• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden hic beklemezdim

Borsa işinin içinde olmadan borsa oynayanlar, borsa işinin içinde olanlara para kazandırmak için vardır.
Kim kazanmış ki eşiniz kazansın. Paranızı çekmeyin bari gidip adam akıllı tüyolar alın borsa oynayan birilerinden. Uzun vade de parayı eski haline getirirsiniz belki ama kısa vadede bişey beklemeyin. Bi 15 sene kadar önce babamda yaptı aynı hatayı. Yarısı gitti emekli ikramiyesinin. Uzun vadede kazanırım diye bekledi yine olmadı. Yani şans işi değil bu işler bilmek lazım borsayı. Kumar gibi değil kumar şans işidir birazda ama bunu bilmek takip etmek gece gündüz izlemek anlık fursatları yakalayıp değerlendirmek lazım. Kumar gibi şansa bırakılırsa getiriside olmaz

Bir borsa uzmanı arkadaşımın dost tavsiyesidir. Asla paranın 3/1 inden fazlasını riskli işlere atma.. eğer kaybedersen kalanıyla başka iş kurarsın.. yahut yerine koyması kolay olur.. öyle demisti

doların takla attığı şu günlerde tüm parayı borsaya yatıran eşinizi saf ilan ediyorum. Kriz geldi geliyor diyorlar, paraların bankada durması bile risk bu süreçte(imar bankasını hatırlarsınız) ki ben bu işlerden gram anlamam.

Sadece onun parası değil ki bu size sormamakta çok haksız. Ayrıca bu borsa işleri de bana bir nevi kumar gibi geliyor giren bir daha çıkamıyor elin de avucun da ne varsa yatıranlar mı dersin neler neler. Tabi bu genel bir öngörüş,dikkat edin.

Aracı kurumda çalışıyorum. 3000 lik düşüş kurtarılmayacak bir kayıp değil strese girmeyin.
Günlük işlem yaparak toparlanabilir bir miktar. Ama tabiki doğru hamlelerle. Kurumlar müşteri talebine göre hareket eder. Kurumunda güvenebileceği bir dealer var ise kısa sürede toparlar. Ama ne yazık ki sektör farklı bir sektör. Müşteri kaybını umursamayan kurumda çok.
Eşiniz ne tarz işlem yapıyor bilemiyorum fakat bazı kağıtlar günlük olarak düşüşte gözüksede belirli vade de kazanç sağlar.
Bu ara piyasa çok güvenilir gözükmese de doğru hamlelerle kazançlı çıkan çok müşteri de var.
Güvenebileceğiniz kişilerden bilgi alın.
Tabi ben bistte ki durumu kast ediyorum. Eşiniz forex müşterisi ise durum biraz daha farklı.
Forex müşterisiyle ne oluyor? Eşimi sürekli forexten aramaya başlamışlar, ve deneme parası vereceklermiş. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? En azından olabilecek kötü durumlara karşı bilinçli olayım önünü keseyim.

Forex müşterisiyle ne oluyor? Eşimi sürekli forexten aramaya başlamışlar, ve deneme parası vereceklermiş. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? En azından olabilecek kötü durumlara karşı bilinçli olayım önünü keseyim.

Forex piyasası yabancı para cinsine yatırım, dolar euro sterlin vb

Şu an için yapabileceğiniz bir şey yok parayı yatırmış artık. Ama sonrası için "Hayatım iyiliğimizi düşündüğünü anlıyorum ama ortak paramızı bana da sorarak yatırım yapsan, beraber karar alsak ve riskli yatırımlar yapmasak" içerikli bir konuşma yapabilirsiniz. Üzüldüğünüzü anladıysa ve sizin fikirlerinize de değer veriyorsa tekrar bu işe kalkışmayacaktır.

Parayı yatırdıktan sonra ne diye söylemiş hiç söylemese imiş madem! 3 bin büyük zarar değil yatırdığınız para bundan çok daha fazla ise hemen parayı geri almasını söyleyin.. tek başına gizli kaçak göçek girmesin bir daha bu işlere ortak para ile!

Canım ben maliye mezunuyum ayrıca borsada çok para kaybettim ama bir o kadar da kazandım da. Eşinin yegane amacı seni daha rahat yaşatmak için risk almak bence buna sevinmelisin gül gibi kocan var. O para kaybolsa durumunuz pek değişmez kocişin haklı ama kazanırsanız hayatınız değişecek. Sence de değmez mi? Gençsizin o parayı yerine çalışır koyarsınız ama yaş geçtikten sonra risk alsan ne almasan ne bence bir bilene danışın ve daha tutarlı olun gerekirse aşkuş bana da yazabilirsin mesajlardan yardımcı olurum ben bu işin kurdu olmuşum artık. Bence kcoanın üstüne gitme o da stresli destek olursan o gerçek bir evlilik olur adamın da erkeklik gurununu aşağılama mazallah kompleks yapar yuvanız yıkılır. Bir para için değmez neler neler paylaşıcaksınız o senin artık ailen. Atlatırsınız hayat müşterek.

Öyle bir tepki ver ki tekrarını düşünemesin :S
3 bin batsa bir şey değil yine.
İyi onunla uzuyorsan uza hadi.
Çünkü tekrarı olmayacak de alsın boyunun ölçüsünü.:KK14:

ORDAN TABİİ Kİ DE BAĞIR ÇAĞIR DEMEK KOLAY GELİYOR GALİBA SANA HANFENDİ. BU İYİ NİYETLE YAPILMIŞ BİR YORUM DEĞİL. EVİNDE HUZUR YOK MU Kİ BAŞKALARININ HUZURUNU BOZMAYA ÇALIŞIYORSUN. AYIPTIR...

