Esimden cok korkuyorum ama bu sefer gidecegim galiba

Sakın alttan alma
Sen dürüst olmuşsun anlatmışsın
O da kabul etmiş
Artık yaptığı terbiyesizlik
Hasta herhalde
Seni ailenin yanında suçlarsa da sakın kabul etme
İnkar et
Sanki onlar inkar etmiyor:47:

en başta da demiştim geçmişini düşünüp acı çekiyor ve senin de acı çekmeni istiyor ama haksız ,

bu konuları konuşmak için geç kalmış durumda işine gelmiyorsa bu evlilik olmamalıydı şimdi açıp seni üzmeye hakkı yok,

dediğim gibi yaptıkları seni sevmediğinden değil aksine çok sevip çok düşündüğünden , hastalıklı takıntıları olmasa sorun yok ama işte dengesizleşiyorlar bazen ,

umarım aynı konular bir daha açılmaz...

arkadaslar sagolun hepiniz de beni rahatlattiniz ve dün aksam güclü durabilmem icin beni desteklediniz. olanlari anlatmadan bana özelden yazanlara da tesekkür etmek istiyorum. malesef cevap yazamiyorum onlara, cünkü daha gerekli mesaj sayimi doldurmamisim burda ve o yüzden özel mesaj gönderme hakkini alamamisim daha... hepiniz cok iyisiniz ve allah benim yasadigim seyleri yasayana sabir versin ve yardim etsin insallah!

gelelim dün aksama. isden cikinca esimi aradim ve "evdemisin" diye sordum. "hayir niye sordun" deyince, "iyi sen yoksan bende rahatca esyalarimi toplar giderim" dedim. cok kararliydim. bir süre sustu ne diyecegini bilemedi. bakti ki aglamiyorum ve kararliyim sasirdi. sonra "aksam ne pisireceksin?" dedi hic birsey yokmus gibi. tabi bunu duyunca patladim. icimde ne varsa saydim "tek derdin bu mu? sen bana yaptiklarinin farkinda degilmisin yoksa gidecegime inanmiyormusun?" gibi seyler söyledim. o da "gidebilecegini biliyorum, sen güclüsün ve gidersin, ama ben gitmeni istemiyorum" dedi. bende icimde ne varsa söyledim ve bana haksizlik ettigini, kendi canimdan baska kimseninkini yakmadigimi ve icimdeki ona karsi olan herseyi böyle yaparak bitirdigini ve akliniza daha ne gelirse hepsini söyledim. sonra eve geldi, ben valize esyalarimi hazirladim ve eger sonuca varamazsak gitmek icin hazirdim. geldi önce bir süre hic konusmadi, sonra saat 21 olunca "yatalim mi?" dedi ve ben sadece alayli bir sekilde güldüm. öyle yapinca durdu ve konustuk. "tamam haklisin dedi" bende tek bir sartla kalacagimi söyledim "o face kapanacak" dedim. tamam gir kapat dedi. daha kapatmadim ama bu aksam girip kapatacagim o sayfayi. umarim bu konu böylece kapanir ve aklini basina alir. "hic birseyden korkmuyorum, ben degil sen rezil olursun cikip ailelere birseyler anlatmaya kalkarsan erkek olmadigini gösterirsin" dedim. bakti kararliyim sesini cikaramadi "hadi esyalarini koy yerlerine" dedi sadece bende "kalsin bakalim, yarin gerekirse yerlestiririm" dedim ve yatip uyudum.

hakkimizda hayirlisi ne diyim... aslina bakarsaniz olaylarin bitecegine daha inanamadim ama bir kere daha kalmaya karar verdim. olay ayni sekilde birdaha tekrarlanirsa gözümü karartip giderim annemin yanina. ölüm yok ya ucunda!!!

işte bu canım yaaaa güçlü dur kararlı ol şapkasını indirsin önünde kararlı güçlü olduğunu her konuda göster ona aciz varlıklar bunlarrr ya bizsiz yapamazlar sadece ezmeye çalışıyor doktora gıtmeye ıkna edeemezsen restını cek bıdaha böyle konuyu acarsan dahı çeker giderim de

Son düzenleme:
Umarım bu sefer verdgı sozun arkasında durabılır esınız ama bnm bıle ıcıme oturdu ınsan esıne nasıl o.... der ya !
bundan sonra eger sna ole bısey soylerse erkegınde o.... olanı var oda sensınn de cok sınırlendım bn bu lafa

