Eşimden Haber Alamıyorum!

Canim benim ben de sen gibi birinden haber alamazsam cok merak ederim ama biraz sakin ol sonucta cezaevinde sartlar hep mukemmel olmaz ki.Telas etmen gereken bisey olsa haber alirdin icini ferah:31: tut

Acil konuşmam gerek felan desen :26:
Aklına kötü birşey getirme arkadaşım iyidir inşallah :26:

Canim benim ben de sen gibi birinden haber alamazsam cok merak ederim ama biraz sakin ol sonucta cezaevinde sartlar hep mukemmel olmaz ki.Telas etmen gereken bisey olsa haber alirdin icini ferah:31: tut

sağol Canım,kötü birşey olsa nasıl haber alabilirdim ki,cezaevini aradım adam direk mahkumun can güvenliği için kimseye bilgi veremeyiz dedi,böyle saçmalık görmedim... birşey olsa banada haber vermezler bu durumda,kayınvalidemlerlede görüşmüyorum onlar bana hiç haber vermez..
evet haklısın cezaevleri şartları çok zor ama eşim sabah öğle akşam arıyordu pat diye telefonlar kesildi,içim çok acıyor sabahtan beri ağzıma lokma koymadım onu çok seviyorum ya birşey olursa:43:

Acil konuşmam gerek felan desen :26:
Aklına kötü birşey getirme arkadaşım iyidir inşallah :26:

orada herşey kayıt altına tutuyluyor,eşimin kaldığı yer çok sıkı biryer birde:18: geçenlerde birisi telde şaka olarak kaçsammı ki filan diye konuşmuş eşiyle adamı hemen alıp kapalı cezaevine atmışlar,şimdi bende acil olması için bir yalan uydurmam gerek eşimin başı belaya girsin istemem,telefonlar hep dinleniyor...
eğer bugunde aramazsa eşime haber verin evi arasın merak ediyoruz dicem,tabi onada izin verirlerse:50:
önceden başka şehirdeydi orası çok kalabalık diye başka şuanki yere verdiler burası çok sıkı ,eski kaldığı yerde birkeresinde acil bir durum oldu hemen eşime haber saldım aradı,burası bir tuhaf ..
4. yargı paketi mecliste konuşuluyor bir çıksaydı ,eşimde hemen dışarda olacak,bu günler bitsin diye dua ediyorum hep:43:

Herhangi telas edileck bi durumda size haber verirler cunku siz onun ailesisiniz sizden durum gizleyemezler.Merak
Etme demek dile kolay biliyorum ama biraz sakin ol kendine zarar veriyorsn

İçini ferah tutmaya çalış, bu mübarek gecede bol bol dua et, Allah sizi tez zamanda kavuştursun inşallah...

eşinin bulunduğu şehirde irtibata geçebileceğin yakının,akraban,arkadaşın var mı? Onlar bağlantıya geçmeye çalışabilirler mi?

Kötü bir şey olsa onlar size ulaşır mutlaka diye düşünüyorum merak etme..
Kendini üzme,yemeğini ye kıyamam yaa Allah sabır versin mutlu ol yakın zamanda inşallah:16:

Herhangi telas edileck bi durumda size haber verirler cunku siz onun ailesisiniz sizden durum gizleyemezler.Merak
Etme demek dile kolay biliyorum ama biraz sakin ol kendine zarar veriyorsn

yorum için sağol.. iyiyim birkaç gün arayamam dese anlarım,ama böyle habersiz ve çaresiz beklemek çok kötü:5: yapacak başka birşey yok,biraz daha beklicem

A ben kayinvalidenlerle gorsmedigini gormemisim tatlim ama kotu durum olsa sana soylerler ki kus de olsan esisin.Dua et bol bol icin ferahlasin

Başına kötü bir şey gelse muhtemelen sana bildirirdi cezaevi müdürlüğü.açık cezaevinde kendi cep telefonuyla konusma hakkı varsa ve hattı kontorlu falansa belkı kontoru bitmiştir ve kontör alamamıştır çeşitli sebeplerden. Eger dışarıdan ankesörden arayıp görüşüyorsa belki konuşma kotası vardır ve onu farkında olmadan doldurmustur. kalbini bozma, en kısa zamanda dönecektır sana.

