Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadın senin numaranı nerden almış acaba?
söylemiştim okumadınız herhalde bunlar cafede buluşunca eşim telefonu masada bırakıp gidiyo o da o anda alıyo numaramıo kadın senin numaranı nerden almış acaba?
allah razı olsunO kadına da dava aç. Pislik karı. Yanına bırakma sakın. O adamdan biran önce kurtul. Sakın seni kaldirmasina izin verme. Hakkın ne ise al. Sen bu dünyayı dar et onlara da öbür taraf için de Allaha havale et.
Zordur elbet hem de çok zordur. Ama o kim ki senin gururunu incitecek. Sen gururlu bjr kadınsin. Yapman gereken her şeyi yapcaksin yapıyorsun da. Üzülme. Sadece kendini kurtar o pisliklerden. Oglusunla çoook mutlu ol inşallah.kızlar gerçekten çok zor bi durum allah düşmanımın başına vermesin derlerya aynen ondan kadınlık gururumu incitti
Yakın zamanda bi yazı okumuştum ordada vardı hem kadına hem eş denmeyecek müsvetteye dava açıldığında siz kazanıyorsunuz.allah razı olsun
söylemiştim okumadınız herhalde bunlar cafede buluşunca eşim telefonu masada bırakıp gidiyo o da o anda alıyo numaramı
kocasıyla yatıp kalkıyormuş baksana, demekki o ara adam duştayken falan almıştır
cafedeyken almış..söylemiştim okumadınız herhalde bunlar cafede buluşunca eşim telefonu masada bırakıp gidiyo o da o anda alıyo numaramı
evet açıcamcafedeyken almış..
dava açacakmısın peki?
aynı evde kalmıyorsun değil mi?evet açıcam
yok ailemin yanında kalıyorumaynı evde kalmıyorsun değil mi?
kadına da dava açmalısın.
Kadın aldatılmış başlığamı takıldın
ZATEN SIRF ONUN İÇİN YAPIŞTIM SAÇLARINI O SİNİRLE BAYA Bİ BENZETTİMSirf " o cocuga senden iyi bakarim " dedi diye hastanelik oluncsya kadar döverdim o kadini....
Ohh ellerine saglik iyi yapmissin ..ZATEN SIRF ONUN İÇİN YAPIŞTIM SAÇLARINI O SİNİRLE BAYA Bİ BENZETTİM