• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden niye utanıyorum

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Ben evde yalnızken bağıra bağıra sarki soyleyen, bazen dans eden, odadan odaya seke seke giden enerjik bir insanım ama eşimin yanında içimden geldiği gibi davranamiyorum. :olamaz: şarkı bile mirildanmiyorum bana yakışmıyo sanki. Kendimi ağırdan satıyorum falan. Cekingen biriyim ortamdaki insanlari yakin hissetmiyorsam pek konusmam ama yakın arkadaşlarımdan utanmam onların yanında espriler yapar kendi kendime şarkılar söylerim ama esimden neden utaniyorum ki? Sanki sacmalasam yadırgayacak gibi geliyo...

1 yıllık evliyiz. Yoo şarkı söylesem sus demez en fazla sesin kötü diye şaka yapar. Ben genel olarak cekingenim okey ama eşim ne alaka onun yanında da sınırlıyorum kendimi.
Eğer genel olarak bi çekingenlik varsa anksiyete olabilir.
Ben de 10 aylık evliyim, birbirimizden utandığımız zamanları özlüyorum, nasip kısmet işte :işsiz:

Micaziniz cekingen, normal. Esiniz bunlar yapsa sizde acilirsiniz. Gecicek eminim ki. Sizinki biraz daha uzun surmus. :)

Ben evde yalnızken bağıra bağıra sarki soyleyen, bazen dans eden, odadan odaya seke seke giden enerjik bir insanım ama eşimin yanında içimden geldiği gibi davranamiyorum. :olamaz: şarkı bile mirildanmiyorum bana yakışmıyo sanki. Kendimi ağırdan satıyorum falan. Cekingen biriyim ortamdaki insanlari yakin hissetmiyorsam pek konusmam ama yakın arkadaşlarımdan utanmam onların yanında espriler yapar kendi kendime şarkılar söylerim ama esimden neden utaniyorum ki? Sanki sacmalasam yadırgayacak gibi geliyo...

Eşine hep diğer hallerini gostermişsen bu halimi yadırgar diye düşünüyor olabilir misin acaba ama senin her halini sevecektir. Kendin gibi ol Kendinden emin ol :)

aynısını anneme hissediyorum desem:))
arkadaşlarımın yanında sevgilimin yanında coşan ben annemin yanında dans edemem şarkı söyleyemem bir şey paylaşamam :KK45:

canım eşinin yanında daha rahat olma gerek :) çokta yeni evli değilmişiniz aslında :)

Esin yokmuş gibi düşün ..
Gözlerini kapat görme eşini bağıra çağıra şarkı söyle . Üzerine gitmezsen yenemezsin:)

Siz neden cekiniyosunuz anneden? Ben annemden cekinmem...
Ne güzel:)
Çünkü annem beni beğenmezdi hep eleştirirdi ne bileyim okula giderken süslenmeye çalıştım bi gün mesela ilkokuldayım sen o sınıfındaki kızlar givi olabileceğini mi sanıyorsun demişti ya da mesela normal bir erkek arkadaşımın nerede olduğınu sormuştum gelen misafir annesine kızım beni rezil ettin sorulur mu öye aşık mısın sen bilmemne diye kızmıştı... Böyle şeyler aşağılanma küçümsenme yerli yersiz kızma ...şimdi yapamıyor çünkü artık ben ayırt edebiliyorum hangiisi doğru davranış hangisi yanlış vs ama o zamanlar çok küçümsediğinden hor gördüğünden tedirginliği gitmedi üstümden

Back
X