esimden nefret eder hale geldim

ahayselam

oldugu Kadar olmadigi KadeR...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
107
48
13
34
Mrhaba arkadaslar Esim çok ilgisiz ce hic sohbet muhabbet yok ve birşey olduğunda anlatmiyo bu aralar birşey yapıyı sorunca şahane bi git basımdan gibi laflar ediyor sadece ilişki istediğinde çok ilgili davraniyo bu beni çok sinir ediyor bana akil verir misiniz napmam lazim o boyle davraninca içimden ona iltifat edesim gelmiyor güzel söz söylemek istemiyorum beni evlilikten hayattan biktirdi iki cocugum var onlar olmasa ayrilcam ama onlar olunca iki evladimi bana vermezler diye korkuyorum ama böyle bi evlilik istemiyorum sigara olmayınca çocuklara bna bagiriyo biktim artık yaaa

çocuk için evlilik devam etmez. onların geleceğini de düşünmek zorundasınız. böyle bir ortamda büyüyüp, kişiliklerini oturtmalarına izin vermeyin.

Ne demek git başımdan? Öncelikle böyle saygısız davranmasına izin vermeyin öyle anlarda tepkinizi koyun ortaya bilsin.

"Bu şekilde ilgisiz ve iletişimsiz davranarak beni kendinden soğutuyorsun. Baksana halimize sohbet bile edemiyoruz. Böyle olması sende de huzursuzluk yaratmıyor mu? Böyle devam ettiğimiz sürece içimde öfke birikiyor ve telafisi zorlaşıyor." diyerek ciddi bir konuşma yapın durumun seyrine göre terapiste gidebilirsiniz ya da boşanma konusunu gündeme getirirsiniz.

Ne demek git başımdan? Öncelikle böyle saygısız davranmasına izin vermeyin öyle anlarda tepkinizi koyun ortaya bilsin.

"Bu şekilde ilgisiz ve iletişimsiz davranarak beni kendinden soğutuyorsun. Baksana halimize sohbet bile edemiyoruz. Böyle olması sende de huzursuzluk yaratmıyor mu? Böyle devam ettiğimiz sürece içimde öfke birikiyor ve telafisi zorlaşıyor." diyerek ciddi bir konuşma yapın durumun seyrine göre terapiste gidebilirsiniz ya da boşanma konusunu gündeme getirirsiniz.
Sohbet edemiyoruz ki ben öyle birşey desem ya cvb vermez versede sinirli bi şekilde bağırır ilerisini bile yapar çocuklarımın ikisini bana vereceklerini bilsem durmam biktum artik hayattan bezdirdi

Ailemin evine nasıl giderim iki çocukla böyle bi hayatta istemiyorum çoğu zmn eşime sinir olup cocuklarima kiziyirum nefret ettim artk

Sohbet edemiyoruz ki ben öyle birşey desem ya cvb vermez versede sinirli bi şekilde bağırır ilerisini bile yapar çocuklarımın ikisini bana vereceklerini bilsem durmam biktum artik hayattan bezdirdi

İlerisi şiddet sanırım? O halde böyle bir insanla iletişim kurma çabalarına girmeye gerek yok. İnsan olanla konuşulur çünkü. Neden çocukları alamayacağınızı düşünüyorsunuz? Vermemek onların inisiyatifinde olan birşey değil.

Bisey yapıyorsa anlatsın paylassin ama yok herşeyi gizli yapacak buna birşey anlatmayacak herşeyi kendi kafası na gore yapxak sen karismayacan

İlerisi şiddet sanırım? O halde böyle bir insanla iletişim kurma çabalarına girmeye gerek yok. İnsan olanla konuşulur çünkü. Neden çocukları alamayacağınızı düşünüyorsunuz? Vermemek onların inisiyatifinde olan birşey değil.
Neden öyle düşünüyorum çünkü calismiyorum bi gelirim yok ya diyorum Çocuğumun biri onda biri bnde olursa naparim ben

En çok kizdigimda simdi kopek gibi isiriyo yasa ilişki isteyince öyle ilgili oluyor istediğini yapıyor sonra yine ayni bu durumdan biktim

Çalışmayan ve boşanıp çocuklarını alan birçok kadın var. Önemli olan sizin kararlı ve cesur davranıp bu yola çıkıp çıkmayacağınızdır. Boşanmak tabiki zor bir süreç ama şimdiki hayatınız da pek kolay sayılmaz. Bir süre düşünün boşanırsanız neler yapabilirsiniz diye ölçün tartın ona göre bir yol izleyin.

Defalarca konuştum Tmm haklusin diyo ama yine ayniiii

Çalışmayan ve boşanıp çocuklarını alan birçok kadın var. Önemli olan sizin kararlı ve cesur davranıp bu yola çıkıp çıkmayacağınızdır. Boşanmak tabiki zor bir süreç ama şimdiki hayatınız da pek kolay sayılmaz. Bir süre düşünün boşanırsanız neler yapabilirsiniz diye ölçün tartın ona göre bir yol izleyin.
Onlar anlaşmalı olabilir veya elinde bi kanıt olabilir bilmiyorum tek bildiğim yiprandim kurudum tukendim çok degistim

Bosanirsam da hayatım daha kotu olurmuş diyorum aile yanina gitmek de zor onların tavrı hareketi ben onlarla nasıl yaşarım zamanında elimize bi meslek almadik

Defalarca konuştum Tmm haklusin diyo ama yine ayniiii
Demek ki konuşmak işe yaramıyor,
Ben tek cinnetle çözmüştüm işi.
Allah ne verdiyse sayıyorsun,içindekini kusuyorsun ve çıkış için kapıyı gösteriyorsun,sonra kuzu oluyor.
Olmuyorsa da gerçekten değişmez bu adam,çocukları da bu sevgisizliğin içinde büyütme zaten.
Çocukları anneye vermeyen hakim yok bu ülkede.
Anne aksini istemedikçe.

Kisa sureli kusluk neyse de böyle ilgisizliğe hic tahammul edemem herhalde ben. Benim tanıdığım böyle evlilik yaşayan bi cift var adam kalabalikta sen sakrak karısıyla başbaşa put gibiymis cunku adam karısını sevmiyor. Zaten bu denli ilgisizligin baska aciklamasi da olmaz.

Ben konussam değişmez bağır çağır yine ayni nerden evlendim yaaa sogudum artık onunla hiçbirşey yapasim yok

Madem o olmaz bu olmaz arkadasim o zaman yok say esini. Bi beklenti icine girme kendini cocuklarina ver kurslara git arkdslarinla vakit gecir. Bos kalma. Hobi edin kendine ona ilgi gösterme ilgide isteme. Bak o zaman nasil düzelecek. Senin onsuz var oldugunu fark edecek.

Back
X