aslında çocuk ruhlu bireaz senn işin fakat senn kafanda baba figuru agır otoriter bi baba olması ama çocuksu olması biraz güzel çocuğunla oynar eeder devamlı alıp sever öle insanlar daha merhametli olur zamanla zaten ağırlaşrlar evlat sorumluluğu altında merk etme ama şu laf söleme konusunda kesnlkle uyararkadaşlar merhaba ben 8+5 gunluk hamileyim. benim bir sıkıntım eşime babalığı yakıştıramıyorum. benim ailemın yanında ağırbaşlı oturaklı adam kendi ailesinin yanında cıvık cıvık espriler yapan sureklı abuk subuk videolar izleyip ahahahah dıye bagıra bagıra lıseye gıden kardesıyle gulen biri. ben de hiç hazetmıyorum bu halinden sen abisin biraz daha ağırbaşlı ol dıyorum yok. kendınden 3 yas kucuk bır kardesı daha var ha bıre bunu terslıyor ezıyor cok zoruma gıdıyor. ya ne bileyim aslında şim cok ıyı yardım eder hamıle olmadan oncede her aksam arar canım ne ıstıyorsa alır gelır ıstedıgımız her yere goturur acaba ben mı buyutuyorum bilmiyorum. mesela bır konu da anlasamayınca cocuk gıbı tavır alır sus konusma bok sanane be tarzı ay bazen gırtlaklayıveresım gelıyor
canım allah biran önce sana da bir evlat nasip etsin. dediğin gibi herkesin derdi baska. ne zamandır cocuk ıstıyorsun ?ahh ahh herkesn derdı baska... bzde dort gozle hamılelıgı bekluyoz.. allah herkesın gönlune göre versin inşaallah..
haklısın canım evet cocukları cok sevıyor. ıstedıgınde cok agırbaslı oluyor. bana oyle laflar soyleyınce pişman olup özur dıler hak ettın deyıp cekılmez kenara ama hamilelikten mş bimiyorum acayıp seyler hıssedyorumaslında çocuk ruhlu bireaz senn işin fakat senn kafanda baba figuru agır otoriter bi baba olması ama çocuksu olması biraz güzel çocuğunla oynar eeder devamlı alıp sever öle insanlar daha merhametli olur zamanla zaten ağırlaşrlar evlat sorumluluğu altında merk etme ama şu laf söleme konusunda kesnlkle uyar
canım allah biran önce sana da bir evlat nasip etsin. dediğin gibi herkesin derdi baska. ne zamandır cocuk ıstıyorsun ?
nşallar olur. ben evlenelı daha 1 sene ancak oluyor istemiyorduk cocuk ama etrafımızda olmayan o kadar ınsan vardıkı ya olmazsa deyıp stres olup evlelıgımızden 6 ay sonra cocuk ıstemeye başladık. cok affedersın cınsel hayatımı sadece bebek ıcın ayarlıyordum yumurtalama gunlerını hıc kacırmıyordum baktım olmuyor adetım gecıkıyor ama bırsey yok. ki benm adetim asla geçmez. umıtlenıyordum ama olmuyordu. esim bır ay boyunca mesaı kaldı 2 kere bırlıkte oldu o ay hıc kasmadım da bakmadım bıle takvıme calısıyorum ıs yerınde agır agır kolıler kaldırıyorum arkadaslar dıyor kızım hamılelık ıstıyorsun ya varsa ya yoktır takmıyorum artık dedım. ve o ay rabbım verdi. sakın stres yapıp kasma cok etkılıyor .amin inşallah. 2bucuk yıl falan oldu cnm ewlendkten bıkac ay snra ıstedık ama nasıp olmadı daha vardr allhn bı ıldıgı vermedgne göre..bugun adet gnm adet olrsam cuma hastaneye gtcem 2. asılama ıcın muayene olcm hakkmzda hayrlısı olsun
bendee uyarıyorum uyarmam aslında cekınır benden ama nasıl bu konuda bu kadar dıkkatsız anlamıorumSimdiden ayagini denk alsin benim esim de simarinca ya da sinirlenince soylediklerinin nereye gittigini anlamaz. Her zaman uyariyorum bebek dogdugu andan itibaren su tavirlarin değişmezse fena bozusuruz diye. Dikkat etmeye basladi simdiden.
