Eşime boşanalım dedim son kez yazılı şekilde anlaşma yapalım dedi ?

Sevmiyorum dese rahatlıycak halbuki. Bık bık bık sıcak patates gibi lafı ağzında çeviriyor.
Sonra bana uzatıyorsun diyor destan yazdı iki dakikada neden mesajlaşıyoruz biz evliyiz sevgili miyiz vs uzattı durdu . Allah belamı versin tamam yazmasaydım keşke diyorum hala susmuyo bu kez de sen sürekli bela okuyorsun diyor napıcağımı şaşırdım . Whatsapp bizden bıktı diyor sevgili miyiz diyor . Her tartışmada yastığını alıp gidiyo sonra geri geliyo gelmee diyince de bu kez kapı kitleyip yatıyo . Gerçekten ben anlamadım bu imza felan atttırcakta bence planı var

Bu ne bicim uyuz uyuz cevap ya, cok seviyorum tahmin edemeyecegin kadar cok demesi gerekiyordu. iki evli insan sormamali etmemeli, sozlesme yaparken öyle dememis ama

Sevgili değilsiniz işte, gönül yok bu evlilikte, sevmek gönül işidir. Adam sizinle iyi bir seçenek olduğunuz için evlenmiş.

Uyanığa bak. Sakın hiçbir şey imzalamayın. Borç filan varsa üstünüze yıkar bu adam. Ya siz artık boşuna buralarda vakit kaybetmeyin. Gidin bir an önce bir avukatla konuşun. Ve tekrar söylüyorum. Sakın hiçbir şey imzalamayın.

Ailenize de hayır diyeceksiniz. Bu kadar basit. Kendi hayatınızı başkalarına teslim etmişsiniz yıllardır. Mesleğiniz filan olmasa neyse diyeceğim ama memursunuz yahu.

Aranızda sevgi bitmiş gibi . Sevgi olsa da yeterli olmuyor bazen ama başka sebepler yoksa sevmenin hatırına çabalıyor insan ama olmayınca olmuyor işte bazen. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bu ne bicim uyuz uyuz cevap ya, cok seviyorum tahmin edemeyecegin kadar cok demesi gerekiyordu. iki evli insan sormamali etmemeli, sozlesme yaparken öyle dememis ama
İşte evet durumlar böyle sonra ben hep haksız durumuna getiriliyorum ben uzatan oluyorum ben üzülünce sen üzülmeye yer arıyorsun oluyor

Aranızda sevgi bitmiş gibi . Sevgi olsa da yeterli olmuyor bazen ama başka sebepler yoksa sevmenin hatırına çabalıyor insan ama olmayınca olmuyor işte bazen. Hayırlısı olsun hakkınızda
Sağ ol amin

İkiniz de çok yorucu insanlarsınız. Boşanacağınızı düşünmüyorum. Bir şeye imza atmayın. Eşinizi vittik, zittik sebeplerle darlamayin. Az vakur olun. Seni seviyorum, yok ne kadar falan filan. Adam uyuz bir tip belli niye üzerine gidiyorsunuz. Sizi tahrik etmeye çalıştığında oltaya gelmeyin. Giderse yok gelme, git vs yapmayın biraz yok sayın, anı yaşayın, kendinize odaklanın. Ne bu kocam yan bakti yok çamura battı konuları ayol. Niyet falan da okumayın. Çıkın çıkın gezin, alışveriş yapın ne bileyim yürüyüşe çıkın, dizi film izleyin kitap okuyun. Bir süre muhatap olmayin ya. Bu ne ay gocam gocam... Ben çocuklarımın peşinde bu kadar gezmiyorum. Hayatınızın odak noktası hâline gelmiş her hareketine ayrı anlam yüklüyorsunuz da çok da anlamlı hareket eden biri değil. Konu komşudan akıl almayın, ayrılırsaniz da pekala kendi düzeninizi kurabilirsiniz. Biraz ailenizle didiseceksiniz, tartışmalar küslükler olacak ama su akıp yolunu bulacak. Kendinize güvenin yeter. Bir de çocuk mocuk yapmayın henüz.

abla ss atsan daha kolay olur bence

Annenin evladina sunu soyledigi bi dunyada yasadigima inanmak istemiyorum ya.

Ne biçim cevap bu, siz birbirinizi sevmiyorsunuz, sevmeye de calismamişsiniz, neden evlendiniz bilmiyorum. Kocanızın sizi sevmediğini düşündüğünüz için bu hırçınlığınız. Yoksa sevilen kadın pamuk gibi olur.

Babam bana ağlasam namusuma küfretmiş şaka yapsam dövmüş bir insan . Nişanlıyken görümceme gittim akşam 10 da döndüm diye neredeyse dövecekti üzerime çuklanmış biri . Herkes sen iyi değilsin baban ondan böyle yapıyor diyor . Doktora gittim sen de bişe yok anksiyete oluşmuş özgüvenin düşmüş ailen doktorluk asıl eşin de narsist kişilik bozukluğu özellikleri taşıyor dedi . En sonunda herkesi s … edicem imandan da olucam hayatta herşeyi herkesi gerimde bırakıcam

Evet ben ona çok sığınmıştım psikolığa gittim beni o götürdü yanındaydı güya ama benı hep ordan vurdu . Hastasın öylesin böylesinden şimdi de bana güvenmiyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…