Eşimden gördüğüm psikolojik şiddet nedeniyle boşanmak istiyorum,ama şahidim yok

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
annem ve 5 yaşındaki oğlum dışında küfürlere küçük görmelere tehditlere dair hiç tanığım yok... bana davranışları nedeniyle biryee beraber gitmiyoruz, evime çok misafir çağırmıyorum, insanların içinde rencide olmak istemiyorum. gerçi milletin yanında çok efendi durur. kolay kolay belli etmez yüzünü. yolda bağırmışlığı küfür etmişliği vardır ama tanımayan insanların içinde...
ben tanığım olmadığı için dava açsam da boşanma olmaz diye düşünüyorum yanılıyor muyum acaba?

bende cok zor durumdayım kocam her fırsatta assaglıyor kufur ediyor fiziksel siddette görüyorum ama lanet olsunki asıgım .ama nefrette ediyorum.ben bosanmayı degil ama kocama olan bagımlılıgımdan kurtulmak istiyorum.

bende cok zor durumdayım kocam her fırsatta assaglıyor kufur ediyor fiziksel siddette görüyorum ama lanet olsunki asıgım .ama nefrette ediyorum.ben bosanmayı degil ama kocama olan bagımlılıgımdan kurtulmak istiyorum.

bunun benim sorumla ilgisi yok, avukat beyin bağımlılık için yapabilecek bişeyi olduğunu sanmıyorum. isterseniz kendinize bir derdim var bölümünden konu açın. Soru başlığı ve konu dağılmasın

Merhaba;
Tanığım yok diyorsunuz fakat anneniz ve 5 yaşındaki çocuğunuz küfürlerin tanığı ise tanığınız var demektir. 5 yaşındaki çocuğunuz psikolog yardımı ile mahkemece dinlenebilir. Bu durumda çocuğunuz tanık olabilir. Mahkeme size küfür edildiğini tespit ederse muhtemelen boşanmaya karar verir.
İyi günler dilerim.

Back
X