eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :KK43:
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
Yeniden yakinlasmayi deneseniz yeniden ısınmak için birseyler yapmadınız mi yoksa soğudum artık diyip cekildiniz mi? Yabancı biri gihi değil de o benim kocam diye bakın eşinize ve konuşmamak yerine bu sorunu oturup konuşun kurtarmaya çalışın eşiniz anlayışlı biriyse o da istiyorsa elbette birseyler yapacaktır ve tabi sizde bunu istiyorsanız yeniden yakınlaşmayı yani. Istiyorsaniz öncelikle çocuğunuz yerine kocanizla birlikte uyuyun yatakları ayırmak çok da iyi bir fikir değil. Soğukluğa soğukluk eklemekten başka bi işe yaramaz ne yazık ki..

43 erkekler için en güzel yaşlardır.kendilerini tam anlamıyla tanıdıkları,ruhen,fiziken tam zirve oldukları yaştır.ne baba ne ağbi yaşıdır öncelikle.33 de(aslında 35-40 arası ama) kadınlar için şahane bir yaştır.erkek için yazdıklarımın kadınlar için geçerli olduğu yaşlar bunlar. Ayrıca aranızdaki yaş farkı da benim kanaatime ve araştırmalara göre ideal fark.bunların ışığında ne aranızdaki yaş farkı,ne de şu anda olduğunuz yaşlar ilişkinizdeki sorunla alakalı değil.sizin bence tekrar duygusal olarak birleşmeniz gerek.ama öncelikle bunu istemeniz.tabi karşılıklı olarak.yani her iki taraf ta birbirini kaybetmek istemiyorsa,aradaki sorunu görüp çözmek istiyorsa beraberce danışmanlık alabilir,çift terapisine gidebilir,ya da kendi kendinize çözebileceğinize inanıyorsanız da hayatınıza biraz renk katabilirsiniz.yavaş yavaş belki de bir bakmışsınız eskisinden bile güzel bir ilişkiniz olmuş.tam çağındasınız inanız daha derin,daha köklü bir ilişki kurmanın.yaptım ordan biliyorum :KK50:

beni çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim. tabir biraz tuhaf gelmiş olabilir insanlara malum sürekli taciz aile içi tuhaf ilişkiler gündemde iken olumsuz çağrışım yapmış olabilir başka anlaşılmış olabilir. benim kast ettiğim demek istediğim durumu anlamışsınız açık açık herşey de yazilmiyor sonuçta. kısa olarak ifade etmek istedim kavgamız gürültümüz de yok bacı kardeş gibi olduk demek istedim. başka nasıl ifade edilir ki bu durum.

başka evliliklerinde böyle süreçlerden geçtiğini bilmek biraz rahatlattı. açıkçası çevremde bunu konuşabileceğim birileri olmadığı için kimseye de soramadım. yeterli hayat tecrübemde maalesef yok bu konularda.
evet eşim biraz huysuz geçimsiz biri olsada özünde iyi bir insan sadık iyi bir baba fedakar bir insandır aslında. zaten kusursuz kim var ki şu hayatta mühim olan durumu kurtarabilmek sağlıklı bir aile yapısına tekrar kavuşabilmek bunun yolunu bulmak ne de olsa bir evlat yetiştiriyoruz
Bence ilk iş yatağınıza geri dönmelisiniz birlikte. Zaten çocuğunuz da ayrı yatması gereken bir yaşa gelmiş çoktan. Ona da kötü bir rol model olur bu durum.

