- 23 Ağustos 2012
- 51.831
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.368
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayattan beklentilerinize bağlı. Bazı kadınları anlamıyorum ortada fiziksel şiddet ve aldatma olmadığı zaman boşanacak durum yokmuş gibi geliyor. Hatta bir kereden bir sey olmaz diyorlar. Siz ortak bir hayattan çok ev arkadaşı olmuşsunuz. Ben bu adamla iyi kötü giderim aşk istemiyorum gölge etmesin yeter derseniz devam. Ama hayattan umudum ve beklentilerim var , aşık olmak istiyorum derseniz boşanmakta bir seçenek.
Yine bosan diyen biriSogumussunuz sevmiyorsunuz artık.
Bosanmak icin cok saglam bir neden.
İlla aldatılmak dayak yemek lazım degıl Bosanmak ıcın, sevmemek en buyuk sebep zaten.
Ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Bu konuya da bosan demissiniz, kasıtlı mı acaba, cok denk geliyorumSogumussunuz sevmiyorsunuz artık.
Bosanmak icin cok saglam bir neden.
İlla aldatılmak dayak yemek lazım degıl Bosanmak ıcın, sevmemek en buyuk sebep zaten.
Ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Evet kasıtlı?Bu konuya da bosan demissiniz, kasıtlı mı acaba, cok denk geliyorum
Neden?Evet kasıtlı?
Taa 9 yıl önce gündüz kombiyi kapattığı için akşam üşüdüğünüzü hatırlıyor olmanız gibi sizi rahatsız eden tüm detayların sebebi bence bu cümlenizde saklı. Devam edip etmemek de hayattan beklentilerinizde.