Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar sagolun hepiniz de beni rahatlattiniz ve dün aksam güclü durabilmem icin beni desteklediniz. olanlari anlatmadan bana özelden yazanlara da tesekkür etmek istiyorum. malesef cevap yazamiyorum onlara, cünkü daha gerekli mesaj sayimi doldurmamisim burda ve o yüzden özel mesaj gönderme hakkini alamamisim daha... hepiniz cok iyisiniz ve allah benim yasadigim seyleri yasayana sabir versin ve yardim etsin insallah!
gelelim dün aksama. isden cikinca esimi aradim ve "evdemisin" diye sordum. "hayir niye sordun" deyince, "iyi sen yoksan bende rahatca esyalarimi toplar giderim" dedim. cok kararliydim. bir süre sustu ne diyecegini bilemedi. bakti ki aglamiyorum ve kararliyim sasirdi. sonra "aksam ne pisireceksin?" dedi hic birsey yokmus gibi. tabi bunu duyunca patladim. icimde ne varsa saydim "tek derdin bu mu? sen bana yaptiklarinin farkinda degilmisin yoksa gidecegime inanmiyormusun?" gibi seyler söyledim. o da "gidebilecegini biliyorum, sen güclüsün ve gidersin, ama ben gitmeni istemiyorum" dedi. bende icimde ne varsa söyledim ve bana haksizlik ettigini, kendi canimdan baska kimseninkini yakmadigimi ve icimdeki ona karsi olan herseyi böyle yaparak bitirdigini ve akliniza daha ne gelirse hepsini söyledim. sonra eve geldi, ben valize esyalarimi hazirladim ve eger sonuca varamazsak gitmek icin hazirdim. geldi önce bir süre hic konusmadi, sonra saat 21 olunca "yatalim mi?" dedi ve ben sadece alayli bir sekilde güldüm. öyle yapinca durdu ve konustuk. "tamam haklisin dedi" bende tek bir sartla kalacagimi söyledim "o face kapanacak" dedim. tamam gir kapat dedi. daha kapatmadim ama bu aksam girip kapatacagim o sayfayi. umarim bu konu böylece kapanir ve aklini basina alir. "hic birseyden korkmuyorum, ben degil sen rezil olursun cikip ailelere birseyler anlatmaya kalkarsan erkek olmadigini gösterirsin" dedim. bakti kararliyim sesini cikaramadi "hadi esyalarini koy yerlerine" dedi sadece bende "kalsin bakalim, yarin gerekirse yerlestiririm" dedim ve yatip uyudum.
hakkimizda hayirlisi ne diyim... aslina bakarsaniz olaylarin bitecegine daha inanamadim ama bir kere daha kalmaya karar verdim. olay ayni sekilde birdaha tekrarlanirsa gözümü karartip giderim annemin yanina. ölüm yok ya ucunda!!!
Umarım bu sefer verdgı sozun arkasında durabılır esınız ama bnm bıle ıcıme oturdu ınsan esıne nasıl o.... der ya !
bundan sonra eger sna ole bısey soylerse erkegınde o.... olanı var oda sensınn de cok sınırlendım bn bu lafa
evet madem oyle neden berabersın neden soyadını tasıtıyorsun kadına , dımı amaevet hiçkimse bu lafı haketmez hele hele insan eşine demesi çok yakışıksız , aslında biraz düşünse bu lafı diyerek en başta kendisine saygısızlık ediyor