Evliliğe dair beklentilerinizi gözden geçirin derim ben. Ben evliliklerde büyük aşkların devam ettiğine pek inanmıyorum. Aşk zamanla yerini sevgiye, saygıya ve hatta alışkanlığa bırakıyor. Bir aile olmanın sıcaklığı daha çok tatmin ediyor insanı. Evet yıllar boyu birbirine derin heyecanla bağlı nadir çiftle var. Ama kaç çifttir? Bir kere aranızdaki sınırları kaldırın. Birbirinizin yanında rahatlıkla giyinip soyunmakla başlayın. Ufak görünüyor ama araya duvar ören bu detaylardır evlilikte. Birbirinize nazik olun, sert davranışlar evliliğin düşmanı bence. Teşekkür edin, hal hatır sorun. Bir çay saatiniz olsun akşamları sohbet edin. Bunlar hep çabadır. Dokunun birbirinize. Herkesin sevdiği bir tatlı yapın, ailece yiyin, sohbet edin. İnsan elindekiler gidince böyle basit anların ne kadar da değerli ve sıcak olduğunu o zaman anlıyor.

İçinde bulunduğunuz bu durumu bdv ye konu olarak açmanız zaten bu durumdan rahatsız olduğunuzu gösterir. Demekki aslında eski günlerinize dönmek istiyorsunuz. Bence bu bile bir adımdır. Anlattığınız kadariyla esiniz iyi birine benziyor. Lütfen attığınız bu güzel adımın devamını getirin ve evliliğinize bir şans verin. Burada çok güzel tavsiyeler veren arkadaşlar var. Eşiniz de istekli olursa bu tavsiyeleri uygulayabilirsiniz. İnşallah çok mutlu olursunuz.
elbette bu durumdan çok rahatsızım. üzülüyorum da böyle bir duruma geldiğimiz için insanlar belki de benzer süreçlerden geçiyorlardır ama anne abla teyze vs gibi yakınlarıyla paylaşıp bir nevi iç rahatlatma bir nevi yol gösterme öneri alıyorlardır benim böyle bi imkanım olmadığından konu komşu iş arkadaşı ile de bu mevzuları konuşmak istemediğimden genel bir platform da paylaşmak istedim benim gibi olan benzer süreçlerden geçen bir çözüm bulan olabilir diye

Anlıyorum canım . Bir ilişki terapisti size iyi gelebilir hiç düşündüm mü ?
açıkcaıs böyle şeylere gidip olumlu sonuç alan bir tanıdığım yok gerçekten işe yarar mı ondan bile emin değilim sanırım

hanımlar hepinize teşekkürler
öncelikle buna benzer sorunları tek yaşayan kişi olmadığımı anlamamı sağladınız en azından yalnız değilim ve çözen daha iyi hale getirenler bile varmış öğrendim teşekkürler bunun için.

sizlerden aldığım tiyo larla ilk iş olarak kendine ve görünümüme daha fazla özen vereceğim
sonraki adımım kızımın odasında yatmasını sağlamak olacak belki bu vesileyle yeniden birlikte uyuyabiliriz

sonrasında ki adımım az önce bi yorumda gördüm gün içinde hal hatır soran özledim tarzda mesajlaşalım

Eşinizin de size karşı isteği neden yok acaba ?Hiç bu tür konular konuşmadınız mı?

birlikte çay kahve saati de güzel fikir bunu da yapmaya çalışacağım burdan gelişmeleri yazacağım umarım işe yarar

yarından itibaren başlıyorum hanımlar herkese teşekkürler yapıcı ve yol gösterici yorumları için

iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :KK43:
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
Sevgiler
10 yaş çok değil bence. Benimde eşimle 10 yaş var. Ben 23 o da 33 yaşında ama eşim hiç göstermez yaşını. Yaş değil kafalarin uyuşmasi bence önemli olan. Sizin aranizda duygu ilgi kalmamış. Bunun yaş farkindan olduğunu düşünme bence. Eşinizle konuşun onada sorun niye böyle oldugunuzu. Onun tuhafina gitmiyormu bu durum konuşmuyor mu sizinle. Halinden memnun mu eşiniz ?

bende 23 yaşında evlenmiştim o yıllarda hiç öyle gelmedi ama şimdi şimdi bşraz sorun olmaya başladı

