Esimden cok korkuyorum ama bu sefer gidecegim galiba

kabul etmis de lafta kabul etmis. atlatacagini bu durumu kaldirabilecegini dusunmus. kaldiramadigini anlayinca hayati zindan etmek yerine bosanmasi gerekir.

ne demek seni herkese rezil edicem ayrilirsak. hem kaldiramiyor hem ayrilmak istemiyor bu daha mi iyi?

Sanki 3 yıl süren sevgililik dönemleri boyunca bu kızla hiç birlikte olmamış mı da kaldıramıyor??

Adam kafadan kontak tek sorun bu.. Yoksa kaldıramama gibi bi durum yok..

Eger bu üç yıl içerisinde birlikte oldular ise kendisi de evlilik dışı ilişki yaşamış oluyor aslında.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş!!

Kadına geldimi namus oluyor!! Bu ne çifte standart!!! İçimin nefreti kabardı resmen..

Bence inkar et!nasil ispatlayacak?eski sevgililerinden birini bulup karsinizami cikartacak?deli deliyi gorunce degnegini saklarmis derler.sen inkar et ve ortaligi ayaga kaldir iftir atiyor diye.anladigim kadariyla esin cok normal biri degil.herkes onun azicik catlak oldugunu anlamistir zaten.kopacaksada boyle kopsun.sakin kimsenin karsisinda ezik,yenik durma.dimdik ol.boylelikle kolayca kurtulursun bu paronayak adamdan

Canım bi yandan yemekle uğraşıyorum, ara sayfaları okuyamadım, arkadaşlarla aynı yazdıysam ya da sonradan bir gelişme olduysa kusura bakma.
Sen dosdoğru evine git otur, ikimiz artık bir aileyiz, ne çözeceksek bu evde çözülecek, çözülmeyecekse de bu evde bitecek de.
Korkmuş gibi davranma, sakin kalmaya çalış, hatta korkutmaya çalışırsa da deliye vur, sen onun üstüne git.
Ben rezil olursam sen de olursun, sen benimle böyle evlendin de.
Bunları bilerek benimle evlendin, beni böyle kabullenmek zorundasın, ben de seni biliyorum falan de, eminim ilk sevgilisi sen değilsindir.
Allah yardımcın olsun canım, eşinin bi an önce bu psikolojiden kurtulması lazım..

evlenmeden önce aklı nerdeymiş.. bile bile evlenmiş.. yaptığı gerçekten çok ayıp... böle bi adamla ömür geçmez... sürekli yüzüne vuracak, hakaret edecek.. sevgi falan göremiorum ben bu adamda.. sürekli açığını arayacak belli ki.. eğer millete de herşeyi anlatırsa yazıklar olsun... erkeğim die dolaşmasın ortalıkta..

bence senin kadar dürüst olamadığı için eşin utanmalı eşin bildiğin sahtekar seni açık görüşlüyüm kabullenirim seviyorum diye kandırmış...!!!
bildiğin senin dürüstlüğünü kişiliğini başına kakıyor..,!!!
ne insanlar var diktirip bakireyim diye kandırıyor..!!!
yok arkadaş karşıyım evlilikte dürüstlük önemli hem kadında hem erkekte..
yazık eşin senin kadar dürüst ve karakterli çıkmamış...

bir arkadaşımızın dediği gibi o seni rezil etmeye kalkarsa sen et rezil deliyi oyna sahtekar insanlara doğru yaklaşırsan tepene çıkarlar...

seviyorumda diyorsun eğer bi şeyleri yemezse bu akşam çirkeflik yapmassa eşin sen biraz burnunu sürt gözü korksun ...baksana senin iyi niyetinden sindirmiş korkutmuş seni...

Eşinizin bu yaptığı çok iğrenç bi durum bence. Kendisi sütten çıkma ak kaşık mıymış acaba?
Herkesin geçmişinde hatası olabilir önemli olan bu hataların üstüne bi örtü çekip ilerde yapmamak bunlardan ders çıkarmaktır.
Herhalde eşiniz ayrılmaya bahane arıyor.

