Eşime çok kirginim çokk

Eger bugun mutlu iseniz geçmişe takılmayın. Olan olmuş, geleceğinize bakın.
Ve şu açıdan bakın, belki o zaman eşiniz boyle seylerin (manen anlamda) degerini bilmiyordu ama siz onu olumlu yonde degistirdiniz.
Artı şimdi eltiniz gelse buraya konu açsa, "yeni evlendim, eltim hasetinden catladi, zamaninda ona yapilmamis bu yuzden kiskancliktan öldü, ama benim suçum ne?" dese haklimidir haksizmidir???
Bu yuzden birakin gecmisi kendi mutlulugunuza bakin. Baskasini kistas alirsaniz cok uzulursunuz.
Ve cidden insan kendi evlenirken bir an once kavusalim, cuval giysekte ahirda yasasakta olur dusuncesinde oluyorki bence cok masumca bisey, esirgemelik degil yani. Ama olaya disardan bakinca elinden geleni yapmak istiyor.

Kac yillik evlisiniz siz.yani bundan 5 yil oncesiyle bile farkli simdi.fotograf cekimi gelinlik esya renklerinin bile modasi farklilasti.olan olmus artik onunuze bakin.icinizde kalanlari bundan sonrasi icin yaptirmaya calisin.insan gun gun aklini begenmiyor.esiniz de belki o zamandan bu zamana tecrube etti yaptigi yanlislari kardesi yasamasin diye dusunmus olamaz mi .yinede sinirlenmekte haklisiniz kim olsa kiskanir.bazilarinin seysi gumuslu oluyor boyle

ben dugun bile yapmak istemiyorum nikah yetmez mi diyorum :bicak: aldırsaydin diycemde bu konu yuzunden yüzük atan kisiler var... aman soylesen onu mu kiskandin der :olamaz:

Gercekci olalim şimdi, bir düğün nasil mükemmel olur ? En ince detayina kadar düşünerek. En ince detayini gerçekleştirmek için ne gerekli ? Para o zaman hiçte manevi olmuyor kusura bakmayın :63:

Yani yapmadıklarınız içinizde kalmış olabilir ama unutmayın ki yaptırmak sizin elinizdeydi, o kadar zaman geçmiş o an göz yummuşsunuz şimdi gündeme getirip hayatınızı zehir etmeyin. :süslü:

Bence gereksiz yere kendinizi yiyorsunuz.......
Esiniz abilik yapıyor ve o yüzden dikkat ediyor titiz davraniyor...
Hepimiz oyle degil miyiz?
Kendimizle alakalı düsünemedigimiz seylerde bir baskası söz konusu oldugu zaman hele birde sorumluluk alındıysa daha titiz davranıyoruz...
Ayrica dugun nisan vs bu tür organizasyonlar da farklılaşmalar cok hızlı oluyor...
Konseptler degisiyor vs...
Bu kadar takilmaya gerek yok bence...

Kırılmakta haklısınız esinize sorun bunu olan olmuş bari icinizde kalmasin soyleyin

Kizlar catlamak uzreyim yardim...

Şimdi ben evlenirken benim hicbirseyim normal insanlar gibi olmadi hic ama hicbirseyim.
Gecen hafta kaynim evlendi ve esim herseyine o kadar ozendiki tabiri caizse hasetimden catladim.
Yani hersey dort dortluk oldu.
Yani eşim uğraştı didindi mukemmellestirdi.
Biz evlenirken ne istesem yok olmaz bunu bosver deyip duruyordu.
Simdi dusunuyorumda nasil ucuz evlenmisim yani ucuzdan kastim maddi degil manen.
Benim hic bir seyime özenmiyen adam kardesine okadar ozendiki. Neden sizce.
Çok zoruma gitti.
Belkide kendi dugununde yapamadiklari icinde kaldi ve onu gerceklestirdi..

Yahu ne kadar zaman olmuş, kurtulun şu geçmişten. O zaman öyleymiş şimdi böyle. O zaman isteklerinizi söyleseydiniz madem.

Gercekci olalim şimdi, bir düğün nasil mükemmel olur ? En ince detayina kadar düşünerek. En ince detayini gerçekleştirmek için ne gerekli ? Para o zaman hiçte manevi olmuyor kusura bakmayın :63:

Yani yapmadıklarınız içinizde kalmış olabilir ama unutmayın ki yaptırmak sizin elinizdeydi, o kadar zaman geçmiş o an göz yummuşsunuz şimdi gündeme getirip hayatınızı zehir etmeyin. :süslü:

Kesinlikle manevi şoyleki şu soyle olsun dedigim herseye itiraz .
Şuna ne gerek var.
Buna ne gerek var.
Deyip sürekli herseyimde kursagimda birakmasi maneviyat degilmidir.
Herseye kaynana gibi burun kivirip hevesi kursagimda birakmasi ya?

Yahu ne kadar zaman olmuş, kurtulun şu geçmişten. O zaman öyleymiş şimdi böyle. O zaman isteklerinizi söyleseydiniz madem.

Soyluyordumda kaile alinmiyirdum gerek yok gerek yok deyio duruyordu.
Simdili gelin hanimin iateklerine herkes karsi ciksa ilk esim ok ok diyor

Ozamam olmamış şimdi yaptırın .
Bizde ilk evlendıgımızde hiçbirşey yapamadık .
Şuan içimde kalan ne varsa hepsini teeek teek yapıyor.

Kesinlikle manevi şoyleki şu soyle olsun dedigim herseye itiraz .
Şuna ne gerek var.
Buna ne gerek var.
Deyip sürekli herseyimde kursagimda birakmasi maneviyat degilmidir.
Herseye kaynana gibi burun kivirip hevesi kursagimda birakmasi ya?
İsteklerim olmadı diyosunuz örnek 1 tane verebilir misiniz? Ne olmadı

Back
X