Esler birbirinden ayri yatarak sogukluk giriyor araya.en basta esime karsi soyle hissediyorum abi gibi goruyorum diye dusunceyi tamamen at.evlilikte arayi sicak canli tutacak zamanlarda olmali.ornegin cay esliginde dizi izlemek yemek yerken gunun nasil gectigine dair sohbet etmek sebepsiz yere ese gidip sarilmak iyiki varsin demek askim caninin istedigi bir yemek varmi diye askla sormak yatmak uzereyken esine iyi geceler deyip gonulden opmek vs..vs..gibi seyleri yapmak bunlar hos seylerdir.hepimizin evliligini biraksak salsak ev arkadasi gibi oluruz ama yanimizdaki adam hayat arkadasimizsa eş olarak esi olarak karsilikli cabalara devam.mutluluklar dilerim.unutmadan kiziniz icin de en iyisi anne babasinin birbirini sevgi dolu gozlerle bakmasina sahit olmasi.

Eşimle aramızda 17 yaş var...
Çooookkkkk severek evlendik. Kısmet yarın ne olacağımız belli değil tabiki.
Babamdan sevgi,şevkat belki bir iki kez küçükken görmüşümdür.
Eşim bazen bir baba gibi kollarını açar,bir işe kalkışsam bir baba gibi arkamda dağ gibi durur.
Yaşadığımız yerde ailemden çok uzaktayım.
Annemi çok özlüyorum. Bazen de annem gibi ev işlerinde,sevgide,Şevkatinde annem gibi hissettirir.
Onun dışında Harika bir baba,vicdanlı bir eştir bana.

Ama sizin ki çok farklı. Bu duygularınızdan eşinizin haberi var mı? Bu düşüncelerinizi hiç paylaştınız mı?
Nasıl bu duruma geldiniz?

Öncelikle uzuldum size, ailenize,o kucuk yavruya. Eminm kiziniz cok eykileniyordur bu durumdan.
Kusura bakmazsaniz biraz acik sozlu olmak istiyorum.
Evliligin yuzde 70i cinselliktir. Sevisin esinizle. Sevişmek hem ruhunuzu hemde bedenizi besler. Bu bir ihtiyactir. Sizde esinizde bedensel olarak saglikli bireylersiniz. Bir erkek bir aydan fazla.cinsellik yasamazsa ? Ne olur. Bence hos seyler olmaz. Aldatmasa bile tahammulsuz gergin bir insan olur. Yani kadin olarak biz bile oyle oluyoruz.
Belki direk gidio sevismek size fazla geleblilir ama yataklari birlestirin. Uyurken elini tutun. Beni severmisin lutfen deyin. Basinizi oksamasini soyleyin. Bir sevgi bir sefkat gostersin. Anladigim kadariyla esinizi cekici bulmakla ilgili bir problemibiz yok.
Vallah bacim disarisi evli erkek avcisi kayniyor... esin siddet uygulayan, bagiran cagiran, para pul esirgeyen ailesine bakmayan bir adam degil. Ee ? Milletin 5 cocugu oluyor kafasini kasiyacak vakti olmuyor ama bam bam bam yani..
Yuvayı disi kus yapar.
Emin olun hele bir kiz cocukla dul kalmak cok zordur. Baska bir adamla tanissan bakalim.evladina babalik yapabilecekmi.
Bir gun kizinizi erken uyutun, esinizin yanina gidin. Oturun yanina. Elini.tutun ve seni ozledim deyin. Basinizi omzunza koyin. Nebilim.az isve cilve yapin :)
Bence siz guclu bir kadinsiniz basarirsiniz sadece yol gosyereniniz olmamis.
Mesela guzel suslenin sac bas makyaj birde mini bir elbise giyinin. Senin icin hazirlandim.deyin. 33 yasindasiniz . Hayatinizin baharindasiniz. Kendinizin vucudunuzun kadinliginizin farkinda olun biraz.

