- 19 Mart 2018
- 11
- 7
- 6
- 42
- Konu Sahibi buzdanhayaller
11 aylik oglum var eşim işten cikar gelir akşam full telefonla konuşur tamam annesi kardeşleriyle her gün konuşsun ama arkadaslariylada oyle saatlerce konusur.Bende ne kadar konuştun dedim bebek durmuyor kac gündurde oglum ishal ve hasta telefonu kapatti sonra ben senin fino köpeğin degilim sen susun sen busun kolumu tutup bebegimin yanında çekti kac kere üzerime saldırmaya çalıştı sonra bayagi tartıştık ama hep onun sesi yüksekti benim gelmisime geçmişime babama herşeyime küfür etti oglum un yanında
hala bebegimin bakışları gözümun önünden gitmiyor dedim ki ne olursa olsun beni dövecek misin öldürecekmisin bicaklicmisin oglum görmesin dedim gozleri oyle degisik bakiyorduki bebegimi
sen iyi Baba değilsin dedim bez mama almakla babalık olmaz dedim bebegimi ver seveyim dedim vermedi boşanalım dedim tamam dedi oglumu vermem dedi devlet kadindan yana dedim o cok kucuk dedim kim takar kanunlari dedi bu arada esimin benden beklentisi cok ailesine kardeşine o yuzden benden nefret ediyor o kadar kendimden ödün vermiştim ki yaranamadım hic.başkasının gelinini örnek verir annemi kucagina alir yatar der sen insanmısin der bu arada annesi dogum yaptım ne aradi ne sordu beni aramızda kavga dövüş tartışma birseyde yoktu bu arada iki abi size daha önce boşandı esimin ona göre hep kadınlar haksız kadinlar kotu hele kendi ailesi mükemmel babamın evine dönmek istiyorim daha oncede sorun yasamistim 7 ay kaldim geldim yine ayni orada hep kalayim diyorum kucuk sehir akrabalar laf ediyor istanbulda kimsemde yok artik dayanamiyorum oyle cikmazdayim ki cocugu krese versem calissam olur mu adam beni rahat birakir mi sinir hastasi titriyor en ufak meselede bile herseye saldiriyor kufur ediyor biraz karışık oldu ama oyle cikmazdayim ki gece gunduz uyuyamiyorum aglamaktan