• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden sogudum ne yapmalıyım

Sizde ne çok yüklenmişsiniz kadına sayısız ünlem ve soru işaretleri eşliğinde. Evet bu dönemde de önceki dönemlerde de kadın olmak zor. Zor olan sırtında kömür su taşımak değildir. Bu dönemin neresi rahat Allah aşkına? Kadın cinayetleri, sırf şort mini giydi diye yol ortasında uğradığı şiddet taciz mi rahatlık?

benim ünlem yanlişlarimla konunun arasında kurduğunuz bağ ilginç.

burası politika platformu değil. ülkenin gidişatı konu sahibinin eşinden soğumasıyla ne alakası var?

etek giyen taciz ediliyor diye kimse ayrılmasın ozaman...sindirilip otursan evlerinde demi? sizin zihniyet bu işde

böyle ağzı gevsek cok fazla erkek var. Yapacağın tavır almak belki bunu ona hissettirirsen vazgeçer ...
vazgeçmezse de kendi bilir

Eşimden çok soğudum hiç bir şey oturup konusamıyoruz sürekli oyun oynuyor bebegimizi bile el gibi seviyor. Biraz bebekle ilgilen diyince beni yönetme diyor hiç sohbet edemiyoruz başkalarına gelince saatlerce sohbet ediyor beni sürekli birilerine kötülüyor dedikodumu yapıyor hiç bir sırrımi anlatamıyorum herkese herseyi söylüyor en özelimizi bile bebek olmasa boşanacağım ama kızım üvey baba yüzü görsün istemiyorum ne yapsam nasıl bi çözüm yolu bulsam bilemedim
hic bir zaman hiylu huyundan vazgecmez arkadasim ayni sorun bendede var hicbisey paylasamamk en kotusu yatak disinda . herkesle oturur konsuur benle asla oyun oynar bisi yapr hic ne olcak bende bilmiyorum ama biktim bende biktim

Özelinizi başkalarına anlatmakdan kastiniz nedir tam olarak anlayamadim onu ayrı tutuyorum.

Ayrılıp yeni bir eş bulma ihtimaline fazla ağırlık verdiğinize göre sanırım sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz.

Eşinize bu konuyu onu suçlamadan açmayı tekrar deneyin.

Sen söylesin böylesin demeyinde, ben böyleyim ben sevgi istiyorum, ilgisiz kaldım. Eksik kalan duygularım var, benimle daha fazla ilgilenmen gerek kendimden korkuyorum beni boşluğa bırakma... vs gibi cümlelerle ona mesaj verin.

Önce kendinizi Sevin sonra ondan sevgi bekleyin.
Tek başınıza evde mutlu olmaya çalışıp onu bu.mutluluğa davet etmek, mutlu edilmeye davet beklemekten daha işe yarar bir durumdur.

İlgisini çekmek için biraz değişiklikler yapın, koptugu ailesine onu geri getirmek için biraz ona yardımcı olun.

Örneğin her zaman ki saç modelinizi bırakın uzun bir süre kullanmayın. Onun dışında bir model seçin, evinizde eşyaların yerini biraz değiştirin.

Bebeginizle ilgilenmedigi halde siz Bebeğinizin onu ne kadar aradığını hatta babasına düşkün olmaya başladığını söyleyin.

Bebeginizle baş başa kalmasını sağlayın, kısa sürelerde ikisini birlikte baş başa bırakın. Bunu yaparken bebeğin sakin olduğu anları seçin. Birlikte uyumuyorlarsa birlikte uyumalarini sağlayın. Gece uykusu değilse bile en azından gündüz kısa ir uykuyu babasının göğsünde uyumasi ikisininde bağlarını güçlendirir.

O evde yokken sık sık onu ozlediginizi söyleyin.
Akşam eve geldiğinde ona ihtiyaç duyduğunuzu.

Bir kavanozun kapağını acamayin mesela, damacanayı kapıda bırakın taşiyamayin.
Sen guclusun hayatım taşır misin? Ben acamadim sen kesin acarsin diyin.
Bunlar küçük örnekler ona evde kendisini biraz güçlü ve ihtiyaç duyulan hissetirirseniz erkek bundan motive olur.
'Gece kabusa görerek uyandım neyseki sen yanimdaydin sana sarılinca uyuyakalmisim' onu böyle cümlelerle doyurun.
Ona evdeki rolünü hatirlatin. Bu rol, evin erkeği sensin ve biz sana hem sevgin ve gücün konusunda ihtiyaç duyuyoruz.

Biraz bu yönde uğraş verirseniz eşinizin de davranislari değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Eşiniz biraz gerceklikten kopmak istiyor.
Sürekli oyun oynamasının sebebininde bu olduğunu düşünüyorum.
Ona sıkıcı bir ev hayatı yerine biraz daha keyifli bir ev sunarsaniz, çocuk bakmanın zor ama eğlenceli bir çok yönünün de olduğunu izah ederseniz belki durum biraz daha değişir.
başında oyuna bakarken çok güzel anlar kaçırdığını ve oyun sabit kalırken bu kaçırılan anların bir daha geri gelmeyeceğini anlar umarım.