Umarım bu sefer verdgı sozun arkasında durabılır esınız ama bnm bıle ıcıme oturdu ınsan esıne nasıl o.... der ya !
bundan sonra eger sna ole bısey soylerse erkegınde o.... olanı var oda sensınn de cok sınırlendım bn bu lafa

evet hiçkimse bu lafı haketmez hele hele insan eşine demesi çok yakışıksız , aslında biraz düşünse bu lafı diyerek en başta kendisine saygısızlık ediyor

senin asıl tedirginliğin ne?
ailenin evlenmeden önceki hayatını öğrenmesi mi?
yoksa bir şekilde de olsa devam eden bir evliliği sürdürme çabası mı?
adam paranoyak olmuş faturasını birlikte ödüyorsunuz...ya tedavi olmalı ya da sonu şizofren bana kalırsa.

evet hiçkimse bu lafı haketmez hele hele insan eşine demesi çok yakışıksız , aslında biraz düşünse bu lafı diyerek en başta kendisine saygısızlık ediyor
evet madem oyle neden berabersın neden soyadını tasıtıyorsun kadına , dımı ama

seni hatırladım canım daha öncede konu açmıştın eşin sürekli geçmişini dile getirip senin canını yakmaya çalışıyordu yine aynı şeyi yapmış barışmışsınız ama bence bu geçici bir barışma.çünkü eşin normal düşünemiyor :50:senin geçmişşini resmen takıntı haline getirmiş.tedavi olmassı şart eşin yardım almadan bu evlilik yürümez bu nedenle ne yap et eşini tedaviye ikna et canım :31:

haydi geçmiş olsun,işte böyle korkacak bir şey yok...

yapabilirsen eşini evlilik danışmanına gitmeye ikna et bir zaman sonra

konusarak uzlaşarak geçmişi,takıldıgı konuları aşarsa rahat edersiniz...

senin adına mutlu oldum...

geçmiş olsun diyelim şimdilik :)
bu son bir daha olursa bitti diyorsan Allahk orusun bi daha olursa kesin git ama kararının arkasında dur
ya aile terapisti ya da psikoloğa gitme olayını dayatmalısın canım
bana da yarın öbürgün yine yapacakmış gibi geliyor (Allah korusun)
inşallah böyle birşey olmaz da

hakkınızda hayırlısı olsun.
karşısında karalı bişekilde durmuşsunuz. şart da koşmuşsunuz. valizinizi de hazır boşaltmamışken eşinizi uzmana götürme şartı da koyun bence. onun için diyerek ikna etmenize gerek yok, sürekli aynı şey için yıpranıyoruz ve bi çözüm yolu bulmalıyız gibi..
bu son şansımız aynı şeyi bidaha yaşatmayacağım kendime falan dersiniz.. ki resti çektiniz bi kere eski düzeninze dönmeden tazeyken el atabilirsiniz..

ne anlatayim doktora diyor? senin o**** oldugunu mu?

bu cümleyi insan sevdiğine kullanmaz.bence eşiniz kompleksli.eminim sizden sen eski sevgililerimden farklısın senin kadar kimseyi sevemedim lafını mı duymak istiyor,yoksa cinsel komplekslerimi var anlamadım.veya hevesini aldı ayrılmaya bahane arıyor,alışkanlıklar var falan filan.doktorada gitse kıskançlık çözülmez.işin zor.ne zamana kadar gider bu durum?sakın çocuk falan yapma korun.

esının evlenmeden oncekı olayları gundeme getırmesı cok yanlıs helekı aıle bıreylerını toplayıp bunları anlatıcam senı rezıl edıcem demesıne nedemelı?anca kendını rezıl eder:19:kı ben ınanmıyorum anlatıcagına kesınlıkle blöf yapıyor :ssz:aklınca sızden gecmısın ıntıkamını boyle alıyor:31:
aıle bıreylerını toplayıp anlatması ıcın evlıyken onları yapman gerekırdı
be adam madem bılıyodun nıye bastan kabullendın demezlermı adama?

bence eşiniz sizi artık bitirmiş gözünde bence siz bu olaydan sonra asla o adamla evli kalmayın ilerde size bunu kullanarak her dediğini yaptırabilir.Vicdansız ya Allah kulun hatasını yüzüne vurulmasını istemezken bu adamın böyle yapması da nedir bence artık size o adamdan koca olmaz sende asla korkma söylerse ona kimse aferin demiycek hatta kendi gibi düşünenler yuhh diycekler emin ol

Back
X