siz aynı yatağa baş koyduğunuz kişinin tavrının ne olacağını bilmiyor muydunuz sahiden?
çoğu erkek annesinin eleştirilmesine gelemez.
aşırı köpürür.
burda eleştiriden çok hırsızlık ithamı olmuş hatta.
bu konuşmadan sonra kavga çıkacağı bes belliymiş.
haaa yok adrenalin arıyordum diyorsanız doğru yapmışsınız.
kavgasız patırtısız günün içine etmenin en iyi yolu ailelerle ilgili şikayetlerdir
siz aynı yatağa baş koyduğunuz kişinin tavrının ne olacağını bilmiyor muydunuz sahiden?
çoğu erkek annesinin eleştirilmesine gelemez.
aşırı köpürür.
burda eleştiriden çok hırsızlık ithamı olmuş hatta.
bu konuşmadan sonra kavga çıkacağı bes belliymiş.
haaa yok adrenalin arıyordum diyorsanız doğru yapmışsınız.
kavgasız patırtısız günün içine etmenin en iyi yolu ailelerle ilgili şikayetlerdir
Çok teşekkür ederim rahatlatıcı mesajınız için. Kayınvalidem normal değil daha önce yazdım burada yaptıklarını. Tuvalet kağıdı bez falan saklar evin orasına burasına. Bunları hiç söylemedim ama ben de artık bir problemi olduğunu düşünüyorum. İlerde haklı çıkarsam utanır belki eşim.kayınvalidenizin bir psikolojik rahatsızlıgı var bu kesin ve yıllar ıcınde yavas yavas olusup bu raddeye gelmiş dolabın ıcınden bez bulmanız buna en acık ornek..
ben ılk baslarda okudugumda sizi kıskanabilir imrenebilir bundan dolayı alıo dıye dusundum.. ve dupeduz hırsızlıktır... ama durum cok cok farklı..
esınızın tutumuna cok uzuldum... hepsını anlatsaydınız neden %20sını falan anlattınız belki ileri derece bir psikolojik rahatsızlıgı olabilir bir hayal dunyasında yasıyor olabılır...
esınız anlamadan dınlemeden cok cahılce davranıp sıze saldırmıs iftiracı herbırsey olmussunuz resmen ve sızın annesıne karsı gorterdıgınız yıllar ıcındeki nezaketi cope atmıs.. biraz sızde konusmayın bence
Kaynananiz evinizden esya calip dursa bunu da 10 yildir yapsa ne kadar tahammul edebilirsiniz esinize soylemeden? Adrenalin aramadigim gercek, huzur ariyorum yillardir agzimi acmadigim icin. Elbette insanlar gercegi duymaya tahammul edemiyor, ben itham etmedim, esim benim hic yalan soylemedigimi bilir, kabul edememesi baska durum.
Çok teşekkür ederim rahatlatıcı mesajınız için. Kayınvalidem normal değil daha önce yazdım burada yaptıklarını. Tuvalet kağıdı bez falan saklar evin orasına burasına. Bunları hiç söylemedim ama ben de artık bir problemi olduğunu düşünüyorum. İlerde haklı çıkarsam utanır belki eşim.
Tabii sabah sabah canım sıkıldı oturdum uydurdum.10 yıl boyunca bir kadın bu kadar gariplikleri eşine neden söylemez?
1. yıl söylemedin diyelim,
3 yıl söylemedin. 5 geçti, 7, geçti, 8 geçti, 9 geçti,
10. yıl söylüyorsun?
neden?
belli ki kayınvalidenin yaptıkları çok tuhaf.
Ayrıca bana hiç inandırıcı gelmiyor.
hiç bir kadın kayınvalidesi evinden bir şeyler aşıracak,
evindeki tuvalet kağıdı vesaireyi garip grup yerlere saklayacak,
ve bunu 10 yıl eşine söylemeyecek...
çoğu kadın 2.ye görüp emin olduğunda bir şekilde söyler.
sizin durum pek inandırıcı değil
çok ilginç şu erkekler ya.. tamam insan annesini çoook seviyo hatta bu yüzden toz konduramıyor olabilir.. ama insan karısına inanmaz mı? bunca yıl aynı yastığa baş koydugu evlatlarının anasına niye yalancı gözüyle bakar? hiç mi düşünmez haklılık payı olabileceğini? neticede hastalık bu. siz annesine başka bi konuda iftira atmamışsınız ki, hastalıkla ilgili bişey söylemişsiniz.. insan hiç mi düşünmez acaba diye.. ne kadar kolay harcıyolar eşlerini yazık..
ne diyim Allah size sabıır versin. gerçek er geç ortaya çıkar canım sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?