- 7 Mart 2023
- 2
- -2
- 1
- 29
- Konu Sahibi balkabagininhikayesi
-
Zaten arkadaş da ironi yapmış. Hey Allah'ım. Arkadaşlar ironi de yapmayın artık. Bakın az daha çocuk yapacaktı. Sakın çocuk yapma böyle bir adamdan.Ya çocukla da geçmezse çocuk olduktan sonra boşanmak daha acı olur . Ben boşanmış aile çocuğuyum çok zor bir şey
İkinciyi denersiniz.Ya çocukla da geçmezse çocuk olduktan sonra boşanmak daha acı olur . Ben boşanmış aile çocuğuyum çok zor bir şey
Boşan desem boşanmayacak başka çare bulamadım cünkü.Zaten arkadaş da ironi yapmış. Hey Allah'ım. Arkadaşlar ironi de yapmayın artık. Bakın az daha çocuk yapacaktı. Sakın çocuk yapma böyle bir adamdan.
Geç kaldın bebeğim, çocuğu yapmaya gitti bile.Ay dur dur gel buraya. Umarım çocuk yapmaz.
Geç kaldın bebeğim, çocuğu yapmaya gitti bile.
İkinciyi görmemiştir umarım. Yoksa burda vicdan azabının yıl dönümlerini kutlarım…Geç kaldın bebeğim, çocuğu yapmaya gitti bile.
Dolandı bir tarafıma….
Sekiz aylık derin bir mazi var,tabi siz de haklısınız.Bu evliliğe bir de boy boy çocuk lazım,aman onu da ihmal etmeyin konu sahibi.Kacip gitmişsiniz ama neyseEşimle 8 Aydır evliyiz bir çok icra Dosyası 10 larca kişiye borcu ve davalık olduğu borçlar medeniyle kişiler var . Telefonunda Nesin’e uygulamasından iddia kupon yatırdığını farkettim . Sorduğumda kupon olmadığını onun puan olduğu gibi saçma yalanlar söyledi . Meblağlarda küçük değil di . Uygulamayı sildim . Ama bu sefer Google den girdiğini. Farkettim. Yani bu adam kumar bağımlısı olma ihtimali yüksek ama ben eşime çok fazla düşkünüm .eşimden Vazgeçme düşüncesi beni mahvediyor . Maaşlı çalışmıyor kendi işi olduğu için maaş kartını alıp da kontrol etme şansım yok.Ne yapmalıyım lütfen çare söyleyin.bende eşime bağımlıyım çok zor bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?