Sonra bana uzatıyorsun diyor destan yazdı iki dakikada neden mesajlaşıyoruz biz evliyiz sevgili miyiz vs uzattı durdu . Allah belamı versin tamam yazmasaydım keşke diyorum hala susmuyo bu kez de sen sürekli bela okuyorsun diyor napıcağımı şaşırdım . Whatsapp bizden bıktı diyor sevgili miyiz diyor . Her tartışmada yastığını alıp gidiyo sonra geri geliyo gelmee diyince de bu kez kapı kitleyip yatıyo . Gerçekten ben anlamadım bu imza felan atttırcakta bence planı varSevmiyorum dese rahatlıycak halbuki. Bık bık bık sıcak patates gibi lafı ağzında çeviriyor.
Bu ne bicim uyuz uyuz cevap ya, cok seviyorum tahmin edemeyecegin kadar cok demesi gerekiyordu. iki evli insan sormamali etmemeli, sozlesme yaparken öyle dememis amaMesela az önce eşime seni seviyorum yazdım kötü olmak istemiyorum hatalarım var diye . Şans veriyorum . Ben de canım demiş . Ben de öylesine ne kadarr dedim attığı mesaj şu
Konumuz sevgi mi?
Sevmenin ne derece oldugunu ölçmek mi?
Sence bu soruyu sormak iki evli insan arasinda ne derece dogru
Cunku evli iki insan sevginin sevilmenin ne kadar oldugunu birbirine bence sormamalı
Sürekli ne söylersem böyle bozuk bozuk cevap alıyorum hep bir eksiklik yanlışlık yapıyormuşum gibi sonra ben sinirleniyorum sen sinirlisin diyor
Sevgili değilsiniz işte, gönül yok bu evlilikte, sevmek gönül işidir. Adam sizinle iyi bir seçenek olduğunuz için evlenmiş.Sonra bana uzatıyorsun diyor destan yazdı iki dakikada neden mesajlaşıyoruz biz evliyiz sevgili miyiz vs uzattı durdu . Allah belamı versin tamam yazmasaydım keşke diyorum hala susmuyo bu kez de sen sürekli bela okuyorsun diyor napıcağımı şaşırdım . Whatsapp bizden bıktı diyor sevgili miyiz diyor . Her tartışmada yastığını alıp gidiyo sonra geri geliyo gelmee diyince de bu kez kapı kitleyip yatıyo . Gerçekten ben anlamadım bu imza felan atttırcakta bence planı var
Çıkamazsın ayrı eve buraya döneceksin diyorlar ya gerçekten ben bu hayata neden geldim anlamıyorum
Eşimle ilgili sorunlar yaşıyorum o da benimle ilgili tabi bir türlü birbirimize alışamadık . Bana göre o aşırı mimiklerini kullanan insana pasif agresyonla tahrik eden biri . Ona göre de ben alıngan ve konuları uzatan biriyim . O bana sen beni alttan almazsan ben de seni alttan almam ne yaparsan benden karşılığını alırsın diyor . Velhasıl sanki savaştayızben ona hata yaptığımda ben suçluyum o bana yanlış yaptığında yine ben suçluyum tamam haklısın felan diyor da hep kendi haklı olduğuna inanıyor . Ne yaparsa hemen unutayım hiç uzatmayalım istiyor . Bunu kendi 3 gündür başardı diye kendini bişey sandı . Ama kırgınlıklar bir günde geçmiyor . Çoluk çocuk yok ayrılsak 1 yıl dolmadı çekişmeli dava açabiliyormuşuz . Büyükler sabredin alışın birbirinize herkes sorun yaşadı . İşiniz gücünüz var akıllısınız neden böyle yapıyorsunuz diyorlar . Ben ciddi şekilde ayrılmak istedim . Bana son kez konuşalım böyle gitmez . Yazılı anlaşma yapıp imza atalım dedi . Yüz yüze konuşalım dedi . Neyin amacında bilmiyorum . Anneme ayrılacağımı söyledim sen bilirsin ama ayrı yaşayamazsın şey kızlar gibi buraya döneceksin icabında bişey yaparken dışarı çıkarken bize soracaksın diyor babam baskıcı ve psikolojimi bozmuş biri onları da istemiyorum . Ne olacak bilmiyorum
Ödü kopuyor yalnız kalıcam diye.Desinler. Kafanıza silah mı dayayacaklar bizimle yaşa diye?
Ödü kopuyor yalnız kalıcam diye.
