Eşimden habersiz nasil hamile kalirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rosie9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
30
-17
1
25
Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?

Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Boşanıp çocuk isteyen biriyle yapın.

Eşiniz istemiyorsa neyi zorluyorsunuz? Mutlu olacak olsa geri çekilmez zaten. Neyse Allah’tan umut kesilmez. O yöntemle hamile kalan çok var.

Yıllardır geri çekilme yöntemi kullanıyoruz yazmıssınız . Sonra bir arkadaşada çocuk istiyor işlerineden kaynaklı bikaç aydır sonraya erteliyor yazmıssınız bu nasıl bir çelişki ? Adam istese zaten ne yapması gerektiğibi bilir geri çekilmez . Demekki istemiyor napıcaksın katakulleylemi hamile kalacaksın zorla ? Ne tuafsınız ya

Böyle bir şey zaten mümkün değil ayrıca mümkün olsada doğru değil. İşleri ile alakalı ertesi aya erteliyor demişsiniz, bir ay da hal olacak işlerse eşinize söyleyin gebelik genelde hemen pat diye olmuyor olsada 9 ayı var yani. İsteyen adam ertelemez.

Anne olmanız hakkınız ama babanın istemediği bir bebeği dünyaya getirmek hakkınız değil. Hazır olmayan birinin baba yapamazsınız. Yaparsanız sonuçlarına çok ağır katlanırsınız

Size ne koca benim vucut asil siz tuhafsiniz benimle evlenmeseydi kocamdan hamile kalmayacaksam kimden kalayim iyi misiniz kizlar

Baba olmak istemeyen adamdan mı hamile kalacaksınız????

Gidin kocanızı ikna edin gizli saklı işler yapmayın.

Saçma sapan davranmayın

Böyle bir şey zaten mümkün değil ayrıca mümkün olsada doğru değil. İşleri ile alakalı ertesi aya erteliyor demişsiniz, bir ay da hal olacak işlerse eşinize söyleyin gebelik genelde hemen pat diye olmuyor olsada 9 ayı var yani.
Cok korkak stres oluyor hemen daha once testim pozitif cikti diye tepkisini olctum ve mutluluktan agladi heyecandan beni kucagina alip disari kostu resmen adam saka olduguna inanmak istemedi istiyo istemesine de koekuyo

Cok korkak stres oluyor hemen daha once testim pozitif cikti diye tepkisini olctum ve mutluluktan agladi heyecandan beni kucagina alip disari kostu resmen adam saka olduguna inanmak istemedi istiyo istemesine de koekuyo

Korkan adam teste sevinçten ağlar mı ya, kk kadınlarının zekasını fazla hafife alıyorsunuz dkkfkf

O zaman ikna etmelisiniz, korkuları ve endişeleri ne ise oturup konuşun. Hem siz de iyice anlamış olursunuz niyetini düşüncesini. Başka türlüsü de doğru değil zaten.

Oturup konuşacaksınız çünkü böyle gizli saklı olmaz çok yanlış

O zaman ikna etmelisiniz, korkuları ve endişeleri ne ise oturup konuşun. Hem siz de iyice anlamış olursunuz niyetini düşüncesini. Başka türlüsü de doğru değil zaten.
İkiz kardesi bebekken kaybetmisler o yuzden onun travmasi diye dusunuyorum annesi de baya dusuk de yapmis ve koekuyor

Valla çocuk istiyorum ama hazır değilim. Benim bu hazır olmamamı "ama pimpirikli ya siz benim karımı benden iyi mi tanıyacaksınız" bahanesiyle açıklayıp spermini çaktırmadan içime sıktıran adamın çükünü keserim herhalde. İyi misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X