Eşimden soğudum

Ay evet kocası Arabistandaydı, bacım napıcan boşıycan adamı, ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen, adam sana 3. bi alternatif tanımıyo ki , almıyor yanına napıcan yani

Yani Arabistan’da çalışıyormuş dolarla maaş alıyordur şimdi boşansa başkasıyla evlenecek mal varsa bölünecek. Üç kuruş nafaka verecek mi belli değil ne gerek var
O adamın orda muhtemelen imam nikahlı eşi falan var. Eşim senelerce yurtdışında çalıştı, İran’a gitmiyorum dedim diye az daha boşanıyorduk. Götüremiyorum falan diye bişey yok

O adamın orda muhtemelen imam nikahlı eşi falan var. Eşim senelerce yurtdışında çalıştı, İran’a gitmiyorum dedim diye az daha boşanıyorduk. Götüremiyorum falan diye bişey yok

Benimki de uzun yıllar o ülkelerde çalıştı ama dönene kadar çocuk yok dedim
Birikim yaptık. Döndü. Normal hayata geçti. Yaşımız gençti kaldırabildik.
Çocukla imkansız böyle yapamam büyük konuşmayayım ama

İşte o öyle yapacak bırı degıl o da ayrı bır konu adam para ile kafayı bozmus
Hala hiç ihtimal vermiyorsunuz önceki konuda cevap dahi vermemiştiniz buna, ama çok yüksek bi ihtimal. E eşiniz ortada yok, sevgi kalmamış, boşanmaktan başka ne yapacaksınz başka? Yeni konu açınca öneri mi değiştirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…