yani özellikle hadi ayrı yatalım kavga ettik yatağı ayıralım diye bir durum olmadı. ben kızımla uyudum bazen bazen o çocuğu uyuttu yanında kalmayı tercih etti. böyle böy le bi baktık ki nerdeyse odaları bile ayırmışız.

açıkçası dışardaki erkeklere bir beğeni ya da öyle bir ilişkim başkasıyla bir gönül durumum yok. kâğıt üzerinde de olsa hala evlilik sürerken böyle bişiy olması da zaten hiç doğru değil
Aslında kendiniz vermişsini cevabı. Bu durum zamanla aranızın açılmasına soğukluk girmesine neden olmuş. Tekrardan bişeyleri alevlendirebilirsiniz bence. Hatta hemen başlayın siz yakınlık gösterin. Denemek size hiçbir şey kayvettirmez ama belki evliliğinizi eşinizi heyecanınızı evinizin içindeki huzuru geri verir. Bence buna değer. Birlikte uyumak, cinsellik eşler arasında o kadar önemli ki. Mesela arayı birazcık açsak hemen bi didişmeye başladığımızı farkediyorum. Sonra bi yakınlaşmayla bütün buzlar eriyor. Deneyin. Çocuk oldu diye karı koca eş olmaktan çıkıp sadece anne baba vasfına bürünmenize gerek yok

="Tugbakif, post: 55268793, member: 744395"]Öncelikle uzuldum size, ailenize,o kucuk yavruya. Eminm kiziniz cok eykileniyordur bu durumdan.
Kusura bakmazsaniz biraz acik sozlu olmak istiyorum.
Evliligin yuzde 70i cinselliktir. Sevisin esinizle. Sevişmek hem ruhunuzu hemde bedenizi besler. Bu bir ihtiyactir. Sizde esinizde bedensel olarak saglikli bireylersiniz. Bir erkek bir aydan fazla.cinsellik yasamazsa ? Ne olur. Bence hos seyler olmaz. Aldatmasa bile tahammulsuz gergin bir insan olur. Yani kadin olarak biz bile oyle oluyoruz.
Belki direk gidio sevismek size fazla geleblilir ama yataklari birlestirin. Uyurken elini tutun. Beni severmisin lutfen deyin. Basinizi oksamasini soyleyin. Bir sevgi bir sefkat gostersin. Anladigim kadariyla esinizi cekici bulmakla ilgili bir problemibiz yok.
Vallah bacim disarisi evli erkek avcisi kayniyor... esin siddet uygulayan, bagiran cagiran, para pul esirgeyen ailesine bakmayan bir adam degil. Ee ? Milletin 5 cocugu oluyor kafasini kasiyacak vakti olmuyor ama bam bam bam yani..
Yuvayı disi kus yapar.
Emin olun hele bir kiz cocukla dul kalmak cok zordur. Baska bir adamla tanissan bakalim.evladina babalik yapabilecekmi.
Bir gun kizinizi erken uyutun, esinizin yanina gidin. Oturun yanina. Elini.tutun ve seni ozledim deyin. Basinizi omzunza koyin. Nebilim.az isve cilve yapin :)
Bence siz guclu bir kadinsiniz basarirsiniz sadece yol gosyereniniz olmamis.
Mesela guzel suslenin sac bas makyaj birde mini bir elbise giyinin. Senin icin hazirlandim.deyin. 33 yasindasiniz . Hayatinizin baharindasiniz. Kendinizin vucudunuzun kadinliginizin farkinda olun biraz.
yok ya kuşlarda gerçekten yuvayı dişi kuş yapıyor böyle sap saman taşıyarak falan ama insan cinsinde öyle değil. Niye kadının omuzlarins bu kadar yük bindirilip ki hem??? Asalim bunları

Sevgiler
Belki eşinden değil sadece cinsellikten soğumuşsundur. Çocuktan sonra olabiliyor. Bir terapiste gitseniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X