Eşime çok haksızlık yapıldı ama ailemdir...

Bende yasadim aynilarini..6 yil oldu 2 cocugum var yinede icten ice sevmezler babamda annemde hakli yanlarida oldu haksiz yanlarida...sonuc olarak hep arada kaldim sana tavsiyem sen evlenerek esinle yasamayi bi hayat kurmayi tercih ettim ailende olsa mesafeli olup onceligi kurdugun aileye ver kendini esinin yerine koy huzurunu kacirma kendinden uzaklastirma iyice bogulmasin adam

Öeh yani, okurken ben sıkıldım burdan.
Ailenin harcamadığı maddiyatı, karşı tarafın yaptıklarını falan o gadan boşuna yazmışsın. Sizin mesele daha derin görünüyor. Yani senin ailenle problemlerin bi anda düğün zamanında çıkmış gibi yazmışsın da, sizin aranızda daha derin, eskiye dayanan bi acayiplik var adeta. Bu kadarı fazla yani.

Son düzenleme:
Kendi ailenizle mesafe koyamamışsınız,takılarınıza,bohçalarınıza karışmalarına müsade etmişsiniz de şimdi nasıl iyi bir ortam bekliyorsunuz.
Eşinizin yerinizde olsanız siz de üzülürdünüz.
Maalesef aradaki dengeyi kuramayan sizsiniz.

Evet farkındayım zamanında aman nişan bozulmasın diye her şeye göz yumdum. Şuan işin içinden çıkamıyorum. :KK43:

Keşke şu an çözüm yolu aramak yerine en başından ailenize tepki göstermiş olsaydınız

Haklısınız. O döem işten ayrıldım nişanlım için. Görevi ilçedeydi. Ben de kpss hazırlanırım dedim. Başımda bi sürü stres bi de ailem nişanı atarlar diye ben de eşim de çok korktuk. Se etmedik o dönem.

eşıne bak sadece annenlede cok samımı olma artık senın bır yuvan var ; herşeye mudahale eden ve doymak bılmeyen bır anneız var Allah sabır versın sana ama taş olsa çatlardı eşin cok sabırlı sen yıne de temkınlı davran

Evet farkındayım zamanında aman nişan bozulmasın diye her şeye göz yumdum. Şuan işin içinden çıkamıyorum. :KK43:

Anlamadım ki...
Siz mesafenizi koruduktan sonra aileniz mi bozacak nişanı?
Neden bu kadar karışılmasına izin veriyorsunuz?
Zorla mı parmağınızdan çıkaracaklardı alyansınızı?

Bende yasadim aynilarini..6 yil oldu 2 cocugum var yinede icten ice sevmezler babamda annemde hakli yanlarida oldu haksiz yanlarida...sonuc olarak hep arada kaldim sana tavsiyem sen evlenerek esinle yasamayi bi hayat kurmayi tercih ettim ailende olsa mesafeli olup onceligi kurdugun aileye ver kendini esinin yerine koy huzurunu kacirma kendinden uzaklastirma iyice bogulmasin adam

annem bi ara da eşimin ailesinin tarafını tuttuğumu iddia edip tavır alıyodu bana.

eşıne bak sadece annenlede cok samımı olma artık senın bır yuvan var ; herşeye mudahale eden ve doymak bılmeyen bır anneız var Allah sabır versın sana ama taş olsa çatlardı eşin cok sabırlı sen yıne de temkınlı davran

Eşim diyor annenin psikolojisi kötü babana bakıyor kendi hasta falan. O yüzden bişey demedi. annem böyle biri değildi. O dönem ne olduysa öyle oldu

X