- 19 Nisan 2014
- 4.556
- 13.481
- 498
- Konu Sahibi elizanelizan
3,50 yıllık evliyim hala kv bize misafirliğe gelse (ki 6 saatlik yol gelince yatıya geliyor) söylenmeye başlarım. ilk zamanlar evimin eşyalarının yerini bile değiştirmeye kalktı böyle 2-3 aylık evliyken eşim de sesini çıkarmadı bende bişey demeyince durumdan rahatsız olmadığımı sanmış, gece yanıma sokulunca "git dedim annenin yanına" anlamadı sonra anlattım özürler yalvarmalar, ertesi gün annesine sen ne zaman gitcen dedi o da bir gece daha kalayım dedi eşimde "1 gece ha burda ha evinde ne farkeder "diye gece 10 da gönderdi annesini. şimdi mi evime geleceği zaman söylerim eşyaların yeri değişirse sen yanarsın ben annenin evinde eşyaların yerini değirtiriyormuyum bu burda olmamış diyormuyum çok istiyorsa kendi evinde sabahtan akşama değiştirsin diye "artık ben söylenmeye başlayınca susuyor
" Annesine kendi diyor ben ağzımı açmıyorum "yatak odasına girme anne eşimin tarafında bu çok ayıpmış diyor
" Demem o ki eşini eline al yoksa ilerde konuş yoksa ilerde sadece kbiradere değil bütün aileye bakarsın.
Yalnız eşinizin yaptığı da hiç hoş olmamış bence. Yaşlı kadını kovar gibi. Rahatsızlığını güzel bir dille belirtebilirdiniz.