Esimden Gizli Para Biriktirmek İstiyorum. Ama Nasıl?

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
46
Evet hanımlar biliyorum büyük bir kısmıniz beni kinayacak ama buna mecbur hissediyorum. Esim bize karşı tutumlu ama ailesine gelince çok cömert. Gereksiz çok harcaması var. Bir sure gelen giden parayı takip etmeye çalıştım ama sorun çıkardı bana hesap soruyorsun dedi. Bıraktım. Boyle de içim rahat değil. Ülke şartlarına gore iyi para giriyor evimize ama ay sonunda eksideyiz. Eşime söylemeden para biriktirmek istiyorum. Aklımda ayda 1000 TL var ama bunu eşime belli etmeden nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir fikri olan var mi?

Evet hanımlar biliyorum büyük bir kısmıniz beni kinayacak ama buna mecbur hissediyorum. Esim bize karşı tutumlu ama ailesine gelince çok cömert. Gereksiz çok harcaması var. Bir sure gelen giden parayı takip etmeye çalıştım ama sorun çıkardı bana hesap soruyorsun dedi. Bıraktım. Boyle de içim rahat değil. Ülke şartlarına gore iyi para giriyor evimize ama ay sonunda eksideyiz. Eşime söylemeden para biriktirmek istiyorum. Aklımda ayda 1000 TL var ama bunu eşime belli etmeden nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir fikri olan var mi?
vicdan azabı çekme. her türk kadını zor günler için eşini haberdar etmeden para biriktirir :) annen ya da kız kardeşin varsa, onlar adına bi banka hesabı aç(anlaşın aranızda tabii haberdar olsunlar sırrınızı ona söyleyin)iletişim bilgileri falan senin üzerine olmasın. evine bi delil de ulaşmamış olur böylelikle

İsteğinde haklısın
Evinize giren para durumunu bilemiyorum ama 1000 TL fark edilir bir rakam, sorar bence yani para ne oldu diye
Her ay 2 tane çeyrek al ya da döviz, bir yerde biriktir, ailene emanet edebilirsin, küçük bir banka kasasında tutabilirsin vs..

1000 lira çok gibi

Altın vs alabilirsin ya da eşim bir şey demez dersen takı al

Hem birikim olur hem kullanırsın hem de eşin nereye harcıyor acaba diye içinde bir şüphe ile yaşamaz

Sizi anlıyorum,bence de biriktrin hatta öyle bir durum olsun ki kalan para size tam yetsin. Karşı taraf yetinmeyi bilmiyor bazen fazlasını bekliyor böyle yapınca.

herkes dar gelirli mi kizlar:KK49:
kadinin parasi gelirleri var ki biriktiririm her ay 1000 tl diyor:nazar:

Valla biriktirebilirsen biriktir,bnm esim 5 tl cebimde varsa haberi var :KK43: eve aylik bizim 1000 giriyor cunku :KK43:
Insallah ben ataninca bende biriktircem ama esim bilecek cunku o benden daha cok ister :KK68:

İsteğinde haklısın
Evinize giren para durumunu bilemiyorum ama 1000 TL fark edilir bir rakam, sorar bence yani para ne oldu diye
Her ay 2 tane çeyrek al ya da döviz, bir yerde biriktir, ailene emanet edebilirsin, küçük bir banka kasasında tutabilirsin vs..

Ayda 6.000 geçiyor elimize. Evimiz ve arabamiz var. Ev için kredi oduyoruz sadece. 2 çeyrek ya da 100 euro alsam eşim hic fark etmez ama benim düşündüğüm rakam dikkat ceker sanırım.

X