Diyorsun....şakkıdı
Evlende o zaman görüceksin canim anyayi Konya'yi:roflol:
$aka bir yana erkekler böyle seyden cekinmezler.Hee tabiiki sevgiliyken,nisanliyken böyle seyler olmaz.Ama evlendikten sonra erkekler 100% rahat olmak isterler dört duvarlarinda.
Bana göre sizin sorununuz kılla,tüyle değil,sevgiyle alakalı birşey
İnsan sevdiğinin kılından,tüyünden tiksinirmi?
Duygularınızı bir daha gözden geçirin isterseniz.
Diyorsun....şakkıdı
$aka bir yana erkekler böyle seyden cekinmezler.Hee tabiiki sevgiliyken,nisanliyken böyle seyler olmaz.Ama evlendikten sonra erkekler 100% rahat olmak isterler dört duvarlarinda.
Diyorsun....şakkıdı
Haa tabi bi evliliği sen yaşadınya..şakkıdı
Ben o yolu devirdim cnm.. evlilikte yaşadım..
Ama hiç bi zaman zart zurt.. olayı olmadı... rahatsızlık olur ok ama
Bilerekte adamdan saymazmış gibi yapılmaz o faaliyet:1closedeyes:
eskiside zart zurt yapmazdi karsimda ama haberim olmadan yemedigi halt kalmamis...bi kocada en cok aranan dürüst olmasi namusuna serefine düskün olmasi..en önemlisi bu...
benim kocamda da göğüs kılı var ama dökülür ara sıra ,ee göbeğide var ,ben yastık
yaparım göbeğini üzerine yatarım ,kılı tüyü midemi bulandırmaz ,yeri gelir batık tırnağını keserim ,idman
sonrası terli çamaşırlarını ellerim ,banyoda sırtını keselerim ,yani olumlu olumsuz her haline şahit
olurum ..adı üzerinde eş ,sizin bir diğer eşiniz ,sizin yaptıklarınızı yapıyor o da ,sizin saçınız onun tüyü
dökülüyor,sizin selülit onun göbeği var ,sizde uyurken horlamadığınızı nerden biliyorsunuz ,ağzınızın
suyu akmıyormu ,wc ye gidip ihtiyaç gidermiyormusunuz ,eee o zaman ,bu adamın günahı ne ..aynıları
sizde de var ..bence tek eksik olan SEVGİ ..
biz kocamızın yanında ağda yapmıyosak oda bi zahmet dikkat etsin kendine bence. öküz gibi sevsemde aşık olsamda ter kokan sevgilimden tiksinirim yani. onu mu seviyorum ter kokusunu mu? onla mı evlendim ter kokusuyla mı?
biz azcık döt göbek salsak laf ederler kendileri yan gel yat ohhh. cinsel manada soğuma olması kaçınılmaz. kocam dişlerini düzgün fırçalamıyosa kokmuş ağzını şapur şupur öpcek diilim valla dikkat etsin kendine...
kıl tüy konusuna bişi diyemiyorum dökülmesine çare yok evet ama çarşafı çırpabilir örneğin...
valla aynı durum bende de var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?