Muhtemelen cinsel hayatınızda kopuktur, bütün sorunlar birbiri ile bağlantılı zaten.
Kısacası, biraz ilgisini çek ve kafayı sana cevirdiginde onu çek al :KK39:

Eşinizin çok üstüne düşmeyin ilgi beklemeyin vb Öncelikle kendinize bakın yani bakımlı olun kafanızı dinleyin bir süreliğine kendi kendinize yetin Eşinizle de gerektiği zamanlarda konuşun bir süre sadece mutlu şeyleri paylaşın sıkmadan dinlemek isterse anlatın Siz niye şöyle niye böyle vb vb vb dedikçe aranız açılır Bunları yapmanıza rağmen hala size adım atmıyorsa sevgili hayat arkadaşım daha önümüzde çok uzun yıllar var başkalarına gösterdiğin ilgiyi bana göstermemen beni çok üzülüyor bana karşı hassas ol yıpranıyorum bir ömür beraber olacaksak karşımda değil yanımda ol elimi tut de sorunlarımızı beraber çözelim de Bir de sizin hakkınızda başkalarıyla dedikodu yaptığınızı söylemişsiniz Bu konuda açık ve net olun Sizinle olan sorunlarını sizinle paylaşsın bir süre istediği yönde kendinizi değiştirin çabalayın demek istediğim şey şu kendiniz değişin onu da zamanla değiştirin

Son düzenleme:
Özelinizi başkalarına anlatmakdan kastiniz nedir tam olarak anlayamadim onu ayrı tutuyorum.

Ayrılıp yeni bir eş bulma ihtimaline fazla ağırlık verdiğinize göre sanırım sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz.

Eşinize bu konuyu onu suçlamadan açmayı tekrar deneyin.

Sen söylesin böylesin demeyinde, ben böyleyim ben sevgi istiyorum, ilgisiz kaldım. Eksik kalan duygularım var, benimle daha fazla ilgilenmen gerek kendimden korkuyorum beni boşluğa bırakma... vs gibi cümlelerle ona mesaj verin.

Önce kendinizi Sevin sonra ondan sevgi bekleyin.
Tek başınıza evde mutlu olmaya çalışıp onu bu.mutluluğa davet etmek, mutlu edilmeye davet beklemekten daha işe yarar bir durumdur.

İlgisini çekmek için biraz değişiklikler yapın, koptugu ailesine onu geri getirmek için biraz ona yardımcı olun.

Örneğin her zaman ki saç modelinizi bırakın uzun bir süre kullanmayın. Onun dışında bir model seçin, evinizde eşyaların yerini biraz değiştirin.

Bebeginizle ilgilenmedigi halde siz Bebeğinizin onu ne kadar aradığını hatta babasına düşkün olmaya başladığını söyleyin.

Bebeginizle baş başa kalmasını sağlayın, kısa sürelerde ikisini birlikte baş başa bırakın. Bunu yaparken bebeğin sakin olduğu anları seçin. Birlikte uyumuyorlarsa birlikte uyumalarini sağlayın. Gece uykusu değilse bile en azından gündüz kısa ir uykuyu babasının göğsünde uyumasi ikisininde bağlarını güçlendirir.

O evde yokken sık sık onu ozlediginizi söyleyin.
Akşam eve geldiğinde ona ihtiyaç duyduğunuzu.

Bir kavanozun kapağını acamayin mesela, damacanayı kapıda bırakın taşiyamayin.
Sen guclusun hayatım taşır misin? Ben acamadim sen kesin acarsin diyin.
Bunlar küçük örnekler ona evde kendisini biraz güçlü ve ihtiyaç duyulan hissetirirseniz erkek bundan motive olur.
'Gece kabusa görerek uyandım neyseki sen yanimdaydin sana sarılinca uyuyakalmisim' onu böyle cümlelerle doyurun.
Ona evdeki rolünü hatirlatin. Bu rol, evin erkeği sensin ve biz sana hem sevgin ve gücün konusunda ihtiyaç duyuyoruz.

Biraz bu yönde uğraş verirseniz eşinizin de davranislari değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Eşiniz biraz gerceklikten kopmak istiyor.
Sürekli oyun oynamasının sebebininde bu olduğunu düşünüyorum.
Ona sıkıcı bir ev hayatı yerine biraz daha keyifli bir ev sunarsaniz, çocuk bakmanın zor ama eğlenceli bir çok yönünün de olduğunu izah ederseniz belki durum biraz daha değişir.
başında oyuna bakarken çok güzel anlar kaçırdığını ve oyun sabit kalırken bu kaçırılan anların bir daha geri gelmeyeceğini anlar umarım.

Muhtemelen cinsel hayatınızda kopuktur, bütün sorunlar birbiri ile bağlantılı zaten.
Kısacası, biraz ilgisini çek ve kafayı sana cevirdiginde onu çek al :KK39:
Çok güzel örnekler vermissiniz çoğunu denedim biraz düzelse de çok sürmüyor eski haline dönüyor evde birsey yapamadığım zaman ondan yardım istediğim zaman bana iş buyurma diye kavga çıkarır

Back
X