Canim arkadaslarinda dedigi gibi ürkek durma sakin..Allah bile affederken gunahlarimizi o ne hangi hakla yuzune vuruyor..Allah yardimcin olsun

Anlatsın.
Erkekliği bu demek ki...
Ben olsam sonuna kadar inkar ederdim.
Karşıma yattığım adamı getirse "tanımıyorum,hayatımda görmedim" derdim.
"Sonra da benden ahlaksız tekliflerde bulundu. (grup seks,anal seks gibi) kabul etmeyince iftira atıyor" derdim, herkesin ortasında.
Hadi bunları da ispatlasın.

2 gözyaşı da döktüm mü; benim ailem bana mı inanır ona mı?
ahahahahayyyy
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler!!!

işte bu kadar.:ssz::34:

Son düzenleme:
Ben kadın olsun erkek olsun bir insanın eşi olacak kişinin cinsel anlamda
ilki olmak istemesini anlarım.
Ancak bile bile durumu kabullenip evlenmiş birinin sonrasında bu kadar
çirkefleşmesini anlayamam.
Sinir oldum ya millet kandırıyor diktirip temiz ayağına yatıyorç
Bu herif kendisine bu kadar dürüst olmuş bir kadına çektiriyor.
Yazık gerçekten! Bu kafasızlara dürüstlük yaramaz:ssz:

Anlatsın.
Erkekliği bu demek ki...
Ben olsam sonuna kadar inkar ederdim.
Karşıma yattığım adamı getirse "tanımıyorum,hayatımda görmedim" derdim.
"Sonra da benden ahlaksız tekliflerde bulundu. (grup seks,anal seks gibi) kabul etmeyince iftira atıyor" derdim, herkesin ortasında.
Hadi bunları da ispatlasın.

Yaşa ! Ben de aynısını yapardım.
Müstahak böylelerine.
Erkeklere ölüm !!! :47: :47: :47:

İşte ben bu yüzden "diktirin" diyorum kızlara. Müstahak ya böylelerine.
Hepsi böyle bunların. Kabul eder gibi yapar en küçük bir şeyde direk yüzüne "çaaaaaaat!".
Yok böyle bir şey .
Nasıl sinir oldum ?
ALLAHını seviyorsan boşan. Olmaz bu adamdan bir şey.

İşte ben bu yüzden "diktirin" diyorum kızlara. Müstahak ya böylelerine.
Hepsi böyle bunların. Kabul eder gibi yapar en küçük bir şeyde direk yüzüne "çaaaaaaat!".
Yok böyle bir şey .
Nasıl sinir oldum ?
ALLAHını seviyorsan boşan. Olmaz bu adamdan bir şey.

bence diktirmesinler de müstahak olanlarla evlenmesinler de...:20:

bu adamin kisiligi bozuk.
hekimler herseyi buldular da bir bu iste.

inkar et tum dediklerini onun zaten coktannnnn haketmis.
bu zamandan sonra yasanacak seyleri de lekelemis daha parlak bir gelecek goremiyorum acikcasi.

bosanmak istedigi icin surekli arastiriyordu zaten. bir seyde cikmayinca artik bu duruma geldik de.

genelleme yapmamak lazım... :31:

O kadar inancımı kaybettim ki, hikaye gibi geliyor inanın. (Yanlış anlamayın sizle alakalı değil, hakaret ve ya başka bir şeyde değil aman :) ) Ben o kadar inancsızım ki böyle birileri hala umut var dediğinde. "Aaa hadi ya" oluyorum . O kadar :5:

Ailene anlatırsa inkar et, ruh hastası kafasında kurup kurup uyduruyor dersin. O ruh hastası bunu hakkediyor. Seni bununla tehdit etmesine izin verme...

canım aranıza fıtne gırmiş bi kere.eşinin akına şeytan..
yıpratma kendini.o senın korktugunu bılıyor ve bunu kullanıyor gibi geldi bana.seviyorSA GÜNAHIYLA SEVABİYLA SEVR SEVEN İNSAN

sizede esinizede diyecek bisey yok ikinizinde hatalari var. Ama medeniyet denilen sey bu degil zinanin neden haram oldugunu artik daha iyii anlamissinizdir cunku iyi birsey olsaydi dinende yasaklanmazdi. Zina, bal yemek icin balin ustunu konan sinegin hali gibidir yedikce batar ve kurtulsa bile kanadini balda birakir. Allaha tovbe edin ve dua edin

Back
X