="Tugbakif, post: 55268793, member: 744395"]Öncelikle uzuldum size, ailenize,o kucuk yavruya. Eminm kiziniz cok eykileniyordur bu durumdan.
Kusura bakmazsaniz biraz acik sozlu olmak istiyorum.
Evliligin yuzde 70i cinselliktir. Sevisin esinizle. Sevişmek hem ruhunuzu hemde bedenizi besler. Bu bir ihtiyactir. Sizde esinizde bedensel olarak saglikli bireylersiniz. Bir erkek bir aydan fazla.cinsellik yasamazsa ? Ne olur. Bence hos seyler olmaz. Aldatmasa bile tahammulsuz gergin bir insan olur. Yani kadin olarak biz bile oyle oluyoruz.
Belki direk gidio sevismek size fazla geleblilir ama yataklari birlestirin. Uyurken elini tutun. Beni severmisin lutfen deyin. Basinizi oksamasini soyleyin. Bir sevgi bir sefkat gostersin. Anladigim kadariyla esinizi cekici bulmakla ilgili bir problemibiz yok.
Vallah bacim disarisi evli erkek avcisi kayniyor... esin siddet uygulayan, bagiran cagiran, para pul esirgeyen ailesine bakmayan bir adam degil. Ee ? Milletin 5 cocugu oluyor kafasini kasiyacak vakti olmuyor ama bam bam bam yani..
Yuvayı disi kus yapar.
Emin olun hele bir kiz cocukla dul kalmak cok zordur. Baska bir adamla tanissan bakalim.evladina babalik yapabilecekmi.
Bir gun kizinizi erken uyutun, esinizin yanina gidin. Oturun yanina. Elini.tutun ve seni ozledim deyin. Basinizi omzunza koyin. Nebilim.az isve cilve yapin :)
Bence siz guclu bir kadinsiniz basarirsiniz sadece yol gosyereniniz olmamis.
Mesela guzel suslenin sac bas makyaj birde mini bir elbise giyinin. Senin icin hazirlandim.deyin. 33 yasindasiniz . Hayatinizin baharindasiniz. Kendinizin vucudunuzun kadinliginizin farkinda olun biraz.