Eşimden soğudum

Hayattan beklentilerinize bağlı. Bazı kadınları anlamıyorum ortada fiziksel şiddet ve aldatma olmadığı zaman boşanacak durum yokmuş gibi geliyor. Hatta bir kereden bir sey olmaz diyorlar. Siz ortak bir hayattan çok ev arkadaşı olmuşsunuz. Ben bu adamla iyi kötü giderim aşk istemiyorum gölge etmesin yeter derseniz devam. Ama hayattan umudum ve beklentilerim var , aşık olmak istiyorum derseniz boşanmakta bir seçenek.

Hayattan beklentilerinize bağlı. Bazı kadınları anlamıyorum ortada fiziksel şiddet ve aldatma olmadığı zaman boşanacak durum yokmuş gibi geliyor. Hatta bir kereden bir sey olmaz diyorlar. Siz ortak bir hayattan çok ev arkadaşı olmuşsunuz. Ben bu adamla iyi kötü giderim aşk istemiyorum gölge etmesin yeter derseniz devam. Ama hayattan umudum ve beklentilerim var , aşık olmak istiyorum derseniz boşanmakta bir seçenek.

Yorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Konuyu açtım, sonra gelecek cevaplardan korktum. Dünyanın dertlerini görünce kendi derdimden utandım. Herkes evinde de mi ☺️ geçecek bu günler 🙏
Karamella sepeti tespit gibi tespit yapmışsın. İş hakikaten ev arkadaşlığına döndü. 😔 Aşık olacak yaşı geçtik be ya. Hem bu yaştan sonra yuvayı yıkıp üstelik çocuğum varken başkasıyla olmak, ayakta bile durabileceğimi sanmıyorum.... Güçlü kadınımdır evelallah ama yaş olmuş 35!
Şu bahsetmediğim meseleyi soranlar olmuş, benimle değil eşimle ilgili bir durum. Ama bir başkası değil. Aldatma falan değil. Buraya da yazamıyorum. Benim onayımın olmadığı bir yere gidiyor. Haftada 2-3 akşam. Öyle diyeyim.

Çift terapisini deneyin. Karşılıklı en azından paylaşırsınız, iletişimi devam ettirirsiniz ve içinizde kalmaz yapmadım, denemedim demezsiniz. Belki verdikleri egzersizler de sizi rahatlatır ve karşılıklı farklı bir bakış açısı getirir. Karşı taraf eğer başkası tespitte bulunursa ve boşanma söz konusu olursa durumun ciddiyetini anlayabilir. Sonuçta bir şekilde adama bir çekiminiz ve güveniniz olmuş, sonrasında cimriliği, düşüncesiz olması vs gözünüzde bitirmiş. Şimdi saygı duymuyorsunuz ve ne dediğini de artık önemsemiyorsunuz. Boşanıyorum diyemediğiniz ve buradan fikir istediğiniz için yazıyorum. Kararı en doğru siz verirsiniz. Umarım sizin için en doğru karar olur.

Son düzenleme:
Çocuğunuzu anne ve baba yoksunluğu gibi birşeyin içine itmeyin derim
Çocuk annenin yanındayken babaya baba yanında anneye hasret kalıyor
Sosyal medyadaki ve arkadaş ortamındaki görsellere aldanıp çoğu kadın - erkek kendi aile hayatını sorguluyor oysa sadece göstermelik çoğu
Hangimizin evinde aşk kelebeği gibi dolaşan eşleri var?
Eşinizle muhabbetiniz artması için totem dua ve iyi dileklerde bulunun her gün güzel düşünün ki güzel olsun
Boşanmak zor bir mesele yeniden evlenmek çocuğun bu duruma ve karmaşaya uyum sağlaması
Ebeveyn olarak yeniden evlenip hayat kuruyorsunuz ama ya çocuklar?
Boşanmamda hiç bir suçum olmamasına rağmen bazen oğlum vicdanımı rahatsız ediyor acaba evlilik sürecinde iken şu hataları yapmasaydım vs vs diye sorguluyorum kendimi
Yuva kurmak çok zor ama yıkmak bir anlık birşey ve bu yıkıntı enkazın altında çocuklar kalıyor yapmayın derim

Cnm ne yaptın eşinle araniz nasıl ben 23 yaşındayım 4 yıldır evliyim bı kızım var 33 haftalık hamileyim evlendiğimden beri eşim aşırı sorumsuz hiç bir zmn ilgi göstermez canı isterse yakınlaşır sadece kendiyle ilgileniyor maddi konu olsun manevi olsun aşırı yardımcı oldum ama artık gına geldi bana boşanma noktasına geldik aramızda hiç sevgi yok görücü usulü evlendim kendiside ben sana karşı bişey hissetmiyorum dedi kapı orda diyor ben ne kadar toparlama çalışsam daha dağılıyor bana eğer çocuklarımız olursa düzelir dedi ilk çocuğumda biraz iyiydi ama bunda hiç istekli değil afedersiniz sanki zorla yaptirmisim ne yapacağımı bilmiyorum

Kafanız karışmış bence birlikte bu konuları konuşun

Çift terapisine kesin gidin en azindan ben her şeyi denedim olmadı gönül rahatlığına ulaşırsınız. Keske dememek için. Ondan sonrasında hala aynı hissediyorsanız o zaman ayrılırsınız

Taa 9 yıl önce gündüz kombiyi kapattığı için akşam üşüdüğünüzü hatırlıyor olmanız gibi sizi rahatsız eden tüm detayların sebebi bence bu cümlenizde saklı. Devam edip etmemek de hayattan beklentilerinizde.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Ellerine, fikrine sağlık valla🌸

Back
X