SANKİ BANA AVRUPALARDA ORTAK MASALARDA KARARLAR ALINAN EVLERDE BÜYÜMÜŞ HERKES. BABALARINIZ ANNENİZE ÜÇ KURUŞ PAZAR PARASININ LAFINI EDE EDE BÜYÜTMÜŞ GELMİŞ BURDA KIZCAĞIZIN EVLİLİĞİNE NİFHAK TOHUMLARI EKİYORSUNUZ. SONRA NEDEN BOŞANMA ORANLARI YÜKSELİR. İZLEDİKLERİNİZ DİZİLER KAFALARINIZI SULANDIRMIŞ HERALDE.
CANIM BENİM BEN İTALYADA PİSADA EKONOMİ MASTERI YAPIYORUM İSTEDİĞİNDE ÇEKİNME SOR. ELİMDEN GELENİ YAPARIM. BAK SENİ HİÇ TANIMAM ETMEM AMA YORUMLARINDAN İYİ KOCANI SEVEN TATLIŞ BİR KIZA BENZİYORSUN BELLİ Kİ PARA DA SENİN İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL. MAKSAT HUZURUN BOZULMASIN AĞZININ TADI KAÇMASIN.

ORDAN TABİİ Kİ DE BAĞIR ÇAĞIR DEMEK KOLAY GELİYOR GALİBA SANA HANFENDİ. BU İYİ NİYETLE YAPILMIŞ BİR YORUM DEĞİL. EVİNDE HUZUR YOK MU Kİ BAŞKALARININ HUZURUNU BOZMAYA ÇALIŞIYORSUN. AYIPTIR...

Siz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz be?
Sabah sabah ayarlarimla oynandı yine.
Benim huzurum yok evet.
Tam da benzer konudan.
Bir ev parasini çatır çatır b.k yolunda yemiş bir adamın esiyim.

Konu sahibinin sonu benim gibi olmasın.
Bu kötü bir alışkanlığa dönüşmesin diye yaptım yorumumu da.

Size mi soracaktım?

Fazlasını yazardım da ban almaya değmezsin.
Çok bilmiş bayan.

Canım ben maliye mezunuyum ayrıca borsada çok para kaybettim ama bir o kadar da kazandım da. Eşinin yegane amacı seni daha rahat yaşatmak için risk almak bence buna sevinmelisin gül gibi kocan var. O para kaybolsa durumunuz pek değişmez kocişin haklı ama kazanırsanız hayatınız değişecek. Sence de değmez mi? Gençsizin o parayı yerine çalışır koyarsınız ama yaş geçtikten sonra risk alsan ne almasan ne bence bir bilene danışın ve daha tutarlı olun gerekirse aşkuş bana da yazabilirsin mesajlardan yardımcı olurum ben bu işin kurdu olmuşum artık. Bence kcoanın üstüne gitme o da stresli destek olursan o gerçek bir evlilik olur adamın da erkeklik gurununu aşağılama mazallah kompleks yapar yuvanız yıkılır. Bir para için değmez neler neler paylaşıcaksınız o senin artık ailen. Atlatırsınız hayat müşterek.
Ayni seyi dusunuyorum

Simdi bagirip cagirsam nekadar samimi olurki..

Oyle hic rolde yapamam.

Batarsam daha bulasmam zaten diyor. Kazanirsa egitimleri var bu ise egilicem diyor:KK43:

çok çok az borsadan anlarım. dip yapmış bi kağıdı bile varsa uzun vadede yükselip kazandırabilir. bu sebeple olayı biraz izlemede kalın derim. bir de eşiniz ay daha da düşer paramı kurtarayım korkusu ile hemen satmasın biraz piyasayı takip etsin.
borsa kazandırır ama bu işle ciddi uğraşanlara kazandırır. tüyo işi değil bu. işi bilenler de tüyo ile ilgilenmez piyasanın ekonominin borsada işlem gören firmaların çok ciddi takipçisidirler ve kısa vadede değil orta ve uzun vadede yatırım yaparlar.
kazanırsa da paraya kesinlikle el koyun yine oynamak istiyorsa ciddi eğitimini alsın ama paranın tamamı ile oynamasına müsaade etmeyin küçük meblağlar dahilinde işlem yapsın.
bence eksiye düşürmedikçe tepkinizi koyun eşinize tabi ki ama burda yazanlar kadar aşırı tepki vermeyin. o da pişman bence aşırı kaşıyıp haklı çıkarmanın bi manası yok.

canim benim esim bu foreks yeni turkiyeye gelmisken ilgilenen insandi kendisi maliye mezunu ama bilmiyenler ucin batak esimi bankalardan ararlar foreks danismasi olmasi icin evet kazandi foreksle fakat dedigim gibi tam analizci esin bir seyden anlamiyorsa girmesin bilmeden

çok güzel yazmışsın canım

Sen şimdilik ucuz kurtulmuşsun.Benimki 2 senedir 40 bini yatırdı ve şuan o para 15 bin oldu.ya tamamen sıfırlanacak Yada yıllarca bekliycez çıkmasını

borsa senin benim için değil.biz bu çarkın içinde sadece zengini daha zengin yapmak için para yatırdığımız ve bulunduğumuz bir yer.sence o parayı bize yedirirlermi.millet biliyo tüyo alıyo sen ben yatırıyoruz onlar cekiyor. net yani.

Back
X