Eşime çok kirginim çokk

Adam olgunlaşmış

Evlenirken hiç umursamadığım şeyleri şimdi daha dikkate alırım

Eşin de belki sonra senin üzüldüğünü içinde kaldığını fark etti o nedenle gelinin istediğine olsun diyor

O zaman para yokmuştur, şimdi vardır. Olgunlaşmıştır. Fikirleri değişmiştir. Kendini kardeşinin ikinci babası sanıyordur.

Offf o kadar üzüldüm ki.
Manen çok kötü bişey gerçekten.
Fakat işte size el kızı gözüyle bakıyor olduğunu, çok değer vermediğini hissettim.
Siz anlattığınızda sizi nankörlükle suçlaması kanıtlıyor.
Ben herkesin en iyi şekilde olmasını isterim. Ama kendimin de gönlümce olmasını...

Eğer bugün mutlu bir evliliğiniz varsa lütfen geri dönülmeyecek zamanlar için kendinizi üzmeyin.
Bizim düğünümüz garip bir yerde oldu konferans salonu mu desem öyle bi yer..Düğün denemez yani yemekli toplantı gibiydi. Balayına gitmedik.Nedenini hala bilmiyorum maddi sıkıntı falan da yoktu.Soruyorum şaka yollu,kıştı,oydu buydu komik bahaneler..Bence birşey bilmiyordu çok genç evlendik..
Şuan ise kendi kendine plan program yapıyor ,uçuk kaçık şeyler ,çok üzülürdüm o zamanlar ama şuan gezmeye tozmaya fazlasıyla doydum çünkü artık düşünceleri oturdu , zevkleri gelişti,görgüsü arttı yıllar içinde..
Napiyim şimdi oturup ağliyim mi 10 sene öncesi için?
Eşiniz de belki sonradan farkındalık kazanıp kardeşine abilik yapmış,sizi de anlıyorum ama üzülmeye değmez bence..

Eşiniz saçmalamış insan kendine yapmalı en güzel şeyleri...
Kendine yapmayan başkasına neden yapar ki yalakalık olsun diye mi...

Konu sahibinin geçmiş bi konusunu okudum,lohusalık depresyonu vardı sanırım annesini nankörlükle suçlamıştı,sanırım kv,kple de görüşmüyordu,simdi de kocasıyla sıkıntısı var..Ablacım acaba sorun sende olabilir mi?Hani bukadar kötü insan sana denk gelmiş olamaz bence..Azcık da ben naptım mı deseniz?Olmus bitms,evlenirken cogumuz yasadık bunları,beni nisanda set almaya götürdüler,setin bi kısmını kpderim verdi,eşimden taksit takst geri almış sonraEmekliydi,evleri kendinindi..Bizim düğünden sonra bütün beyaz eşyasını yeniledi..(Günahı boynuna,takı takanların bi kısmı eline vermiş,bize hic gelmedi o takılar)5 senelik evliyim herseyimi kendim yaptım.Yetmedi kredi çektim kocama araba bile aldım:))Diyeceğim oki,yapmıyorsa siz yapın?Çalısın..Valla kendi parası gibi yok insanın..

Nefret ettiğim erkek tipi, bi tanede benim başımda. Hem yapmadıklarının farkında değil hem de nankörlükle suçluyor söyleyecek olsan. Bunu dile getirsen adın kıskanç eltiye çıkar. Ayrıca kocanız neden bi tarafını o kadar yırtsın ki Allah gardaşı gardaş yaratmış rızkını ayrı yaratmış. Baba yapar kendi yapar abinin bu sıkışık haliyle parçalanması neden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…