A ben kayinvalidenlerle gorsmedigini gormemisim tatlim ama kotu durum olsa sana soylerler ki kus de olsan esisin.Dua et bol bol icin ferahlasin

Hep Dualara sığınıyorum zaten... kayınvalidem asla beni aramaz ,haber etmez buna eminim,onu tanısan bana hak verirdin,neyse..
yarını beklicem eğer haber cıkmazsa tekrar arar haber yollatırım

Başına kötü bir şey gelse muhtemelen sana bildirirdi cezaevi müdürlüğü.açık cezaevinde kendi cep telefonuyla konusma hakkı varsa ve hattı kontorlu falansa belkı kontoru bitmiştir ve kontör alamamıştır çeşitli sebeplerden. Eger dışarıdan ankesörden arayıp görüşüyorsa belki konuşma kotası vardır ve onu farkında olmadan doldurmustur. kalbini bozma, en kısa zamanda dönecektır sana.

bilmem haber verirler mi ki,eşimi bir şehirden başka bir şehre sevkettiler onu bile eşimden öğrendim,Allah korusun biriyle kavga filan etse kapalı cezaevine koysalar haber vermezler bunun içinde.. aklıma türlü şeyler geliyor..
cep tel yok ,ankesörlu telefondan konuşuyoruz,konuşma kotası yok ,dilediği kadar arayabilir,inşallah dediğin gibi kontor problemi filan olmuştur.

Canım rahatlaman için sana yönetmelikle geldim http://www.tbmm.gov.tr/komisyon/insanhaklari/belge/um_telefon.pdf burayı bi incele derim..Ayrıca bak bir madde daha (10) Hükümlü-tutuklunun ölümü, ciddi hastalığı, sakatlığı ya da ruhsal bakımdan uzun süreli yatılı tedavisi için bir kuruluşa sevki durumunda ailesine haber verir.
İçini rahat tut...Allah sizi tez zamanda kavuştursun.Nerede kalıyor bu arada?:ssz:

Kızlar iyi ki varsınız bir derdim olsa burada paylaşıyorum sizden fikir almak beni her zaman doğru yola götürdü...
eşim cezaevinde hala ve en son pazar günü telde konuştuk,3 gündür haber alamıyorum:18: birşey mi oldu acaba çok korkuyorum içim hiç rahat değil:5:
normalde günde 3 kez aradığı bile oluyor cünkü acıkcezaevine cıktı...
pazar gününden itibaren haber almadım en son çok iyi konuştuk kapattık teli, böyle yapmazdı bende bugun duramadım cezaevini aradım eşimi sordum mahkum hakkında bilgi veremeyiz dediler:14: sonuçta eşiyim haber vermedi telde ki adam , bulunduğu ortam kötü bir ortam offf ya birşey olduysa:14: uykularım kaçıyor yemek bile yiyemiyorum ,içimde korku var aramızda mesafe cok atlasam gitsem görüş günü olmadan görüştürmezler..
geçen hafta izni vardı aylardan sonra ilk defa görüşmüştük herşey çok güzeldi,herseferinde yanımdayken bile özlüyorum dedi cuma günü ayrıldık ayrılırken ağladı,pazar gününe kadar defalarca aradı ,şimdi ses yok çok mutsuzum ne yapıcam:43:

Çok haklısınız, merak etmemek mümkün değildir. Ama bence de ters bir şey olmuş olsa ilk size haber verirlerdi, sonuçta siz eşisiniz. En kısa sürede haber alırsınız umarım.

ben çok iyi bilirim cezaevi psikollojisini babam 10 ay yattı ömrümden ömür gitti...canım aklına kötü şeyler getirme çok takıyosan cezaevine git hakkında illaki bilgi vereceklerdir...aksi halde sana haber vermekle hükümlüler kötü bişey olsa...ALLAH kurtarsın tez zamanda inşallah...

Son düzenleme:
Back
X