Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim ben de sen gibi birinden haber alamazsam cok merak ederim ama biraz sakin ol sonucta cezaevinde sartlar hep mukemmel olmaz ki.Telas etmen gereken bisey olsa haber alirdin icini ferahtut
Acil konuşmam gerek felan desen :26:
Aklına kötü birşey getirme arkadaşım iyidir inşallah :26:
Mutsuzluğun nickine de yansımış da beklemeye devam etmelisin sanırım![]()
Herhangi telas edileck bi durumda size haber verirler cunku siz onun ailesisiniz sizden durum gizleyemezler.Merak
Etme demek dile kolay biliyorum ama biraz sakin ol kendine zarar veriyorsn
Haberlerini mutlaka buraya yaz tatlim iyi olacak hersey merak etme
A ben kayinvalidenlerle gorsmedigini gormemisim tatlim ama kotu durum olsa sana soylerler ki kus de olsan esisin.Dua et bol bol icin ferahlasin
Başına kötü bir şey gelse muhtemelen sana bildirirdi cezaevi müdürlüğü.açık cezaevinde kendi cep telefonuyla konusma hakkı varsa ve hattı kontorlu falansa belkı kontoru bitmiştir ve kontör alamamıştır çeşitli sebeplerden. Eger dışarıdan ankesörden arayıp görüşüyorsa belki konuşma kotası vardır ve onu farkında olmadan doldurmustur. kalbini bozma, en kısa zamanda dönecektır sana.
Kızlar iyi ki varsınız bir derdim olsa burada paylaşıyorum sizden fikir almak beni her zaman doğru yola götürdü...
eşim cezaevinde hala ve en son pazar günü telde konuştuk,3 gündür haber alamıyorum:18: birşey mi oldu acaba çok korkuyorum içim hiç rahat değil
normalde günde 3 kez aradığı bile oluyor cünkü acıkcezaevine cıktı...
pazar gününden itibaren haber almadım en son çok iyi konuştuk kapattık teli, böyle yapmazdı bende bugun duramadım cezaevini aradım eşimi sordum mahkum hakkında bilgi veremeyiz dedilersonuçta eşiyim haber vermedi telde ki adam , bulunduğu ortam kötü bir ortam offf ya birşey olduysa
uykularım kaçıyor yemek bile yiyemiyorum ,içimde korku var aramızda mesafe cok atlasam gitsem görüş günü olmadan görüştürmezler..
geçen hafta izni vardı aylardan sonra ilk defa görüşmüştük herşey çok güzeldi,herseferinde yanımdayken bile özlüyorum dedi cuma günü ayrıldık ayrılırken ağladı,pazar gününe kadar defalarca aradı ,şimdi ses yok çok mutsuzum ne yapıcam![]()