen kotu gozle bakmayin kotu biseyde dusunmeyin benim ilk sevgilim eşim
ben 20 yasimdayin ve 7 haftalik evliyim esimde 25 yasinda nasil soyleyecegimi bilmedigim icin aklima gelen cumlelerle hemen yazacagim lutfen bağışlayin esim cok iyi bir insan ama gece olunca yatakta kari koca arasindaki durum olurken bana kotu davranıyor iki bilegimi tek eliyle tutup bastiriyor ustume cikip hareketsiz birakiyor beni bazen bana kufur ediyor o....spu falan diye bi kere agzim doluyken nefes alamadım ustumden atmaya calistim cok agir ama belimden asagiya kalcama cok hizli tokat atti ve simsiki kollarıyla kendine bastirdi kotu sozler soyluyor ve hep ozel durum olurken canimi inanilmaz yakiyor ben 54 kiloyum 161 o 90 kilo 185 boyunda yani kucucuk oldugumu farketmiyormus gibi karsisinda insan yokmus gibi davranıyor gunduzleri cok iyi kibar ve şefkatli bi insan ama gece yabanci bir adama donusuyor 3 4 defa soyledim farkinda olmadigini dikkat edecegini söyledi ozur diledi dun yine aynisini yapti yarin kayinvalideme gidicem o bahaneyle yemek hazirlicam diye uyumadim onunla ama korkuyorum cok uzattim ama lutfen bagislayin artik cok korkuyorum beni oldurecek farkinda olmadan ne olur akil verin
onu karsına al ve konus sevdiği tür budur belki ama bunun sana zarar verdiğini ilişkinize zarar versiğini söyle. canın yandıgını söyle. partnerler neyi severse sevsin karsı taraf razıysa yapabilir. böyle seyler olabilir ama esin bunu bir tarz haline getirmis ve sanırım asırıben bu sitede yine benzer yazilar okudum insanlar normal karşılamislar benim daha once ne sevgilim ne flortum oldu herseyimin ilki eşim ondan dolayi hicbirsey bilmiyorum acaba normali bu mu erkekler bunu yaparken kotu davranmayi mi seviyor diye ama küfür ediyor bana kotu geliyor bazen bir erkek karisina neden orospum der yada kalcasina tokat atar ellerini sikar canını yakar offf cok seviyorum ama keske bir gunde degisse çünkü yatakta cok şiddet yapiyor ve allah içimi biliyor cok korkuyorum yemin ederim birgun benimle birlikte olurken beni öldürücek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?