- 15 Mayıs 2012
- 159
- 122
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence esının kıymetını bıl... tek kelımeyle ...
Teşekkürler ama özetleyemiyorum her şeyi yazdım :)Çook uzun.. keşke kısaltsaydınız. Okumaya korkuyor insan.
Bol şans
Kendi ailenizle mesafe koyamamışsınız,takılarınıza,bohçalarınıza karışmalarına müsade etmişsiniz de şimdi nasıl iyi bir ortam bekliyorsunuz.
Eşinizin yerinizde olsanız siz de üzülürdünüz.
Maalesef aradaki dengeyi kuramayan sizsiniz.
Keşke şu an çözüm yolu aramak yerine en başından ailenize tepki göstermiş olsaydınız
Evet farkındayım zamanında aman nişan bozulmasın diye her şeye göz yumdum. Şuan işin içinden çıkamıyorum.
Bende yasadim aynilarini..6 yil oldu 2 cocugum var yinede icten ice sevmezler babamda annemde hakli yanlarida oldu haksiz yanlarida...sonuc olarak hep arada kaldim sana tavsiyem sen evlenerek esinle yasamayi bi hayat kurmayi tercih ettim ailende olsa mesafeli olup onceligi kurdugun aileye ver kendini esinin yerine koy huzurunu kacirma kendinden uzaklastirma iyice bogulmasin adam
Anlamadım ki...
Siz mesafenizi koruduktan sonra aileniz mi bozacak nişanı?
Neden bu kadar karışılmasına izin veriyorsunuz?
Zorla mı parmağınızdan çıkaracaklardı alyansınızı?
eşıne bak sadece annenlede cok samımı olma artık senın bır yuvan var ; herşeye mudahale eden ve doymak bılmeyen bır anneız var Allah sabır versın sana ama taş olsa çatlardı eşin cok sabırlı sen yıne de temkınlı davran
Eşiniz çok sabırlıymış,eşinizin yerinde başkası olsa çoktan ailen ilişkisini keserdi,ayrıca anneniz eşinizden 2 binlira para mı aldı çeyiz için Ve düğün salonu parası niye o kadar pahalı 30 bin.