• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime 10 dakika önce msj attım cevap vermedi :(

sıkıntı neler yaptırıyor adama demek ki. yazık hiç mi başka uğraşın yok, hiç mi bi misyon edinemedin hayatında:KK45:

Site yönetimi bu üyeyi peace sanarsa bu zibilyon tane konuyu da kapatmaz. :KK48:

Adalet artık sadece bir kadın ismi galiba. :63:

Hayır abartmıyorsun sen daha mesajı yollamadan onun hissedip telefonu eline alıp, mesaj bildirimiyle cevap vermesi lazım.
İyi hatırlattın kocam dünkü mesajıma cevap vermemişti gidip kavga çıkarayım:sinirli:

peacefulmu gerçekten buda. ben tesadüf diye düşündüm ama. peacefulun eski konularınıda hortlatmış :oha: bunca zaman herkesi kandırmışmı saçma sapan konularla

Tamamıyla gerçek konu sahibinin ne kadar saçmaladığını ve insanları yorduğunu belirtmek amaçlı açılmış hesap sanırım. Ama yöneticilerin de şu gerçek konuları birleştirmesi şart! Bıktım hergün kocam sövdü, kocam ilgilenmedi, kötü davrandı, ilgi istiyorum vs vs vs konularını görmekten

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

10 dakika önce mesaj attım mesela hala cevap yok. Abartıyor muyum sizce?
Kopyala yapistir yapmissin konuyu ya insan zahmet eder yeniden yazar bari. Emege saygi der yorum yapardik.

Bence abartmiyorsun cınım. Ne öyle 10 dk da cevap verilmez mi ayıp pes diyorum. Boşan gitsin bu adamdan

Back
X