Aranızda sevgi bitmiş gibi . Sevgi olsa da yeterli olmuyor bazen ama başka sebepler yoksa sevmenin hatırına çabalıyor insan ama olmayınca olmuyor işte bazen. Hayırlısı olsun hakkınızdaEşimle ilgili sorunlar yaşıyorum o da benimle ilgili tabi bir türlü birbirimize alışamadık . Bana göre o aşırı mimiklerini kullanan insana pasif agresyonla tahrik eden biri . Ona göre de ben alıngan ve konuları uzatan biriyim . O bana sen beni alttan almazsan ben de seni alttan almam ne yaparsan benden karşılığını alırsın diyor . Velhasıl sanki savaştayızben ona hata yaptığımda ben suçluyum o bana yanlış yaptığında yine ben suçluyum tamam haklısın felan diyor da hep kendi haklı olduğuna inanıyor . Ne yaparsa hemen unutayım hiç uzatmayalım istiyor . Bunu kendi 3 gündür başardı diye kendini bişey sandı . Ama kırgınlıklar bir günde geçmiyor . Çoluk çocuk yok ayrılsak 1 yıl dolmadı çekişmeli dava açabiliyormuşuz . Büyükler sabredin alışın birbirinize herkes sorun yaşadı . İşiniz gücünüz var akıllısınız neden böyle yapıyorsunuz diyorlar . Ben ciddi şekilde ayrılmak istedim . Bana son kez konuşalım böyle gitmez . Yazılı anlaşma yapıp imza atalım dedi . Yüz yüze konuşalım dedi . Neyin amacında bilmiyorum . Anneme ayrılacağımı söyledim sen bilirsin ama ayrı yaşayamazsın şey kızlar gibi buraya döneceksin icabında bişey yaparken dışarı çıkarken bize soracaksın diyor babam baskıcı ve psikolojimi bozmuş biri onları da istemiyorum . Ne olacak bilmiyorum
İşte evet durumlar böyle sonra ben hep haksız durumuna getiriliyorum ben uzatan oluyorum ben üzülünce sen üzülmeye yer arıyorsun oluyorBu ne bicim uyuz uyuz cevap ya, cok seviyorum tahmin edemeyecegin kadar cok demesi gerekiyordu. iki evli insan sormamali etmemeli, sozlesme yaparken öyle dememis ama
Sağ ol aminAranızda sevgi bitmiş gibi . Sevgi olsa da yeterli olmuyor bazen ama başka sebepler yoksa sevmenin hatırına çabalıyor insan ama olmayınca olmuyor işte bazen. Hayırlısı olsun hakkınızda
abla ss atsan daha kolay olur benceSonra bana uzatıyorsun diyor destan yazdı iki dakikada neden mesajlaşıyoruz biz evliyiz sevgili miyiz vs uzattı durdu . Allah belamı versin tamam yazmasaydım keşke diyorum hala susmuyo bu kez de sen sürekli bela okuyorsun diyor napıcağımı şaşırdım . Whatsapp bizden bıktı diyor sevgili miyiz diyor . Her tartışmada yastığını alıp gidiyo sonra geri geliyo gelmee diyince de bu kez kapı kitleyip yatıyo . Gerçekten ben anlamadım bu imza felan atttırcakta bence planı var
Annenin evladina sunu soyledigi bi dunyada yasadigima inanmak istemiyorum ya.Eşimle ilgili sorunlar yaşıyorum o da benimle ilgili tabi bir türlü birbirimize alışamadık . Bana göre o aşırı mimiklerini kullanan insana pasif agresyonla tahrik eden biri . Ona göre de ben alıngan ve konuları uzatan biriyim . O bana sen beni alttan almazsan ben de seni alttan almam ne yaparsan benden karşılığını alırsın diyor . Velhasıl sanki savaştayızben ona hata yaptığımda ben suçluyum o bana yanlış yaptığında yine ben suçluyum tamam haklısın felan diyor da hep kendi haklı olduğuna inanıyor . Ne yaparsa hemen unutayım hiç uzatmayalım istiyor . Bunu kendi 3 gündür başardı diye kendini bişey sandı . Ama kırgınlıklar bir günde geçmiyor . Çoluk çocuk yok ayrılsak 1 yıl dolmadı çekişmeli dava açabiliyormuşuz . Büyükler sabredin alışın birbirinize herkes sorun yaşadı . İşiniz gücünüz var akıllısınız neden böyle yapıyorsunuz diyorlar . Ben ciddi şekilde ayrılmak istedim . Bana son kez konuşalım böyle gitmez . Yazılı anlaşma yapıp imza atalım dedi . Yüz yüze konuşalım dedi . Neyin amacında bilmiyorum . Anneme ayrılacağımı söyledim sen bilirsin ama ayrı yaşayamazsın şey kızlar gibi buraya döneceksin icabında bişey yaparken dışarı çıkarken bize soracaksın diyor babam baskıcı ve psikolojimi bozmuş biri onları da istemiyorum . Ne olacak bilmiyorum
