- 24 Mart 2016
- 27
- 26
- 3
- 32
- Konu Sahibi melek93masal
Ben 9 aylık evliyim.biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.kendisinin departmanı ayrı benim ayrı açık ofis olduğu için herkes herkesi görüyor.benim önden konuştuğum bir kadın vardı eşimin depratmaında biz nişanlandıktan sonra eşimin masaya uzanmaya başladı resmen iş anlatıyorum bahanesiyle gülüşmeler konuşmalar havada uçuyor kadın rahat bir tip evli ve bir çocuğu var.ben daha sonra bu durumu kaldıramaz oldum eşimi uyardım evlendikten sonra baktım hala devam ediyor mecburum konuşmak zorundayım aynı departmanız falan diyor.tabii ben artık kriz geçiriyorum.kadınla tuvalette konuştuum.derdimi anlattım.kocanı sıkı tut vs vs dedi.eşim psikologa gitmem gerektiğini soyledi gittik obesesif oldun dendi.ama eşim iş için konuşuyoruz deyip konuşmaya biraz sınır koydu ama her gün kavga etmeye başladık.ben hala bunları yaşıyorum eşimin onunla konuşmak istediğini eskisi gibi rahat olmak istediğini gülüşmek istediğini biliyorum hissediyorum.eşimde tamam karıcım senin için ben mesafe koyarım demeyip üzerime geliyor.ben napacagım ölücem artık.boşanma evresindeyiz.gözüm görüyor konuşuyor gülüyo orda oluyorum.iş içindi diyor.beni uzaklaştuırıyorsun çenenle diyor.çenen yüzünden bitiriyorsun evliliği diyor. bebn onu değil o beni kıskansın istiyorum benim için heyecan duysun sen iste konuşmam desin istiyorum ama konuşuyor.daha dogrusu zorundaymış