Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar 2 yıllık evliyim ama çocuğum olmuyo eşimden dolayı problem onda..kendi kendine bişeler içerek tedavi olmaya çalışıyo,yediremiyo kendine sindiremiyo,kendi güvensizliğini benden çıkarmaya çalışıyo,beni ezmeye,geliştirmemeye çalışıyo,sürekli tartışıyoruz kıskançlığın altına sığınarak beni eziyo ve kendime olan güvenimi sarsıyo,aslında biliyorum güven eksikliği kendinde,zaten bu problem olmadan öncede tartışınca filan işine gelmiyosa benden bukadar filan diyodu,şimdi okadar değil ama gene eyvallahı yok gibi davranıyo,hastalığına veriyorum,bazen sinirine psikolojisine veriyorum,anne olmak hayattaki en büyük hayallerim arasındaydı şimdi düşünmeye korkuyorum ki zaten problem var olmuyoda..hayallerimi kişiliğimi mutluluğumu beni benden alıyor bu adam...
Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar 2 yıllık evliyim ama çocuğum olmuyo eşimden dolayı problem onda..kendi kendine bişeler içerek tedavi olmaya çalışıyo,yediremiyo kendine sindiremiyo,kendi güvensizliğini benden çıkarmaya çalışıyo,beni ezmeye,geliştirmemeye çalışıyo,sürekli tartışıyoruz kıskançlığın altına sığınarak beni eziyo ve kendime olan güvenimi sarsıyo,aslında biliyorum güven eksikliği kendinde,zaten bu problem olmadan öncede tartışınca filan işine gelmiyosa benden bukadar filan diyodu,şimdi okadar değil ama gene eyvallahı yok gibi davranıyo,hastalığına veriyorum,bazen sinirine psikolojisine veriyorum,anne olmak hayattaki en büyük hayallerim arasındaydı şimdi düşünmeye korkuyorum ki zaten problem var olmuyoda..hayallerimi kişiliğimi mutluluğumu beni benden alıyor bu adam...
canım sorun tam olarak ne?bizimde bebeğimiz olmuyor sorun olmadığı halde nasip kısmet rabbim neyler neylerse güzel eyler....benim eşimde çok stres yapıyor problem olmadığı halde erkekler bayanlar kadar dirayetli olamıyorlar malesef ama eşinle konuşmayı denesen,çok yıprandık psikolojik destek alalım ikimizde desen?mesela ben almıştım destek gerçekten faydası oluyor komşularım herkes burnumdan getirdi neden yapmıyorsun diye sanki ben yapacağım tövbe tövbe haşa....
evet cnm çevre baskısı aaaaaa yapsana niye yokkkk..aaaaaaa yaşın geçer sanki ben yapıyorum amann insanlara dert anlatmak zaten,bizde problem sperm azlığı sizde nedir?
evet cnm çevre baskısı aaaaaa yapsana niye yokkkk..aaaaaaa yaşın geçer sanki ben yapıyorum amann insanlara dert anlatmak zaten,bizde problem sperm azlığı sizde nedir?
erkekler biz kadınlar giib değiller canım, onlar için çok hashas bir konu. Bence onun üstüne bu kadar düşme. Empati kurmaya çalış. Onun ikna etmek için daha ılımlı bir yol izle. Biliyorum bazen insan katlanamıyor, sabrı tükeniyor ama mecbursun. Anne olmak istiyorsan, eşine karşı daha anlayışlı olmak zorundasın malesef. Erkekler çocuk gibiler, hep nazlı, hep ilgi isterler.
Ben eşimden örnek vereyim, en baştan beri bizim çocuğumuz olur, sen uyduruyorsun diyordu.
Aldığım keçiboynuzları koktu, anca yeni yeni içmeye başladı. Aradan 2 seneye yakın zaman geçtide öyle
Evde tüp bebek lafını ettirmez, infertile lafını ağzıma alamam:18: Hastaneye giderken, oraya gidiyorum, sağlık merkezine, fakülteye diyorumAğzımdam tüp lafı çıkarsa, yerim azarı, pek meraklıymışım mışım
sperm azlığı tedavi edilebilir bir rahatsızlık canım sıkma canını....eşine keçiboynuzu pekmezi içir yada suyunu kaynat içir bak nasıl spermleri çoğalıyorbizde görünürde problem yok canım 4 yıl olacak aşılama iptal oldu bir kere yumurtalrım ilaçtan çok büyüdü diye kısmet elbetteki sonrada kiste dönüştü ama ilaçla geçti çok şükür 2 aylığına tedaviye ara verdim canım bende ramazanlıkta geliyor ya rabbim büyük insanların lafına bakma canım onların yüzünden psikolojim bozuldu benim hepsini allaha havale ediyorum takma kafana canım....
ya keçiboynuzlarımı dersin,bitkisel ilaçlarmı dersin,hekimler öneriler mi dersin yok çaresi,ama beni asıl mutsuz eden bu değil benden uzaklaşıp bu konuyu benimle eşiyle sırtlanamaması ve gün geçtikçe dahada problemli eyvallahı olmayan ama parası olan herşeyi onla çözeceğine inanan biri haline dönüşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?