Ney kızlar gibi?Anneme ayrılacağımı söyledim sen bilirsin ama ayrı yaşayamazsın şey kızlar gibi
Eşimle ilgili sorunlar yaşıyorum o da benimle ilgili tabi bir türlü birbirimize alışamadık . Bana göre o aşırı mimiklerini kullanan insana pasif agresyonla tahrik eden biri . Ona göre de ben alıngan ve konuları uzatan biriyim . O bana sen beni alttan almazsan ben de seni alttan almam ne yaparsan benden karşılığını alırsın diyor . Velhasıl sanki savaştayızben ona hata yaptığımda ben suçluyum o bana yanlış yaptığında yine ben suçluyum tamam haklısın felan diyor da hep kendi haklı olduğuna inanıyor . Ne yaparsa hemen unutayım hiç uzatmayalım istiyor . Bunu kendi 3 gündür başardı diye kendini bişey sandı . Ama kırgınlıklar bir günde geçmiyor . Çoluk çocuk yok ayrılsak 1 yıl dolmadı çekişmeli dava açabiliyormuşuz . Büyükler sabredin alışın birbirinize herkes sorun yaşadı . İşiniz gücünüz var akıllısınız neden böyle yapıyorsunuz diyorlar . Ben ciddi şekilde ayrılmak istedim . Bana son kez konuşalım böyle gitmez . Yazılı anlaşma yapıp imza atalım dedi . Yüz yüze konuşalım dedi . Neyin amacında bilmiyorum . Anneme ayrılacağımı söyledim sen bilirsin ama ayrı yaşayamazsın şey kızlar gibi buraya döneceksin icabında bişey yaparken dışarı çıkarken bize soracaksın diyor babam baskıcı ve psikolojimi bozmuş biri onları da istemiyorum . Ne olacak bilmiyorum
Ne biçim cevap bu, siz birbirinizi sevmiyorsunuz, sevmeye de calismamişsiniz, neden evlendiniz bilmiyorum. Kocanızın sizi sevmediğini düşündüğünüz için bu hırçınlığınız. Yoksa sevilen kadın pamuk gibi olur.Mesela az önce eşime seni seviyorum yazdım kötü olmak istemiyorum hatalarım var diye . Şans veriyorum . Ben de canım demiş . Ben de öylesine ne kadarr dedim attığı mesaj şu
Konumuz sevgi mi?
Sevmenin ne derece oldugunu ölçmek mi?
Sence bu soruyu sormak iki evli insan arasinda ne derece dogru
Cunku evli iki insan sevginin sevilmenin ne kadar oldugunu birbirine bence sormamalı
Sürekli ne söylersem böyle bozuk bozuk cevap alıyorum hep bir eksiklik yanlışlık yapıyormuşum gibi sonra ben sinirleniyorum sen sinirlisin diyor
Babam bana ağlasam namusuma küfretmiş şaka yapsam dövmüş bir insan . Nişanlıyken görümceme gittim akşam 10 da döndüm diye neredeyse dövecekti üzerime çuklanmış biri . Herkes sen iyi değilsin baban ondan böyle yapıyor diyor . Doktora gittim sen de bişe yok anksiyete oluşmuş özgüvenin düşmüş ailen doktorluk asıl eşin de narsist kişilik bozukluğu özellikleri taşıyor dedi . En sonunda herkesi s … edicem imandan da olucam hayatta herşeyi herkesi gerimde bırakıcamSizin evliliğiniz çoktan bitti. 1 sene dolmamış ama 10 senelik olay yaşadınız. Tahammülümüz yok birbirinize, saygı kalmadı arada. Boşanmak ikinizin de yararına olur. Kendi evinize çıkmak istiyorsanız ailenizden izin almanıza gerek yok. Sanmıyorum boşanasınız gerçi. Kararınızı verin boşanmayacaksanız da her gün konu açmayın artık, kabullenip evliliğinize odaklanın. 1 senedir bile evli olmadığınız adamı çekmek öz babanızı çekmekten daha mı kolay geliyor?
Evet ben ona çok sığınmıştım psikolığa gittim beni o götürdü yanındaydı güya ama benı hep ordan vurdu . Hastasın öylesin böylesinden şimdi de bana güvenmiyorsun diyorNe biçim cevap bu, siz birbirinizi sevmiyorsunuz, sevmeye de calismamişsiniz, neden evlendiniz bilmiyorum. Kocanızın sizi sevmediğini düşündüğünüz için bu hırçınlığınız. Yoksa sevilen kadın pamuk gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?