• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime artık güzenmiyorum

Iyi de kocan bu olaylara nasıl tepki verdi bu konuda pek bişey yaxmamissin

merhabalar öncelikle bu formu bayadır takip ediyorum ama içimi birine dökmezsem çatlıycam.
ben evliyim 2 yaşında oglum var eşimin ailesiyle aynı binada oturuyorum kaynıma kız görmeye gittik.eşim cumartesi olmasına rağmen izin alamadım vs uydurdu gelmedi ben istanbulda oturuyorum kız şilede oturuyo baya mesafa var sabah erken çıktı eşim bende yolda giderken aradım. telefonu açmadı merak ettim çok ısrarla aramam rağmen açmadı.
abartısız 50 yada 60 cevapsız arama vardır telefonunda sonra aradı beni ne var bukadar arıyosun diye çıkıştı bana.
bende direksiyon üstündesin merak ettim ondan aradım dedim eve gidiyorum arama artık dedi bu konu orda kapandı. Telefonunu aldın iki gün sonra annemi arayacaktım şeytan dürttü mesajları bi okudum anahtar paspasın altında başka odaya girme sağdan ikinci odada işinizi halledin karşısı banyo diye iş yerinden bi arkadaşı. Başımdan aşağı kaynar sular boşaldı sordum bu ne diye açıklayamadı. Evde elime ne geirse fırlattım ailesi alt katımda oturuyo gürültüye geldiler. Ben çantamı topladım anneme gittim annemdeyken o orospu aradı beni işte X kişi beni seviyo boşan aramızdan çık falan diye mesajlar attı seninle birlikte yatmıyo kadınmısın sen sen diye ben o çocuga senden iyi bakarım lafları etmeye bşladı. X aradım . Sen bizim yatak odamızı orospunamı anlattın dedim ne oldu falan kekelemye başladı.
O gün bunlar hiç bişi yapmamışlar cafede oturup çay içmişler X beni çok sevdiigini anlayınca vaz geçmiş eve gitmekten. Kızın adresini buldum bi arkadaşımla beraber ailesine gittim onların yanında yapıştım saçına ama içim hala sogumadı
Biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Emin ol yapmamışlardır.

1- o yellozun evini nerden buldun?
2- bunlar ne kadar zamandır birlikteler?
3- kocan ne yaptı bu işin sonunda?
Bunlara cevap lütfen?

Az bile yapmışsın okurken başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O kadına ayrı dava ac kocana da boşanma ve tazminat davası sc. Elinde avucunda ne varsa al ac sefil kalsın. Çocuğunu da öyle haysiyet sahibi olmayan bi hayvana bırakma. Hayvan derken hayvanlara haksızlık ettin yaratik aslında. Bi u...na sahip çıkamayan çocuğuna mi sahip çıkacak.

O kadinin gonderdigi mesajlari silme manevi tazminat davasi acabilirsin kocani da surundur gitsin..

1- o yellozun evini nerden buldun?
2- bunlar ne kadar zamandır birlikteler?
3- kocan ne yaptı bu işin sonunda?
Bunlara cevap lütfen?
1:bi arkadaşım var onun sayesinde bulduk eşime sordum nerden bu diye eşimin mal dagıttıgı magazalardan birinde çalıştıgını biliyodum ordan araştırdık
2:ne kadar zaman birlikte olduklarını bilmiyorum
3:tabiki hiç bişey yapmadı aramaya bile yüzü yok arada bi çocugu görmeye geliyo oda ben işteyken yüzüme bakmaya bile cesareti yok

senın konunda söylüyorum,ben bekarım ama sneın gıbı yürekli kadınları çok tbrik ediyorum,yanı evli olduğunu bıle bıle çıkmış ise rezil etcen yanına bırakmıcaksın o kadının,ama mıllet yapmıyor,kocam bana kalsın dıyor,

Erkeklerin hiç birine güven olmicak mı ya? Evde bir de çocuk var bu masumları hiç mi düşünmüyor bunlar Allah kolaylık versin bacım

o kadın senin numaranı nerden almış acaba?

Back
X