aynen o tartısma anında noluyorsa adamın ıcıne scanavar gırıyor. ha kocam bu arada bayagı bı statude mevki sahıbı kaardessi ipsiz sapsız bırı onun oyle davranmasına katlanamıyorumYazida gordugum tek sorun kardedinin esinle saygisiz konusmasi. Gerisi olabilir. Cocuk ruhludur guler eylenir.
O bana acayip gelmedi.
Ben cocuk ruhlu eglenceli cok severim keza esimde bende oyleyim. Evde cocuklar gibi kosturur birbirimizi kovalariz :)
Eglenmesini bil. Agribasli birisi olupta ne olacak?
Tek sıkıntı kardesinin kucumseyici konusmasi.
Merak etme cocukla birlikte o da büyüyecek farkina varir baba oldugunu anlayinca. Biz kadinlar bebegin her safhasini hissettigimiz icin daha erken alisiyoruz anne olmaya fakat erkeklerin babaligi anlamasi icin biraz zaman lazimbendee uyarıyorum uyarmam aslında cekınır benden ama nasıl bu konuda bu kadar dıkkatsız anlamıorum
nşallar olur. ben evlenelı daha 1 sene ancak oluyor istemiyorduk cocuk ama etrafımızda olmayan o kadar ınsan vardıkı ya olmazsa deyıp stres olup evlelıgımızden 6 ay sonra cocuk ıstemeye başladık. cok affedersın cınsel hayatımı sadece bebek ıcın ayarlıyordum yumurtalama gunlerını hıc kacırmıyordum baktım olmuyor adetım gecıkıyor ama bırsey yok. ki benm adetim asla geçmez. umıtlenıyordum ama olmuyordu. esim bır ay boyunca mesaı kaldı 2 kere bırlıkte oldu o ay hıc kasmadım da bakmadım bıle takvıme calısıyorum ıs yerınde agır agır kolıler kaldırıyorum arkadaslar dıyor kızım hamılelık ıstıyorsun ya varsa ya yoktır takmıyorum artık dedım. ve o ay rabbım verdi. sakın stres yapıp kasma cok etkılıyor .
ayy canım hiç sorma bendede o sorunlar varrhaklısın canım evet cocukları cok sevıyor. ıstedıgınde cok agırbaslı oluyor. bana oyle laflar soyleyınce pişman olup özur dıler hak ettın deyıp cekılmez kenara ama hamilelikten mş bimiyorum acayıp seyler hıssedyorum
benimde hep ondan olmadı 4 sene olmadı cnm neden yoktu şimdi çok şükür aşılamayla oldu o ay stres yapmadım elimden geldiği kadarnşallar olur. ben evlenelı daha 1 sene ancak oluyor istemiyorduk cocuk ama etrafımızda olmayan o kadar ınsan vardıkı ya olmazsa deyıp stres olup evlelıgımızden 6 ay sonra cocuk ıstemeye başladık. cok affedersın cınsel hayatımı sadece bebek ıcın ayarlıyordum yumurtalama gunlerını hıc kacırmıyordum baktım olmuyor adetım gecıkıyor ama bırsey yok. ki benm adetim asla geçmez. umıtlenıyordum ama olmuyordu. esim bır ay boyunca mesaı kaldı 2 kere bırlıkte oldu o ay hıc kasmadım da bakmadım bıle takvıme calısıyorum ıs yerınde agır agır kolıler kaldırıyorum arkadaslar dıyor kızım hamılelık ıstıyorsun ya varsa ya yoktır takmıyorum artık dedım. ve o ay rabbım verdi. sakın stres yapıp kasma cok etkılıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?