Eşimden habersiz nasil hamile kalirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Bu nasıl bir bencillik adam şuan istemiyorum demiş. Neyi zorluyorsun? Çok çocuk istiyorsan adam da istemiyorsa senin için önemliyse boşan çocuk isteyen biriyle evlen.

Kendi amınızın derdine dusun
Spermi biz gelip yerlestirelim?

Önce vajinam diye yaziyordunuz sonra koyverdiniz kuzum, bir organi hakkinda kullanilabilecek butun adlari siraladiktan sonra a..yaniklar demissiniz.Kocanizin yaptigi hos degil sizi kandirmamaliydi ama ilgili organla dusunurseniz anlayacaksiniz zira esinizi ikna etmelisiniz

tabi ben bunlari yazarken siz cok uzaklarda olacaksiniz oda ayri tabi

Spermi biz gelip yerlestirelim?

Önce vajinam diye yaziyordunuz sonra koyverdiniz kuzum, bir organi hakkinda kullanilabilecek butun adlari siraladiktan sonra a..yaniklar demissiniz.Kocanizin yaptigi hos degil sizi kandirmamaliydi ama ilgili organla dusunurseniz anlayacaksiniz zira esinizi ikna etmelisiniz

tabi ben bunlari yazarken siz cok uzaklarda olacaksiniz oda ayri tabi
Bi de kocamın y... kıskanmayın dedi. :D

IMG_1739.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X