Rüya Yorumları Eşimden haber var !!

yenidenhayata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
61
42
8
37
Uzun zamandır rüya görmüyordum dün her şeyini ayrıntılı hatırladığım bir rüya gördüm rüyada babam yaZlık alacakmış ( normal hayatta da almayı düşünüyordu parasal mevzulardan alamadı) 50.000 tl deniz manaralı apartman Dairesi çok uyguna denk gelmiş tesadüfen evin içine bakıyoruz beğeniyoruz eski bir apartman ama içi güZel geniş vb denizi de çok güzel insanları da çok güzel ... ki önceden de gönüllü olmuşuz vazgeçmişiz pahalı gelmiş uyandım kp annemi aradı eşim barışmak istiyormuş ( ayrı yaşıyoruz boşanma davamız var ve çok kötü şeyler yaşadım ) uzun uzun konuştular ben istemiyorum artık onu ne konuştunuz bile demedim değişecekmişler vb inandırıcılığı olmayan şeyler sonra rüyam geldi aklıma arasında bağlantı var Mıdır acaba diye bir işaret olabilir mi diye ? Varsa nasıl bir bağlantı ne yapmalıyım?

ben pek bağlantı kurmam
bilinçaltı bence
mesela annem dün dediki yarın balık yapalım ağaç limon dolu zaten
ben rüyamda limon ağaçları gördüm vs
siz eşinizle barışmak istemiyorsanız bağlantı da aramayın bence :)

Ruyayla baglanti kuramadim.
Zaten babaniz ev almayi dusuniyormus bu da normal olarak ruyaniza girmis.
Yani bir anlam yuklemeyin bu ruyaya bence.

Esinizin barisma istegini bilemicem siz bilirsiniz

Sanırım davayı siz açıyorsunuz bu yüzden maddi olarak gideri siz veya babanız yapacak öyle mi?Sizden para çıkışı manasına gelebilir hayır olsun.

Uzun zamandır rüya görmüyordum dün her şeyini ayrıntılı hatırladığım bir rüya gördüm rüyada babam yaZlık alacakmış ( normal hayatta da almayı düşünüyordu parasal mevzulardan alamadı) 50.000 tl deniz manaralı apartman Dairesi çok uyguna denk gelmiş tesadüfen evin içine bakıyoruz beğeniyoruz eski bir apartman ama içi güZel geniş vb denizi de çok güzel insanları da çok güzel ... ki önceden de gönüllü olmuşuz vazgeçmişiz pahalı gelmiş uyandım kp annemi aradı eşim barışmak istiyormuş ( ayrı yaşıyoruz boşanma davamız var ve çok kötü şeyler yaşadım ) uzun uzun konuştular ben istemiyorum artık onu ne konuştunuz bile demedim değişecekmişler vb inandırıcılığı olmayan şeyler sonra rüyam geldi aklıma arasında bağlantı var Mıdır acaba diye bir işaret olabilir mi diye ? Varsa nasıl bir bağlantı ne yapmalıyım?

Valla rüyanızla bi alaka göremedim.. sen rüya kısmını tamamen unutarak değerlendir bence istiyor musun barışmak istemiyor musun?

Ben barışmak istemiyorum akıllarınca vicdan yaptırıyorlar çok kötü şeyler yaşattılar rüya yorumlarına bakınca kötü şeyler yazılmıştı o sebeple sorayım dedim :))

Yazlik adi ustunde yazlik senede bir kac ay kullaniliyir...esinle bir kac ay cok iyi olacak diyebiliriz barisirsan ...baglanti istedin madem...:)

Back
X